• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

a.s a.s
tmm cnm öle yaplım
yedik fırçayıı:oklava:

yersiniz tabiii :oklava:
kimi kandırıyosunuz sizzz :oklava:
ben kanmam doğrusu
herhafta tartılıyısunuz vay şiştim vay hastaolucam regim gelecek ondan veremedim
benim gözümde bunların hepsi fasa fiso laflar :delphin:
yedin anacım yedin işte yediğin içinde veremedim bu kadar basit işte bu hepiniz için geçerli azranın mabında hepinize lafım :mymeka:

ha şu oluyor bak belli bir süre veriyosunuz ve bu genelde 8 kilo ve üstünde devamlı verenlerde oluyor kilo sabitleniyor kıçınızla tavana gol atsanız veremiyosunuz bir ay kadar vucut korumaya geçiyor yağı a.s
ama bunun harici 1 2 kilo verip veremiyorum diyenlere asla inanmıyorum
sizlerde inanmayın sakın
yiyor ve ondan veremiyor bu kadar basit bu iş
hem takımı hem kendini kandırıyor
burda en büyük haksızlığıda kendine yapıyor
yoksa bana ne oğluma alıcam kızları
yoksa dünürmü olucam yaştaşlarımla :delphin:

istikrarlı gidenlerde var 8 takımda lafım onlara değil zaten onlar kend,ni çok iyi biliyor biliyor :asigim:

ben lafımı ortaya koydum beğenen alır beğenmeyen almaz :delphin:

lili sen geldin takımın neşesi vede motivasyonuda geldi bence misafirim gelecek ama arada bende laf yetiştirmek istiyorum size :dance::dance::dance:

he geldim değilmi selma benneyaptımki
bir geldim pir geldimm :delphin:
birazdan çıkıcam ama dua var apartmanda yasin okuyayım uzun zamandır okumamıştım
yaradanımı çok özledim dertleşmeye yüzüm olsun değilmi
çok ihmal ettim yaratanımı bu aralar :çok üzgünüm:

ben kanmam doğrusu
herhafta tartılıyısunuz vay şiştim vay hastaolucam regim gelecek ondan veremedim
yedin anacım yedin işte yediğin içinde veremedim bu kadar basit işte bu hepiniz için geçerli azranın mabında hepinize lafım :mymeka:

ha şu oluyor bak belli bir süre veriyosunuz ve bu genelde 8 kilo ve üstünde devamlı verenlerde oluyor kilo sabitleniyor kıçınızla tavana gol atsanız veremiyosunuz bir ay kadar vucut korumaya geçiyor yağı a.s
sizlerde inanmayın sakın

istikrarlı gidenlerde var 8 takımda lafım onlara değil zaten onlar kend,ni çok iyi biliyor biliyor :asigim:

tmm lilly ablacım ben alındım üzerime doğrusu,tmm yemiorum artık eski günlerdeki gibi yapmalıyım bu diyeti a.s

Kızlar yaaaa,
ben de kendime inanamıyorum.
Bugün artık sıkacam demiştim ama bu seferde kardeşim geldi,
geç saatte yedim üstüne bir de çekirdek çitledim:(((
Bana kızsın birileri,
azracım dövebilirsin beni
Hakettim gerçekten
Ama tamam yarın herşey daha farklı olacak
Tekrar sıkı tutacam

valla dayaklıksın....:oklava:topla kız kendini....sana diyorum ama bende kaçırdım kaçırabiliyorummmmmmm...cokacimcoook

aferin azracım daha yokmuydu tencerenin dibinide kazısaydın :oklava:
diyetlerde çorba in :lepi:
tüm unlu gıdalar pilav makarna türü ürünler out :oklava:
yediğin iki kaşık pilavın bir dilim ekmek olduğunu biliyomusun sen azra
düşünsene altı kaşık pilav yemişsin her bir dolmada iki kaşık pirinç olduğunu varsayarsakki bence daha fazladır a.s
şuanda 4 dilim ekmek yemişsin şeker :oklava:
çorbayıda 1 dilim ekmek dersek gerisini düşün işte
yazık diyorum boşuna aç geziyorsun canım böyle diyet olmaz :1no2:

ben lilly çorba içiyorum.içmeyeyim mi?ama ben yanında ekmek yemiyorummm...:1no2:

kızlar dün gece eve geç geldiğim için dün akşam yediklerimi yazamadım...
salata taze fasulye yedim

bugüne gelirsek okulda yine tost yedim tabi kepekli

öğle haşlanmış tavuk yedim

aralarda 1 kase erikkk

bugün canım spor yapmak istemedi
..:1no2:

yarın yapacam inşallah..:Saruboceq:

kızlar gene ben iki gündür yazamadım evde değildim..bugün sabah bi dilim kepek ekmeği az peynir çay şekersiz.öğlen 1 dilim kepek ekmeği diyet ton balığı yarım kase.şimdide çay içiyorum.akşamada yeşil fasülye yaptım haşlanmış veyda ızgara tavuk gögsü 100 gr yanına 1 bardakta havuç rendesi yicem.. sositososito dışarda işlerim vardı baya bi yürüdüm eve yeni geldim öldüm yprgunluktan.cumaya rekor kırcam bekleyin beni anacım..:P

ben kanmam doğrusu

sizlerde inanmayın sakın

çok acımasız olmuş bu be ya.kaydirigubbakcemile3...kaydirigubbakcemile3 :teytey: ama malesef kesinlikle doğru yani..dobra içerikli bi mesaj:P

al benden de o kadar,haftasonu bende aynısını yaptım :delphin:
yaptik ama iyi firca yedik

itiraflar günü olmuş bakıyorumda
hepsine afiyet olsun
ama ılaybasak senden beklemezdim nıçnıçnıç:oklava:
malafef insallah birdaha olmaz

kızdım tabi hepinize kızdımmm :oklava:
bu ne böyleee
birşeye başlandıysa bir hedef belirlendiyse önce kendinize olan saygınızdan bu işin sonucu getiriilmeli
bal baklavası konsa hedefin doğrultusunda yenmemeli
hiç biriniz çocuk değilsiniz :oklava:
hiç mi yemiyeceksiniz mutlaka yenecek tabii ama biraz kilo verin sonra kendinizi ödüllendirmek için yiyin
bune böyle yaaa hepiniz toparlanın bakıyımmm :oklava:
haklisin ablacim bir hatadir ettik ama bunda sonra boyle bisey olmayacak

yayla kızı sende takıma hoşgeldin canım
hosbulduk canim
ben kanmam doğrusu

sizlerde inanmayın sakın

ben begendim aldim vallasenağlamasenağlamasenağlama:delphin:
selam kizlar benim bugun iyi gecti kahvaltida cok kacirmadim oglen 1 saat tempolu yurudum ama regli olmusum peki kilo bildirimi zaman ne yapiliyor bu arada iyide firca yedik ama hakettik laf aramaizdafisfisfis

selam kizlar benim bugun iyi gecti kahvaltida cok kacirmadim oglen 1 saat tempolu yurudum ama regli olmusum peki kilo bildirimi zaman ne yapiliyor[/FONT] bu arada iyide firca yedik ama hakettik laf aramaizdafisfisfis
Selam canım. Kaçırmamana sevinidim. Canım kilo bildirimi cuma sabah erken yapılıyor.

Back