Aklımdayken dünki menümüde paylaşayım :
Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli su
Sabah;
3 dilim ekmek
2 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 yumurta
ara;
1 yeşil çay, 1 elma
Öğlen;
3 Yk bulgur pilavı
4 YK taze fasülye
1 kase yoğurt
ara;
1 fincan kakaolu sıcak su, 4 Form bisküvi
akşam;
1 kase çorba
3 YK zeytinyağlı patlıycan ( dünden kalma )
1 kase salata
1 kase yoğurt
Bugün yaptığım spor; 40 dakika tempolü yüzme + suyun içinde hareketler
Bugün içtiğim su; 2 litre
cecocum menün gayet güzel spor harika
tebrik ediyorum azminden dolayı
cecosumm takıma gelmıssın hosgelmıssın canm benmTeşekkür ederim canım
Hepimizin azmi daim olur inşallah ....Aminnnn
Valla bana kalsa daha fazlasını da yapacağımda hem zamanlama sorunu yaşıyorum bu ara hemde sonrasında çok fazla ağrım oluyor diye eşimden fırça yiyorumsalondaki hocalarda birden yorma kendini ki allah korusun kalbine zararı olmasın diyorlar
tatlım ben menünü çok beğendimcanım ya 48 mi olmak istiyorsun sanki kilo cetvelinde 48 gördün kuzum çooook az değil mi:26:
offf 18 kilo mu harikasın tatlım tebrik ederiiiim :)))Darısı başımaaa :)eminim senden öğreneceğim çok şey var :)
Arkadaşlar size diyetisyenimin anlattıklarını paylaşmak istiyorum.benim menüm 1300 kalori civarında bu kaloride neler yenediler anlatıyorum anlamadığınız yer olursa lütfen sorun.
Hergün 120 gr protein (et tavuk balık baklagil yumurta peynir bu gruba giriyor )
1.5 bardak süt yada yoğurt
1 tabak ( çok büyük olmayacak) sebze yemeği (1 tatlı kaşığı ile pişecek )
1 çikolata , kek , gofretten biri
8 dilim ekmek
2 meyve
Bu sınırı aşmadan istediğinizi yiyebilirsiniz
Proteini açalım biraz
Et tavuk yada balıktan biri bunlar olmazsa nohut fasülye barbunyada olabilir .protein 120 gr olacak nasıl ölçeceğiz diyorsanız hemen 20 -30 liraya mutfak tartısı edinin
1.5 bardak süt yada yoğurt hakkınız var. Diyelim 1 bardak süt içtiniz yarım bardak da gün içinde yoğurt yiyebilirsiniz yada tam tersi.
Gün içinde markette satılan albeni metro çikolatalı gofret browni kek 1 tane yiyebilirsiniz
2 tane herhangi bir zamanda meyve tüketin
8 dilim kepekli ekmeğinizi öğünlere istediğiniz gibi paylaştırın
Protein olarak et balık yada tavuğu mutlaka yeyin ve piştikten sonra tartın unutmayın 120 gr mı geçmeyecek bunlar yerine yumurta ve peynir de yenebilir 1 yumurta 30 gr proteindir.o gün et yemezseniz 4 yumurta hakkınız var :))
Sebze yemeğine patates haşlaması da giriyor 2 orta boy patatesi haşlayıp yeşillikle salata yapıp yiyebilirsiniz
Bunu aklınıza yada bir kenara not edin bu sınırların dışına çıkmazsanız nasıl kilo verdiğinizi göreceksiniz
Ben sabah çikolatadan reçel ve baldan vazgeçemem diyorsanız o gün çikolata hakkınızı yemiyorsunuz
Önemli olan bütün besinlerden yiyip sağlıklı kilo vermemiz protein ve sebzesiz asla sağlıklı kilo veremeyiz ..
Sorularınız olursa yazın arkadaşlar ...
Arkadaşlar size diyetisyenimin anlattıklarını paylaşmak istiyorum.benim menüm 1300 kalori civarında bu kaloride neler yenediler anlatıyorum anlamadığınız yer olursa lütfen sorun.
Hergün 120 gr protein (et tavuk balık baklagil yumurta peynir bu gruba giriyor )
8 dilim ekmek
2 meyve
Proteini açalım biraz
Et tavuk yada balıktan biri bunlar olmazsa nohut fasülye barbunyada olabilir .protein 120 gr olacak nasıl ölçeceğiz diyorsanız hemen 20 -30 liraya mutfak tartısı edinin
1.5 bardak süt yada yoğurt hakkınız var. Diyelim 1 bardak süt içtiniz yarım bardak da gün içinde yoğurt yiyebilirsiniz yada tam tersi.
Gün içinde markette satılan albeni metro çikolatalı gofret browni kek 1 tane yiyebilirsiniz
Protein olarak et balık yada tavuğu mutlaka yeyin ve piştikten sonra tartın unutmayın 120 gr mı geçmeyecek bunlar yerine yumurta ve peynir de yenebilir 1 yumurta 30 gr proteindir.o gün et yemezseniz 4 yumurta hakkınız var :))
Sebze yemeğine patates haşlaması da giriyor 2 orta boy patatesi haşlayıp yeşillikle salata yapıp yiyebilirsiniz
Bunu aklınıza yada bir kenara not edin bu sınırların dışına çıkmazsanız nasıl kilo verdiğinizi göreceksiniz
Ben sabah çikolatadan reçel ve baldan vazgeçemem diyorsanız o gün çikolata hakkınızı yemiyorsunuz
Önemli olan bütün besinlerden yiyip sağlıklı kilo vermemiz protein ve sebzesiz asla sağlıklı kilo veremeyiz ..
cecosumm takıma gelmıssın hosgelmıssın canm benm
ah canım kolay gelsin sana valla hayyatımdan balığı özellikle hamsiyi çıkardım nefret ediyorumSelamün aleyküm kızlarrrrr
Anam sabahtan beri totoşum yeni yer gördü
Bacaklarımdaki ağrılar eşliğinde salonumu toparlayıp süpürdüm, banyomu temizledim, mutfakta az bir işim vardı onları hallettim sonrada oturdum tam 2 saat hamsi ayıkladımbir ara midem bulanmaya başladı :26: az daha balık yüzünden fenalaşacaktım ilk kez bu kadar balık ayıkladım
Annemler birazdan gelir herhaldebende onlar gelene kadar bir size bakayım dedim sonrada biraz uzanayım ki akşama okadar kalabalığa ancak hizmet edecek güçü bulayım
Tam iki tepsi hamsi buğlama yaptımAkşama inşallah çok sağlıklı bol salatalı bir akşam yemeği yiyeceğim
Annemler çay faslından sonra gider gitmez damlarım yine buraya nasılsa
seni görmek güzel
HOşbulduk canımİnşallah çok çok güzel kilolar veririzde takımı yükseltiriz
iyi akşamlar canım :) bende öptümmkızlar bugünüde bitirdik iyi akşamlar çıkıyorum artık
çok öpüldünüzzz
as canım kolay gelsin sanaSelam kızlar cepten gîrdim burda pek çekmiyor tel ve net.diğer evdeyim burda kalıcam sanırım bi kaç gün.temizlik falan yapıcam.pek giremeyebilirim,takımı boş bırakmayın. Kocaman öpüyorum.
8 dilim ekmek
2 meyve
Proteini açalım biraz
kızlar bugün tartıldım ve 64.7 kilo gmrdümnasılsınızzz iyimisiniz :)
Maaşallah sana ne yiyorsun sen ya yoksa çok mu hareketlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?