• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın arkadaşlar bu aralar braz yoğunum pek fırsat bulamıyom pc ya bakmaya
ama dietime son hız devam pazar arkadaşlar geldi ama hiç bir şeye dokunmadım :))
azracım senin adına çok sevindim bu işi başarıcan düğüne kadar kız
azrasıla senin kuzuya da geçmiş olsun canım bu havalar çok tehilkeli bir sıcak bir soğuk bir çarpıyo fena yapıyo
yayala kızı sende takıma hoşgeldin canım
lili ablacım acil toparla milleti valla takımın gidişi gidiş değil
çitosum ne yaptı gelecem dedi kayboldu
hüselcim bırakma sende toparla bıraz kız evet uzun zaman geçtikce gerçekten takım bile fayda etmiyor bağzen ama bişey oluyor birden dank ediveriyor bundan sonra ağırda olsa devam lazım saldınmı hop geri gelcek bide onu düşün
bu arada şaka maka ben tam 18 aydır bu takımdayım
lalubecim nasılsın bakalım
hazırlıklar nasıl düğün dü nişandı böğle şeyler genede çiftleri fazla geriyo çokiyi bilirim hele benim ex koca gibi kaprisli ,nazlı biri se vay kızın haline, sıkıntıya gelemiyorlar

evet nasıl gözüküyor hüselcim sana yetişmeme az kaldı :))
sabak süt içtim şimdide yeşil çay içiyom
birazdan mucize iksir ve salata yapacam akşamdan tavuk göğsü haşlamıştım onuda salata yakarıştırırm
mmm bol limon az tuz süper
bu arada elma kromu hapım bitti bugün itibari ile haftaya ancak alırım yenisini bakalı nasıl etki olacak

Allah güle güle kavuştursun lili abla senin hastaların nasıl oldu umarım iyidirler

günaydınlar

günaydın canım

günaydın kızlarrr :kahve:
hastaların sesi soluğu çıkmıyor buara azadcımmm yerimseniben
biraz mola verdiler kanımca

bu haftada yoğunumama bahsetmiştim size bu hafta sonu nişanımız var :asigim:
şehir dışına çıkacağız
nişan için kıyafet bakıyoruz takı ayakkabı felan beynim döndü amaakafamçokkarıştı

abla ya iskelet olcan he 65 te nerden çıktı yahu
yüzün çok fena oluyor abartma lütfen

husel kilo aldığımda ödüm kopuyor kızz :çok üzgünüm:
bi görecen panik atak oldummm
kiloyu sabitliyecem diye
her bişeyleri kaçırdığımda aklım çıkıyor :çok üzgünüm:
bir türlü sabitlemedi yerinde çıldıracam yediğimde alıyorum yemediğimde veriyorum kafamçokkarıştı

günaydın arkadaşlar bu aralar braz yoğunum pek fırsat bulamıyom pc ya bakmaya
ama dietime son hız devam pazar arkadaşlar geldi ama hiç bir şeye dokunmadım :))
azracım senin adına çok sevindim bu işi başarıcan düğüne kadar kız
azrasıla senin kuzuya da geçmiş olsun canım bu havalar çok tehilkeli bir sıcak bir soğuk bir çarpıyo fena yapıyo
yayala kızı sende takıma hoşgeldin canım
lili ablacım acil toparla milleti valla takımın gidişi gidiş değil
çitosum ne yaptı gelecem dedi kayboldu
hüselcim bırakma sende toparla bıraz kız evet uzun zaman geçtikce gerçekten takım bile fayda etmiyor bağzen ama bişey oluyor birden dank ediveriyor bundan sonra ağırda olsa devam lazım saldınmı hop geri gelcek bide onu düşün
bu arada şaka maka ben tam 18 aydır bu takımdayım
lalubecim nasılsın bakalım
hazırlıklar nasıl düğün dü nişandı böğle şeyler genede çiftleri fazla geriyo çokiyi bilirim hele benim ex koca gibi kaprisli ,nazlı biri se vay kızın haline, sıkıntıya gelemiyorlar
sağol cnm beklemedeyim alışverişe gideceğiz hala kardeşimi bekliyorum evde cnm bizde gelin kaprisli çıktı kardeşim alttan alıyor oda astar istiyor bakalım bu gün nasıl gececek merak ediyorum
günaydın kızlarrr :kahve:
hastaların sesi soluğu çıkmıyor buara azadcımmm yerimseniben
biraz mola verdiler kanımca

bu haftada yoğunumama bahsetmiştim size bu hafta sonu nişanımız var :asigim:
şehir dışına çıkacağız
nişan için kıyafet bakıyoruz takı ayakkabı felan beynim döndü amaakafamçokkarıştı
sizdede telaş var demek ablam allah kolaylık versin
mrb kızlar nasılsınız ??
Lillycim bencede çok zorlama kendini veee Eceyi tebrik ediyor kocaman öpüyorum benim kiloma gelmiş Maşallah eee boşuna dememişler anasına bak kızını al kenarına bak bezini al diye :))

mrb cnm sen nasılsın

kızlar ya kardeşimin az kaldı nişan bozma olayı annemi çok sarstı ablamdan sonra bide bu çıkınca kadın diken üstünde işer yoluna girdi ama ya sonra diyip duruyoruz ne zormuş ellere karışmak ya sitresi üzüntüsü çok zormuş allah benim eşimden razı olsun ailemin gözdesi diyebilirim

mrb kızlar nasılsınız ??
Lillycim bencede çok zorlama kendini veee Eceyi tebrik ediyor kocaman öpüyorum benim kiloma gelmiş Maşallah eee boşuna dememişler anasına bak kızını al kenarına bak bezini al diye :))

ece 78 leri gördü teyzesi :Saruboceq:
hatta dahada çok gidecekti ama şu abinin gelmesi 10 günlük süre mahfetti kuşumu :1no2:
oğlana mecbur yaptım ucundan bizde tırtıkladık eceyle :çok üzgünüm:
babamız diyoki oğlum ne olur gitme sen geldin midem bayram etti yediğim ot çöp helak oldum diyo :roflol:
ama eşimde verdi bu arada 4 kiloda o vermiş a.s93 geliyodu 89 olmuş :lepi:

Back