- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
cecoşummmmm neee 3.yü mü doguracan??????????
maaşallah sana :)))
ay bn daha 1 tane doguramadım..baktım burdasın arkandan geldim..
nasılsın neler yapıorsun?90lara neden gelmıorsun özledimmmmmmm
kaç yaşındaTabi cnm önce sevgili :) seni kardeşime düşündüm incecik kızsın maşallah :) son resimlerini de çok beğendim bende 63.9 gördüm bu sabah aynı gidiyoruz
İNşallah canım valla bana sanki zayıflamak hayal gibi gelmeye başladıbaksana araya bir tane daha mı sıkıştırsam diye düşünmeye bile başladım
Yinede eninde sonunda zayıflayacağımı düşünüyorum öyle yada böyle
O evlendiğim kiloya düşmesemde olur be güzelim sonuçta 52kg çok zayıftım diye bizde yeni evliyken tek tartışma konusu oluyorduşimdi 80i görsem razı geleceğim
kaç yaşındasağol canım o senin incecikliğin valla boy kısa olunca anca bu kadar oluyor :) hadi ilk kim 60i görecek bakalım
canım banada hayal gibi geliyordu ne oldu hayallerim resmen gerçek oldu çok bunu yazmak bile ne kadar güzel inlatamam iradeli ve azimli olursan yaparsın canım :) araya 1 tane daha sıkışırsa kilolar daha fazla artar allah vereceği kadar vermiş bundan sonra zayıflama ve fit olma zamanııı
bende bebekleri çok severimde oturup canım bebk istedi diye yapmıyorumYa aslında doğru söylüyorsun ama işte bazen nasılsa gitmiyor doğur bir tane daha diyor şeytanİnanılmaz bebek manyağı biri olarak hiç dert etmiyorum bir tane daha gelirde rahatım kaçar diye Bugün hatta eşime de dedim hamileliği seviyorum elimde olsa hep hamile gezerdim diye
Kim birlir belki biraz daha gitse kilolar o zaman belki aman kilo almim diye istemem
Canım koşturmaca içinde geçmiş menünde gayet güzel azmine hayran kaldımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Gündüz akraba ziyareti yaptım oradan havuza attım kendimi ve tempolu bir şekilde 45 dakika yüzdükten sonra yorgun ama yinede enerjik bir şekilde evime geldim
Akraba ziyaretinde hamur işlerinin çoğuna ağzımı bile sürmedim şükür
Kız bu sefer ye birşey olmaz desede benim çakma eltiamca gelini yani uymadım ona
Eve geldikten sonrada sağlıklı bir şekilde yemeğimizide yedik ve tükkanı kapattık
Hatta aklımdayken bugün yediklerimide yazayım
Sabah;
1 kaşarlı tost ( yağsız )
1 şekersiz çay
ara;
1 elma
Öğlen;
Yeşil mercümekli peynirli marul salatası ( eşimin yengesi kanal 7deki dr kunakdan almış tarifi ve tadıda gayet güzeldi)
2 parmak büyüklüğünde patatesli börek
3 adet sarma
3 şekersiz çay
ara; şekersiz nescafe
Akşam;
6 tane ızgara köfte
Bol karışık salata
2 bardak ayran
Bİrazdanda yeşil çayımı yapar içerim inşallah
Bu arada dün eşimin halaları acaba hamilelik varmı diye aklıma düşümüşlerdi yatestimi yaptım ve negativ
Spiral var, bu kiloyla hamilelik düşünmemem lazım aslında ama yinede içim bir tuhaf oldu negativi görüncenasıl bir manyaklıksa benimkisi hamile kalmış olmayı içten içe istiyordum demekki
Eşimde yarı şaka yarı ciddi hazır büyük kızda ılımlı olur gibi olunca aradan 3.cüyüde çıkartalım ondan sonra toptan verirsin kiloları demezmivalla niyeti bozduracaklar bana
Sabah
2 dilim çavdar ekmek
2 dilim peynir
Ara
1 bardak yeşil çay
Öğle
3 kaşık kısır
2 dilim börek
2 dilim kek
Ara
1 bardak beşli çay
Akşam
1 dilim ekmek
2 kaşık et kavurma
Arkadaşa davete gittimMaalesef öğle yemekte yemeyince bu karbonhidratlarla doyurdum karnımı
İnanılmaz ya çok süper tebrik ediyorum çok azimli görüyorum seni Allahım birazda bize ver nolur
hee yaa deli cesareti deniyor benimkisine herhalde
Valla ne yapayım be güzelim yuvarlanıp gidiyoruz deyim yerindeyse
Evdeki cadılardan fırsat buldukca yüzmeye gidiyorum haftada iki kerefitnesse ara verdim çok belimi zorluyor diye.
Valla hep aklımdasın güzelim ve her duamdasın90lara uzun zamandır girmiyorum ama bazı arkadaşları başta sen olmak üzere özledim
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor beslenme
hee yaa deli cesareti deniyor benimkisine herhalde
Valla ne yapayım be güzelim yuvarlanıp gidiyoruz deyim yerindeyse
Evdeki cadılardan fırsat buldukca yüzmeye gidiyorum haftada iki kerefitnesse ara verdim çok belimi zorluyor diye.
Valla hep aklımdasın güzelim ve her duamdasın90lara uzun zamandır girmiyorum ama bazı arkadaşları başta sen olmak üzere özledim
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor beslenme
kaç yaşındasağol canım o senin incecikliğin valla boy kısa olunca anca bu kadar oluyor :) hadi ilk kim 60i görecek bakalım
24 yaşında 183 boyunda :) senin boy kaçtı cnm resimlerinde öyle kısa durmuyorsun
Ben taşınma telaşından 60 görürüm heralde bi de regl olsam 1-2 kg da öyle gitse :)
:))) cecoşumm cok tatlısın...iyi yapıyrsun 2 cocukla yüzmek de zor iştir fırsat bulup..
sen de benim hep aklımdasın geceleri girip bazen neler yapıorsun die okuyorum yazılarını..
duaların için teşekkür ederim Allah razı olsunnnnnn
bizde seni özledik bazen kulaklarını cınlatıoruz bu kız nerelerde diee
abla az kaldı senden balık olacak her gördüğümde balık yiyorsunAklımdayken yediklerimide paylaşayım
sabah;
2 dilim ekmek arası kaşar
1 şekersiz çay
domates
salatalık
ara;
1 ufak kase marul salatası
Öğlen;
1 ufak tabak yeşilmercümek
4 kaşık pilav
1 koca kase salata ( karışık )
2 - 3 kaşık yoğurt
ara;
1 çay bardağı leblebi + 1 fincan şekersiz nescafe
Akşam;
1 kase tarhana çorbası
1 palamut ( fırında )
2 - 3 dilim patates ( fırın )
2 dilim havuç ( fırın )
1 koca kase karışık salata
ara; 3 yk irmik helvası
3 Şekersiz çay
Geceyi az hasarla kapattıminşallah yarınki günüde atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?