Saol canim nisani bahceli evimiz vardi yozgatta orada yaptik sonrasinda gencler icin canli muzik ayarladik tam istedigim gibi oldu
Canim stres yapmazsan rahat verirsin yoksa zor inan
merhaba kızlar nasılsınız? valla hepinizi çok özledim. şu kilolardan gerçekten bıktım valla üstümden biran önce gitsinn istiyorum. bue günlerde daha bir hevesliyim. şuanki kilom 67.5 falan. sabah erken saatlerde derse gidiyorum ve yurtta kaldığım için tartılmam zor oluyor. aslında tartım varda sabah ses olmasın diye tartılamıyorumama yinede kilo olarak gayet iyiyim. her gördüğüm kişi verdiğim kilolardan bahsediyor ama ben ruhen mutlu hissetmiyorum. 55 kiloyugörmedende rahat etmeyecek biliyorum (
Sabah : elma - açma - süt
Ara : hurma
Öğle : poğaça - çorba - minik çikolata
Ara : kuru incir
Akşam : roka salatası - somon balığı
Ya bugün çok fena tatlı ve abur cubur istiyo cnm
Bugünkü menüm
Sabah
Yarım simit
1 dilim peynir
5 zeytin
Çay
Arada yarım elma
Öğlen
Makarna 1 tabak
Taze fasulye
Salata
2 kaşık yogurt
5 kaşık havuç salatası
Akşam
2 kaşık nohut yemeği
Salata
Turşu
Yoğurt çorbası 1 kepçe
2 dilim ekmek
Spor yok
Su 2 lt
3.
Aynen benimde çok canım istiyor tatlı şeyler. Meyve yiyeyim diyorum yok kesmiyor ondaki şeker..
Bugünkü menüm
Sabah
Yarım simit
1 dilim peynir
5 zeytin
Çay
Arada yarım elma
Öğlen
Makarna 1 tabak
Taze fasulye
Salata
2 kaşık yogurt
5 kaşık havuç salatası
Akşam
2 kaşık nohut yemeği
Salata
Turşu
Yoğurt çorbası 1 kepçe
2 dilim ekmek
Spor yok
Su 2 lt
Canim kilo cizelgeni sik kullanilanlara kaydet oradan degistir
Pıtırcanın annesi merhaba. walla menünü çok beğendim keşke ben de bu kadar az yesem. nasıl alıştın bu kadar az yemeye??Benim menu bugun berbat kizlar
sabah kahvalti yapamadim
öğlen 1 kase yogurt
aksam da 1 nar 1 mandalina
istahtan kesildim valla(
hayırdır canım niye iştahtan kesildinBenim menu bugun berbat kizlar
sabah kahvalti yapamadim
öğlen 1 kase yogurt
aksam da 1 nar 1 mandalina
istahtan kesildim valla(
Sabah
2 simit
3 parça peynir
2 çay
1 yumurta
3 domates salatalık
yarım avokado limonlu zeytinyağlı
Arada 2 gofret
Öğlen
Akşam
1 balık
Spor 2 saat spor salonunda kardiyo bugün yazıldım
Su 1 lt ama daha da içmeye dewam ederim.
Yeni olduğum için mi bilmiyorum. benle pek sohbet etmiyor takımım. Sanırım sizler uzun zamandır birbirinizi tanıyorsunuz. Bu nedenle günlük mesaj doldurmam gereken sayıyı doldurmak da zorlanıyorum. Hatta kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum. Takım ruhuyla motive olmak için yazdım sizlere. Neyse olmadı başka bir takım bulayım kendime. Laf atıp yazıyorum bir kaçınıza ama dönüş olmuyor. neyse üzüldüm bu duruma...:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
slm hanımlar sehır dışında olduğum ve sabah erken çıkıp aksam gec geldıgım ıcın gıremedım sımdıde sız bırsey danışmak ıcın geldım gozluk alıcam ama nasıl bır gozluk alayım bılemedım sureklı takmaya degılde arada kullanmaya alıcam.normalde lens kullanıyorum yas 26 sızce hangısını tercıh edeyım 2 modelde güzel durdu kemık olanın sap renklerı degısıyor yanında 1 tanede fazladan sap verıyorlar onu alırsam sıyah beyaz sap alıcam.
http://................................-kisisel-bakim/ewox-imaj-gozlugu-ve-optik-cerceve-kirmizi-siyah-60684421http://................................-kisisel-bakim/ewox-imaj-gozlugu-ve-optik-cerceve-siyah-beyaz-64814485
bunlar kemık gozluk bırde soyle var
http://mcdn01.gittigidiyor.net/5292/EWOX-Gozluk-Cercevesi-Mukemmel-Kalite__52922131_0.jpg için Google Görsel Sonuçları
Eki Görüntüle 842385 Eki Görüntüle 842386 Eki Görüntüle 842387
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?