- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Kızın için biraz Zor olacaktır ama alışır elbet ne kadar ordasınızr
gunaydın kızlar ınsallah hepınız ıyısınızdır . bu aralar ben hem cok mutluyum hem cok telaslıyım , sanırım evlenıyorum hala ınanamıyorum galıba tanısma faslımızda evlılık kararımızda cok cabuk oldu ama herseyıyle bana hayırlı bı es olacagını dusunuyorum ınsallah ole olur bu hafta sonu aılemle tanıstı streslı ama guzel bı hafta sonuydu vızelerımden sonra 2 aıle tanısacak sonrasında 15 tatılde nısan ve yaza dugun dıye konustuk tabı babam ne dıyecek bılmıyoruzevlılık hazırlıkları baya streslı gececek sanırım dualarınızı eksık etmeyın
cok sagol tatlım cok sukur cok mutluyum ve ınsallah hepte bole devam eder cumlemızı rabbım mutlu edercanım hayırlı olur inşallah senin için
yazdıklarındam bile anlaşılıyor çok mutlu ve heyecanlı olduğun
tadını çıkar bu günlerin doya doya yaşa
çok güzel günlerdir tatlı heyecenlar
allahım mutlu etsin
tskler cnm benım amin ınss mutluluklarımız hep daım olsunGünaydınlarrr
Tatlım hayırlı uğurlu olsun.ALLAH ağız tadınızı bozmasın.Bugün herkes maşallah ne kadar mutlu.ALLAH'ım hepimizi nazarlardan korusun.
Geçtiğimiz 2 hafta fazla kilo veremediğimden hatta hiç veremediğimden bugünden itibaren daha dikkatli olmaya karar verdim.
Sabahki menüm;
2 tane etimek ve peynir, 2 bardak şekersiz çay.
ara :
Şekersiz kahve, 66 cal Kfleks bisküvi yedim.
Bakalım inşallah bu hafta düzgün bir şekilde gider diyetim.
saol canm benım tskler1 ay buradayiz sonra yine ankara... ama artik surekli gel git yapacagiz cnm :))
Ayyy hadi hayırlısı. .. tebrikler cnm :))))
melekcim takıma uğramıyorsun,inşallah bir sorun yoktur:44:
yeni ev yeni şehir hayırlı olsun canımAdıyaman'dan hepinize gunaydin....annemlerden ayrilip minik bidigimla birlikte esimin yanina geldik...kızım cok yabanciladi yeni evimizi..sınavlarım baslayana kadar buradayiz...bakalim onca kalabaliktan sonra kızım uc kişilik hayatimiza nasıl uyum saglayacak....
mervecim hoşgeldin tatlım,hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim utandırmasın.bazen ani verilen kararlar daha hayırlı olabiliyor.inşallah hayatın boyunca çok mutlu olursungunaydın kızlar ınsallah hepınız ıyısınızdır . bu aralar ben hem cok mutluyum hem cok telaslıyım , sanırım evlenıyorum hala ınanamıyorum galıba tanısma faslımızda evlılık kararımızda cok cabuk oldu ama herseyıyle bana hayırlı bı es olacagını dusunuyorum ınsallah ole olur bu hafta sonu aılemle tanıstı streslı ama guzel bı hafta sonuydu vızelerımden sonra 2 aıle tanısacak sonrasında 15 tatılde nısan ve yaza dugun dıye konustuk tabı babam ne dıyecek bılmıyoruzevlılık hazırlıkları baya streslı gececek sanırım dualarınızı eksık etmeyın
tabiki bizimlesin canım durmak yok devamAyşe abla bilgisayarımı dün akşam tamir ettirdim. telefondan mesaj yazsam da birden kapanıyor bütün yazdıkları silinip boşa gidiyordu. sizin için uygunsa bugünden itibaren devam etmek isterim. yani kabul edersen akşam bildirim yapabilirim. senden haber bekliyorum. o 5 kilo haftada yarışına da giremedim .çünkü laptop yoktu nasıl resim yollayım. dediğim gibi mesajını bekliyorum. kolay gelsin.
yeni ev yeni şehir hayırlı olsun canım
mervecim hoşgeldin tatlım,hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim utandırmasın.bazen ani verilen kararlar daha hayırlı olabiliyor.inşallah hayatın boyunca çok mutlu olursundularımız seninle canım
tabiki bizimlesin canım durmak yok devam
mervecim hoşgeldin tatlım,hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim utandırmasın.bazen ani verilen kararlar daha hayırlı olabiliyor.inşallah hayatın boyunca çok mutlu olursundularımız seninle canım
tabiki bizimlesin canım durmak yok devam[/QUOTE
Teşekkür ederim sizlerle olmak ne güzel. Şu kilo çizelgesi yapmayı anlatan bir link göstermişlerdi. Kızlar onu bilen varsa tekrar verebilir mi acaba???
kızlar ben gidiyorum,bıcırığı biraz mıncıklıyım
akşama görüşürüz
Bol gezmeler canim...kızlar ben birazdan çıkacağım inşallah alışverişe gideceğiz arkadaşlarla
akşama görüşürüz
Bu hafta 1 kilocuk vermişim ama gözle görünürde annem daha çok fark ediyor. şu kilo çizelgesini düzeltmeyi bir beceremedim. kilo vermekten daha zormuş yaaa
gunaydın kızlar ınsallah hepınız ıyısınızdır . bu aralar ben hem cok mutluyum hem cok telaslıyım , sanırım evlenıyorum hala ınanamıyorum galıba tanısma faslımızda evlılık kararımızda cok cabuk oldu ama herseyıyle bana hayırlı bı es olacagını dusunuyorum ınsallah ole olur bu hafta sonu aılemle tanıstı streslı ama guzel bı hafta sonuydu vızelerımden sonra 2 aıle tanısacak sonrasında 15 tatılde nısan ve yaza dugun dıye konustuk tabı babam ne dıyecek bılmıyoruzevlılık hazırlıkları baya streslı gececek sanırım dualarınızı eksık etmeyın
Hayirli olsun canim bayramda atlattim nisam telasini guzel duyguydu Allah yardimcin olsun dugun hazirligi bende yapiorm
saol cnm benm bıraz anı oldu ama ınsallah guzel olucak, Allah tamamını erdırsın senınde nasıl yaptın nısanı aıle arasındamı yoksa salondamı
merhaba kızlar nasılsınız? valla hepinizi çok özledim. şu kilolardan gerçekten bıktım valla üstümden biran önce gitsinn istiyorum. bue günlerde daha bir hevesliyim. şuanki kilom 67.5 falan. sabah erken saatlerde derse gidiyorum ve yurtta kaldığım için tartılmam zor oluyor. aslında tartım varda sabah ses olmasın diye tartılamıyorumama yinede kilo olarak gayet iyiyim. her gördüğüm kişi verdiğim kilolardan bahsediyor ama ben ruhen mutlu hissetmiyorum. 55 kiloyugörmedende rahat etmeyecek biliyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?