Selamün aleyküm kızlarrrrr
Anam sabahtan beri totoşum yeni yer gördü
Bacaklarımdaki ağrılar eşliğinde salonumu toparlayıp süpürdüm, banyomu temizledim, mutfakta az bir işim vardı onları hallettim sonrada oturdum tam 2 saat hamsi ayıkladımbir ara midem bulanmaya başladı :26: az daha balık yüzünden fenalaşacaktım ilk kez bu kadar balık ayıkladım
Annemler birazdan gelir herhaldebende onlar gelene kadar bir size bakayım dedim sonrada biraz uzanayım ki akşama okadar kalabalığa ancak hizmet edecek güçü bulayım
Tam iki tepsi hamsi buğlama yaptımAkşama inşallah çok sağlıklı bol salatalı bir akşam yemeği yiyeceğim
Annemler çay faslından sonra gider gitmez damlarım yine buraya nasılsa
seni görmek güzel
HOşbulduk canımİnşallah çok çok güzel kilolar veririzde takımı yükseltiriz
canım alla sabah 1dilim peynir 4dilim salatalık 2dilim domates bazen 4-5 zeytin yiyorum 1dilimde ekmek
öğlende 1 bardak süt ve çevrek
akşamda ne varsa mesela yarım kase çorba yemeklerden ne varsa 4yk falan yanında yoğurt yada salata 1 dilim ekmek
aralarda meyve yiyorum. özel bişi yapmıyorum ve öyle yasaklı şeyleri 6buçuktan sonra yemiyorum :26:
hareket konusuna gelincede o kadar fazla hareketli biri değilimdir ama asansör kullanmayı pek sevmem yürüyüş hareket falan yapıyorum valla çok güzel allaha şükür bütün kilolar gidiyor 55e çok az kaldı:)
Selam kızlar cepten gîrdim burda pek çekmiyor tel ve net.diğer evdeyim burda kalıcam sanırım bi kaç gün.temizlik falan yapıcam.pek giremeyebilirim,takımı boş bırakmayın. Kocaman öpüyorum.
Bende üniversitede yurtta kalıyordum senin gibi ve 51 kiloydum o Halim bile şişman geliyordu o zamanlar . Yurtta kalmanın avantajı sürekli yemek ortamında değilsin istediğin ger yemeği yiyemiyorsun ne çıkarsa o. Ama evde herşey oluyo elinin altında onun için diyet yapması daha zor oluyo ..
canım çok yanlış düşünüyorsun ben bütün yaz evdeydim ve kilolarımın yarısını evde verdim insan istedikten sonra her yerde veriyor hem yurtta asıl vermesi zor çünkü arkadaşlarım sürekli bişeyler yiyor sürekli yemek ortamında bulunuyor sürekli yemek muhabbeti geçiyorinsanın iradesi kuvvetliyse önüne dünyaları koy yemez :26: allahta bana öyle bir irade vermişti maşallah yemicem dediğim şeyi yemiyorum inş. böyle giderde hedefime ulaşıp orda kalırım :18:
Bugünkü günahlarımı yazayım..
Menü
Sabah
2 dilim ekmek
Balık
Ara
4 kaşık aşure
2 yulaflı bisküvi
2 mandalina
Öğle
1 salatalık
1/3 dilim peynirli börek küçük bişeydi
1 mandalina
Ara
Patlamış mısır
1 bardak beşli çay
1 bardak form çay
Akşam
1 milföy zeytinli börek niye yediysem((
Su : 2,5 litre
Spor : 80 dk yürüyüş
özlemcim gerçekten tebrik ediyorum listelerini düzeltmişsin nasıl oldu bana da söyle ben çok pis boğaz oldumdünkü menüm
sabah:kahvaltı yapamadım iş yerinde çok yoğundum
ara:jelibon yedim
öğle:2 dilim kepek ekmek, 1 tabak ıspanak yemeği
akşam:yeşil fasülye, pilav
araatlamış mısır
spor:60 dak. yürüyüş
su.1,5m litre
Selam kızlar cepten gîrdim burda pek çekmiyor tel ve net.diğer evdeyim burda kalıcam sanırım bi kaç gün.temizlik falan yapıcam.pek giremeyebilirim,takımı boş bırakmayın. Kocaman öpüyorum.
hey maşallahhhh böyle menü bana da nasip olur inşallahSabah
Domates
2 dilim ekmek
30 gr peynir
Ara
1 bardak ayran
Öğle
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Ara
Şekersiz kahve
Akşam
70 gr et
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Ara
2 mandalina
sporda olsaymış iyiymiş ama sen bu ara koşturuyorsun dengeleyeceğini düşünüyorum.Aklımdayken yediklerimide yazayım
Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sıcak su
Kahvaltı;
1 Fincan yeşil çay
kaşarlı sandeviç ( ufak kepekli ekmeğe )
ara;
1 Fincan yeşil çay
1 elma
1 mandalina
Öğlen;
1 kaşarlı tost ( çok işim olduğundan basite kaçtım )
1 nescafe
ara;
1 çay bardağı süt + 1/2 çay bardağı leblebi
akşam;
1 kase Telşehriye çorbası
Bol hamsi buğlama
3 dilim patates
1 bardak portakallı gazoz ( onu içmeseydim süper olurdu ama işte oldu bir kere )
gece;
1 ufak tabak patlamış mısır
özlemcim gerçekten tebrik ediyorum listelerini düzeltmişsin nasıl oldu bana da söyle ben çok pis boğaz oldum
günaydın kızlarrr
dünkü menümü paylaşıp yorumlara geçeceğim inşallah
sabah: zencefilli kür 1 bardak
kepekli tost
şekersiz çay
ara: 1 mandalina
öğle: 1 kase ezogelin çorba
bir kepçe ekşili köfte
yoğurt ve 4 kaşık erişte
2 lokma ekmek
ara: 1 portakal
akşam: yarım porsiyon patlıcan kebabı
4 kaşık pilav
1 dilim ekmek
ara: 4 kaşık mısır haşlama
su: 2lt
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?