- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Eski grubun tekrar toplanıyor olması beni daha da motive ediyor hoşgeldin kadiscimiyi geceler bayanlar
ayşe abla nasılsın ev taşıyosun sanırım Allah yardımcın olsun zor iş vesselam
ablacım yerimiz varsa ben dönmek istiyorum bura olmadan vermek şurda dursun alıyorum ben
günaydın canım bende bu hafta geri dönüş yaptım inşallah beraber vereceğiz şu gitmeyen kglarıGünaydııııın kızlar,
Geçen sene 8. takımda sizlerle beraber çok düzenli spor yapmaya alışmış ve beslenme düzenimi rayına oturtmuştum yaz tatilinde memleketimde internet probleminden dolayı aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştımşimdi takımınızda da yer varsa kaldığım yerden devam etmek istiyorum hiç bir zaman burada olduğu kadar motiveyle spor yapamıyorum alacağım cezaların korkusuyla ancak sizinleyken boğazımı tutabiliyorrum Ayşe ablanın mükemmel menüleri ilee motive olup spora dört elle sarılmak istiyorum :)
Tekrardan aranıza dönebilirmiyim kaptancım
Bugün misafir vardı sabahtan kalkıp temizlik alışveriş yaptım hemen yemek yapmaya koyuldum.
Sabah
1 hurma
Ara
1 Türk kahvesi
Öğle
1/2 dilim ekmek
1 kase çorba
Kızarmış balık
1 kase salata
Ara
1 mandalina
1 bardak beşli bitki çayı
Akşam
Az yağda patlamış mısır
1 bardak lipton form çay
İyice azaltmam lazım şu kalorili şeyleriNormalde peynirli börek kakaolu kekte yapmıştım ama yemedim engelledim kendimi:)
Su : 1,5 lt
Spor : 50 dk yürüyüş
Ah ah 53.2 lere düşmüştüm nasıl 54 lere çıktım geri( İki haftalık perhize giriyorum normal kilo seyrine dönünceye kadar abur cubur şekerli şeyler hazır gıdalar yok inşallah. Okula da evden hazırlayıp götüreceğim. Yoksa işin ucu kaçacak bir dur demem lazım ((
iyi akşamlar şekerler
eve anca gelebildim,temizliğin bir kısmını bitirdim,yap yap bitmiyor yahu
yorgunum baya.
yarın öğlende ingilizce sınavım var,hastalığım sebebiyle derslerede gidememiştim çalışacak halimde yok, erkenden yatmayı düşünüyorum.hem mevcut dersleri,hemde gidemediğm için göremediğim derslere çalışmam gerekde nezaman nasıl olcak hiç bilmiyorum.dualarınıza ihtiyacım var
[/B]
Maşallah menü çok güzel görünüyor keşke birazda spor olsaymışSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Çok geç olduğu için hemen menümü paylaşıp kaçıyorum
Kusuruma bakmayın ama hem çok yorgunum hemde eşim yatmıyormuyuz diyip durdu ben pc başına oturuncabir 5 dakika ancak müsaade etti uyuzum
Evet günün menüsü
Sabah uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan az elma sireki sıcak su
Kahvaltı;
3 dilim çavdar ekmeği
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
2 yumurtadan bir omlet
Domates, Salatalık
1 fincan şekersiz çay
ara;
1 mandalina, 1 elma
Öğle;
1 ufak kase tel şehriye çorbası
1 ufak karnıyarık ( yarım patlıycandan )
2 Yk pilav
1 kase cacık
ara;
1 şekersiz nescafe, 1/2 kase aşure
Akşam;
1 kase çorba
4 Yk Kuzu Kavurma ( yağsız )
1 büyük kase salata
1 dilim ekmek
ara;
2 bardak şekeriz çay
Gece;
1 su bardağı tarcınlı süt
Herkeslere günaydın anlamıyorum cuma günü 66.1 geliyordum bugün 66.7 ;(( bir problem var vücudumda ayrıca kızlar bileniniz var mı kollarımın arkası bir anda pütür pütür ve kırmızı oldu Off dertlerim hiç bitmiyor
Günaydınlar herkese
cozutuk hafta sonlarından nefret ediyorum acaba diyorum diyetisyenler haftanın 1 günü istediğin şeyi yiyebilirsin diyormuş ya bu gün bizim için pazarmı olsa :)
dünkü menüm:
sabah: kahvaltılıklar çok az patates kızartması 2 dilim kepek ekmek
saat 12 diydi bu arada
ara: küçük 1 dilim ıslak kek
