• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

herkese merhaba bende araniza katildim oncelikle husele cok tesekkur ederim beni kabul ettigi icin sekiz sene once 60 kiloydum ve evlendikten sonra hizli bir sekilde almaya basladim en son 75 e ciktigimda ramazan geldi ve 5 kilo daha aldim yapisti uzerime simdi 81.5 kiloyum iki haftadir diyetteyim 1,5 kilo gitti sukur.80 kiloyken hamile kaldim ve 98 kiloya ciktim dogumdan sonrada 88 kiloydum artik oda nasil gitti anlamadim ama kizim acayip emiyordu beni sagolsun yavrum aldirdigi kilolari verdirdi bana:emir_bebek: simdi 3 yasinda teyzeleri onunda zayifligindan uzuluyoruz neyse ben topice oglenden sonra 4 gibi gelebilirim cunku isten anca gelebiliyorum benden simdilik bukadar gorusmek uzere izine kadar 8 kilo verecegim insallah(9 haziran-tatlicadiarzu-)

hoşgeldin canım a.s.
hadi bakalım diyelim o zaman 9 hazirana kadar 8 kilo inşallah :=))
hosbulduk canimkaydirigubbakcemile2 insallah bebisim:Saruboceq:
bu arada reşadiyenin neresindensin ben kızılcaörene gitmiştim bit kez
canim hasanseyh belediyesi bizim ama normalde butum ailem ankara da bense teeee nurveclerdeyim

yayla güzeli aramıza hoş geldin...spor yapabiliyor musuun?hoş küçük bir kızın varmış onun peşine koşmakta bir nevi spor.(bu arada allah analı babalı büyütsün)kaydirigubbakcemile3
hosbulduk canimkaydirigubbakcemile5 gunluk 1 saat tempolu yuruyorum:dance: calisiyorumda zaten cok yorucu isim-tatlicadiarzu- kizim zaten krese gidiyo eve gelincede kendi kendine oynu pek kisitlamiyorum pek bir ozgur babasi sayesindekaydirigubbakcemile3

bana kızmayın ama bugun bıraz kacırdım gunduz gayet ıyı gıdıyo ama eve gelince sapittim cok yorgundum cunku alismistim aksamlari yememeye ama bugun bana noluyosa gecen haftada oyleydim ama allaha sukur 1 kilom gittiydi yarin cok dikkat edecegim.aksamlari ben herbalife benzeri bisey iciyorum iki kere onun faydasini gordum tok tutuyo yesil cayda aklima geldikce usenmezsem iciyorum mate cayim var denemedim hala deneyen oldumu aranizda?

İyi geceler kıslar ancak fırsat buldum bugün. Öyle çok iş vardı ki anlatamam. Yarın da niksar da nişan var oraya gideceğiz. Gene sadece yediklerimi ancak yazabilirim huselcim.:utangac:
Sabah peynir, zeytin(3 tane), domates piyaz (çok az yağlı) 1 tane de simit yedim.
öğlen İş güç arasında saati geçirdik akşamla birleştirip saat 16 gibi yedik o yüzden biraz ağır oldu :utangac: 5 köfte , 1 bardak meyvesuyu, ekmek olarak ta yarım lavaş ekmeği yedim senağlama

2lt su içtim.
O kadar işin arasında hareket sayılır sanırım.. Yine de 1 saat diyelim.

Selam kızlar, ben memeleket havası alırken siz de bolca yazışmışsınız maaşallah.
Pek çok şeyi kaçırdım galiba.
Neyse ben size üç gündür yediklerimi hiç saymayacam çünkü utanıyom
Cuma sabahı tartılıp kilomu bildirdikten sonra ne oldu anlamadım.
Birden diyet spor kilo gibi kavramları unuttum ve yemeklere saldırdım.
Bir de memelekettekiler aman çok zayıflamışsın, çok iyi olmuşsun, ne güzel olmuşsun falan deyince gaza mı geldim ne oldu bilmiyorum.
Fakat bu gün itibariyle attıkın tekrar sıkı sıkı tutup bırakmıcam.
üç gün tatil yeter de artar bile.
Hatta belki bu üç gün yüzünden bu hafta hedef kiloya bile ulaşamıcam:((((
ama toparlanırsam yine de düzeltebilirim de mi?

ilayıcım öncelikle hoşgeldin
senin isteyipte yapamayacağın bir iş olduğunu sanmıyoruma.s.
selmacım sen yaz be güzelim geldiğimizde bizede okuyacak bişeyler çıkar en azından
hym60 sende maşallah lavaşlar köfteler götürmüşsün:)
neyse telafisi gelir eminim

Back