Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alışverişiniz iyi geçmesine sevindim canım Allah tamamına erdirsinneyseki ablam bu gün yaptığımız alış veriş güzel geçti iki tarafında huzuru yerindeydi düzeldiler gibi görünüyor inşallah böyle devam ederler
ablam süper ötesi dobrasın ama benim 2 ay oldu vücudum iyi savunma yapıyor gıram anca verebiliyorum tabi bir gercekte var eskisi gibi düzenli diyet yapmıyorum eskiden kaçamakta neymiş yapmazdım şimdi biraz gevşeklik var doğru söze ne denir haklısın ablam denir ve susulur :)))
sağol luboşum bol bol okuduk bugünn :Saruboceq:
aslında böyle diyorum ya size bende dağınığım son günlerde :1no2:
ama gerektiği yerdede
dur demesini bilirim kendime a.s
bugün duası olan ablam bir hazırlanmışki hiç sorma 7 çeşit hazırlamış nasıl yedim nasıl yedim kaydirigubbakcemile3
ama sabah kahvaltı yapmamıştım akşam da çayla susamlı simit antep tarafı kahke der ondan yedim biraz kaydirigubbakcemile3
yersiniz tabiii klava:
kimi kandırıyosunuz sizzz klava:
ben kanmam doğrusu
herhafta tartılıyısunuz vay şiştim vay hastaolucam regim gelecek ondan veremedim
benim gözümde bunların hepsi fasa fiso laflar
yedin anacım yedin işte yediğin içinde veremedim bu kadar basit işte bu hepiniz için geçerli azranın mabında hepinize lafım :mymeka:
ha şu oluyor bak belli bir süre veriyosunuz ve bu genelde 8 kilo ve üstünde devamlı verenlerde oluyor kilo sabitleniyor kıçınızla tavana gol atsanız veremiyosunuz bir ay kadar vucut korumaya geçiyor yağı a.s
ama bunun harici 1 2 kilo verip veremiyorum diyenlere asla inanmıyorum
sizlerde inanmayın sakın
yiyor ve ondan veremiyor bu kadar basit bu iş
hem takımı hem kendini kandırıyor
burda en büyük haksızlığıda kendine yapıyor
yoksa bana ne oğluma alıcam kızları
yoksa dünürmü olucam yaştaşlarımla
istikrarlı gidenlerde var 8 takımda lafım onlara değil zaten onlar kend,ni çok iyi biliyor biliyor :asigim:
ben lafımı ortaya koydum beğenen alır beğenmeyen almaz
sen çok güzel gidiyosun kızılırmı sana yerimsenibenLilicim sen bana kızmıyon demi:)))
Kızlar size bi soru soracam,
Şimdi bir gün akşam yemeğe misafirleriniz gelecek ve geç saatte gelecekler.
Ve siz güzel güzel yemekler yaptınız.
Çünkü gelen misafirleri iyi ağırlamak istiyorsunuz.
Ama siz diyet yapıyosunuz ve o güzel yemekleri akşamın geç saatinde yerseniz çok vicdan azabı çekeceksiniz.
Şimdi bu durumda ne yapardınız?
Yemeklerden azar azar alırdım demeyin lütfen, bu cevabı kabul etmiyorum.
İçtenlikle cevaplamanızı rica ediyorum.
canim ben olsam once sirkeli balli su icerim varsa bir kase corbami icerim tabagima herseyden bir kasik koyup salatayi bol tutarim surekli su icerim midemin dolmasi icin cokacimcoook bide derimki hadi yediklerimizi yakalim diye 1 saat yuruturumhihoyyyt eger samimi arkasimsa:1hug:Kızlar size bi soru soracam,
Şimdi bir gün akşam yemeğe misafirleriniz gelecek ve geç saatte gelecekler.
Ve siz güzel güzel yemekler yaptınız.
Çünkü gelen misafirleri iyi ağırlamak istiyorsunuz.
Ama siz diyet yapıyosunuz ve o güzel yemekleri akşamın geç saatinde yerseniz çok vicdan azabı çekeceksiniz.
Şimdi bu durumda ne yapardınız?
Yemeklerden azar azar alırdım demeyin lütfen, bu cevabı kabul etmiyorum.
İçtenlikle cevaplamanızı rica ediyorum.