akşam: yarım ıspanaklı pide domates salatalık ve çay
spor: tüm gün temizlik ütü yaptım
su: hatırlamıyorum ama çok az içtim
selülit olmasın canım o:26:Herkeslere günaydın anlamıyorum cuma günü 66.1 geliyordum bugün 66.7 ;(( bir problem var vücudumda ayrıca kızlar bileniniz var mı kollarımın arkası bir anda pütür pütür ve kırmızı oldu Off dertlerim hiç bitmiyor
hoşgeldin tatlım,yerimiz var tabikiGünaydııııın kızlar,
Geçen sene 8. takımda sizlerle beraber çok düzenli spor yapmaya alışmış ve beslenme düzenimi rayına oturtmuştum yaz tatilinde memleketimde internet probleminden dolayı aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştımşimdi takımınızda da yer varsa kaldığım yerden devam etmek istiyorum hiç bir zaman burada olduğu kadar motiveyle spor yapamıyorum alacağım cezaların korkusuyla ancak sizinleyken boğazımı tutabiliyorrum Ayşe ablanın mükemmel menüleri ilee motive olup spora dört elle sarılmak istiyorum :)
Tekrardan aranıza dönebilirmiyim kaptancım
aleyküm selam banucumSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese bol eksili ve bol enerjili bir hafta diliyorum
Ben haftaya yine hızlı bir başlangıç yaptımsağ olsun annemler temelli türkiyeye geldiklerinden beri totoşum yer görmedi
Bir yandan iyi bir yandanda kötü
Bazen kendime özel bir hayatım kalmadı gibi hissediyorum ama sonra kendimde dayanamıyorum
Şu anda beni bekliyor hatunbirlikte pazara gideceğiz
Kahvaltımı ettim şimdi cadıyı uyandırıp hemen çıkıyorum
Akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın
kız o bir gün değil bir öğünGünaydınlar herkese
cozutuk hafta sonlarından nefret ediyorum acaba diyorum diyetisyenler haftanın 1 günü istediğin şeyi yiyebilirsin diyormuş ya bu gün bizim için pazarmı olsa :)
dünkü menüm:
sabah: kahvaltılıklar çok az patates kızartması 2 dilim kepek ekmek
saat 12 diydi bu arada
ara: küçük 1 dilim ıslak kek
akşam: yarım ıspanaklı pide domates salatalık ve çay
spor: tüm gün temizlik ütü yaptım
su: hatırlamıyorum ama çok az içtim
sağol canım benim,dayanmıyorum aslında vücut bir yerlerden sinyalleri veriyorablammm maşallahın var iyi dayanıyorsun bu koşturmacaya Rabbim sağlık versin
kız o bir gün değil bir öğün
sağol canım benim,dayanmıyorum aslında vücut bir yerlerden sinyalleri veriyor
tünaydın diyim geç oldu baya
öğlende sınavım var ve ben hala ders eksiklerim olmasına rağmen sabahtan beri sallanıyorum bi defter kitap açamadım sanırım böylede giricem sınava
selülit olmasın canım o:26:
hoşgeldin tatlım,yerimiz var tabiki
uzun süredir dağıttım. hiç öyle güzel menülerim yok bu ara, ama inşallah düzene giricem tekrar, yani umut ediyorum
aleyküm selam banucum
gez gez hareket iyidir
kız o bir gün değil bir öğün
sağol canım benim,dayanmıyorum aslında vücut bir yerlerden sinyalleri veriyor
Maşallah menü çok güzel görünüyor keşke birazda spor olsaymış
Hazır aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sıcak su
Kahvaltı;
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
2 KK kadar taze kaşar ( az yağlılardan )
( ekmek yemedim çünkü pazarda simit yemeden dönmek olmaz)
ara;
1/2 simit
Öğlen;
1 kase çorba
3 YK Kavurma ( yağsız )
2 YK makarna
2 YK mantar sote
ara;
1 fincan süt + 2 küp çikolata ( çok canım çektiği için nefsimi körledim daha beter krize girip dibine vurmim diye)
Akşam;
1 kase çorba
3 - 4 Yk Patlıycan yemeği ( susuz, etsiz )
1 koca kase karışık salata ( 1 tk yağ döktüm )
Şu anda 1 büyük fincan yeşil çay içiyorum ve yatarkende 1 bardak sütle günü kapatacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?