kızlar acınası durumdayım günlerdir pc başından kalmadım shameless 2 bölümünü bitirdim ve sanırım yalnızlıktan ölüp gidecemkahretsin çok yalnızım yine sinirlerim acayip bozuldu haretsin şu erkek bozuntularını bıktımmm!!!!!! resmen dünyaya yalnızlık ve acı cekeyim diye yollandım bütün yaşıtlarımın sevgilisi var ben nerde hata yapıyorum ben bana değer veren gözlerimin içine bakmaya kıyamayan birini istiyorum çok şey mi istiyorum hala anlamıyorum ya kahretsin
cnm gel bizim gelinimiz ol :)
Kızlar buraya bi bakın çok motive ediyor
eskikilomadonuyorum nokta wordpress nokta com
Linki sildiği için böyle yazdım
dünkü menüm
sabah:kepek ekmekli tost bitki çayı
öğle:1 kase çorba,pilav nohut yemeği
akşam:1 kase çorba,1 tabak sarma,1 dilim ekmek
spor:60 dak. yürüyüş
canım sarmanın yanında o ekmek neee
Kızlar buraya bi bakın çok motive ediyor
eskikilomadonuyorum nokta wordpress nokta com
Linki sildiği için böyle yazdım
canım harikasın muhteşemsin bayıldım
azmin zaferi ya maşallah sana darısı başıma inşallah hepimizin başına
sağol bebeğimHarikasın Baybbbbbbbb :))
Harikaa çoğu gitmiş azı kalmış :)) Başaracaksın inşallah.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Gündüz akraba ziyareti yaptım oradan havuza attım kendimi ve tempolu bir şekilde 45 dakika yüzdükten sonra yorgun ama yinede enerjik bir şekilde evime geldim
Akraba ziyaretinde hamur işlerinin çoğuna ağzımı bile sürmedim şükür
Kız bu sefer ye birşey olmaz desede benim çakma eltiamca gelini yani uymadım ona
Eve geldikten sonrada sağlıklı bir şekilde yemeğimizide yedik ve tükkanı kapattık
Hatta aklımdayken bugün yediklerimide yazayım
Sabah;
1 kaşarlı tost ( yağsız )
1 şekersiz çay
ara;
1 elma
Öğlen;
Yeşil mercümekli peynirli marul salatası ( eşimin yengesi kanal 7deki dr kunakdan almış tarifi ve tadıda gayet güzeldi)
2 parmak büyüklüğünde patatesli börek
3 adet sarma
3 şekersiz çay
ara; şekersiz nescafe
Akşam;
6 tane ızgara köfte
Bol karışık salata
2 bardak ayran
Bİrazdanda yeşil çayımı yapar içerim inşallah
Bu arada dün eşimin halaları acaba hamilelik varmı diye aklıma düşümüşlerdi yatestimi yaptım ve negativ
Spiral var, bu kiloyla hamilelik düşünmemem lazım aslında ama yinede içim bir tuhaf oldu negativi görüncenasıl bir manyaklıksa benimkisi hamile kalmış olmayı içten içe istiyordum demekki
Eşimde yarı şaka yarı ciddi hazır büyük kızda ılımlı olur gibi olunca aradan 3.cüyüde çıkartalım ondan sonra toptan verirsin kiloları demezmivalla niyeti bozduracaklar bana
Canım müthişsinnnnnnnnnnnnnnn
Darısı benimde başımaçok uzun bir yol olsada
kime gelin olcamama ben gelin olmak için çok gençim sevgili olsam olmaz mı :26:
sağol canım benimistersen ve istersek olur bence :) hyatımda hep zayıf günlerime dönmeyi istemiştim şimdi zayıf günlerime döndüm hatta eskisinden bile yazıfım resmen lise çağımı tekrar yaşıyorum inanılır gibi değil
İNşallah canım valla bana sanki zayıflamak hayal gibi gelmeye başladıbaksana araya bir tane daha mı sıkıştırsam diye düşünmeye bile başladım
Yinede eninde sonunda zayıflayacağımı düşünüyorum öyle yada böyle
O evlendiğim kiloya düşmesemde olur be güzelim sonuçta 52kg çok zayıftım diye bizde yeni evliyken tek tartışma konusu oluyorduşimdi 80i görsem razı geleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?