• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

üzgün hoşgeldin sende canım:)
gezinizin güzel geçmesine sevindim
artık o kdarcık kaçamak olabiler tabi
cumaya kadar telafi edersin elbeta.s.

azad eşin için geçmiş olsun naz konusuna gelince aynı fikirdeyim

iii pazarlar arkadaşlar teşekkürler huselcim hele bugün görmeniz lazım sanki hamile aşeriyor ev pastaneye döndü börekler pastalar ben diyetteyim düşünebiliyomusunuz az ondan az öbüründen derken bugün diyet falan kalmadı

Arkadaşlar kahvaltı hazırladım uturdum bir güzel başına sonradan ne yapıyorum dedim ve sadece bir yumutrta ve kibrit kutusu kadar ekmek yedim ve derhal sofradan kalktım degilse cok güzel kahvaltı hazırlamıştım sıcak ekmekte vardı ama yemedimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
AMA AKŞAM YANİ GECE BİRDE DÜRÜM YEDİM COK ÜZGÜNÜM :çok üzgünüm::tomato::mymeka:DUYAR GİBİYİM SESİNİZİ YUH DER GİBİSİNİZ kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yaylagüzeli hoşgeldin canım
hosbulduk canim
ben kahvaltimi iyi yaparim iyice doyarim ama sonrasinda pek yememeye calisirim su icmeye calisiyorum bitki caylari falan iciyorum.Dun cok yorulmustuk bisikletten inmedim ama sabah heryerim tutulmus bir sekilde kalktim cunku kis yeni bitti ilkkez biniyordum uzun zamandir simdi evde beni yiginla is bekliy arada gelirim bakarim neler yapmissiniz

anlatmistim ama detayli anlatiyim
23 yasindayim ve cok erken yasta evlendim 3 yasinda kizim var adi ayca norvecte yasiyorum
evlendgimde 60 kilo civarindaydim sonra 20 kilo aldim nasil aldim anlamiyorum
hamile kaldiimda 80 kiloydum doguma 98 kilo gittim ve 88 kilkoyla eve donduk 8 kilo nasil gitti anlamadim bile kizim cok emiyordu beni onun faydasi oldu sanirm.gecen sene kasimdan beri diyet calismalarim vardi bir ara birakltim cok yoruluyordum cunku isim yuzunden simdi izin yaklasti ya telas sardi beni ah insallah gidene kadar (9 haziran)hedefim 8 kilo vermek eger boyle devam edebilirsem haftada 1 kilo vererek ulasacagim hedefime insallah

inşallah cnm belki yıllar oldu babamı rüyamda görmeyli
ama ogün çok güzel gördüm dilerim allahtan yeri güzeldir toprağı bol olsun cnm abbacımn tüm geçmişlerimz şu cuma günü alltan hepsine rahmet diliyorum:Saruboceq:

asıl mutlu olman gerek bugün cnm
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun güzelim bnm
hayırlı haberlerle bekliyoruza.s

hayırdır lalubecim paylaşmak istersen canım

Sağol azad cım

Tebrik ederim abla

Canım içini ferah tut inş. atlatırsın.

canım biz neden yokuz listede. deneme haftamız olduğu için mi:uhm:
takıma alınmadığımız için mi:uhm:

lubabecim Allahtan hakkınızda hayırlısını dilerim üzme canım kendini böyle güzel bi günde

slm arkadaşlar hepinizden allah razı olsun bir kardeşimin güzel gününü yaşarken düğünü olacak kardeşim az kaldı ayrılıyordu hemde öyle bir günde o gün kız görmeyemi gittik hiç birimiz anlayamadık neyse her şey tatlıya bağlandı kaldığımız yerden devam ediyorlar ama geriye dönüşü olmayan bir hata oldu gelinimiz o gün kaynının en güzel gününe o sinirle gelmedi şimdi pişman oldular ama iş işten geçti bu gençlerin sinirini de anlayamadım saman alevi gibiler mevlam bundan sonra sıkınt göstermesin babam da annemde artık bir sıkıntıyı daha kaldıramazlar

Back