• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hele şükür ya anca bitti geçmişi okuma işi huselim ben 28 ablam30 yaşında hala babamızın yanıya yatarız kucağına otururuz daha bunlar iyi günlerin cnm kız cocukları için babalar bambaşka tabi annemde öyle ama o babaya naz yapmak şımarmak bambaşka
lili ablam ece mize kocaman maşallah süper gidiyor inşallah pes etmeden 60 kg olur ablam banada gelsene benim mamalarımıda sen yap denek geciyor içimden :))))ecemiz çok şanslı
azracım babacığını rüyanda görmüşsün cnm mevlam inşallah her gece rüyalarında etsin babanı 1 kg vermişsin cnm maşallah
ya bak şimdi telefon geldi yazacaklarımı unuttum hay allah neyse bütü n kg veren arkadaşlarımı gönülden kutluyorum ve dayim olsun diyorum veremeyen arkadaşlarımada düzenli kg vermeler diliyorum
ve sizleri çok seviyorum

kızlar bu arada çok moralim bozuk böyle güzel bir günde küçük kardeşime kız görmeye giceğiz biliyorsunuz ama ben çok üzgünüm moralsizim ne olur dua edin bazı şeyler netleşsin sizinle paylaşacağım içimi dökmem sizlerden destekler almam şart am ne olur dua edin
derdim çok çok büyük

hele şükür ya anca bitti geçmişi okuma işi huselim ben 28 ablam30 yaşında hala babamızın yanıya yatarız kucağına otururuz daha bunlar iyi günlerin cnm kız cocukları için babalar bambaşka tabi annemde öyle ama o babaya naz yapmak şımarmak bambaşka
lili ablam ece mize kocaman maşallah süper gidiyor inşallah pes etmeden 60 kg olur ablam banada gelsene benim mamalarımıda sen yap denek geciyor içimden :))))ecemiz çok şanslı
azracım babacığını rüyanda görmüşsün cnm mevlam inşallah her gece rüyalarında etsin babanı 1 kg vermişsin cnm maşallah
ya bak şimdi telefon geldi yazacaklarımı unuttum hay allah neyse bütü n kg veren arkadaşlarımı gönülden kutluyorum ve dayim olsun diyorum veremeyen arkadaşlarımada düzenli kg vermeler diliyorum
ve sizleri çok seviyorum
inşallah cnm belki yıllar oldu babamı rüyamda görmeyli
ama ogün çok güzel gördüm dilerim allahtan yeri güzeldir toprağı bol olsun cnm abbacımn tüm geçmişlerimz şu cuma günü alltan hepsine rahmet diliyorum:Saruboceq:

kızlar bu arada çok moralim bozuk böyle güzel bir günde küçük kardeşime kız görmeye giceğiz biliyorsunuz ama ben çok üzgünüm moralsizim ne olur dua edin bazı şeyler netleşsin sizinle paylaşacağım içimi dökmem sizlerden destekler almam şart am ne olur dua edin
derdim çok çok büyük
asıl mutlu olman gerek bugün cnm
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun güzelim bnm
hayırlı haberlerle bekliyoruza.s

8. TAKIM * *101.ETAP SONUÇLARI**
husel ( 72,7 ) / 72,3 / 0,4 / 0,55% )
lubabe ( 75,0 ) / 75,0 / 0,0 / 0,00% ) (geri dönmek üzer ayrıldı.)
azad ( 60,5 ) / 60,5 / 0,0 / 0,00% )
duru16 ( 78,6 ) / 78,0 / 0,6 / 0,76% )
selma12 ( 82,3 ) / 82,0 / 0,3 / 0,36% )
azrasıla ( 102,5 ) / 101,5 / 1,0 / 0,98% )
azra_sila ( 117,0 ) / 116,0 / 1,0 / 0,85% )
llaybasak ( 65,2 ) / 64,0 / 1,2 / 1,84% )
üzgünkız ( 76,2 ) / 75,5 / 0,7 / 0,92% )
hypokonriyak ( 73,0 ) / 71,6 / 1,4 / 1,92% ) (yeni üye)
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 803,0 ) / 796,4 / 6,6 / 0,82% )

bildirimi yaptım kızlar hayırlı uğurlu olsun:enbuyukkk:

canım tebrik ediyorum seni
Sağol azad cım

günaydın kızlarrr :kahve:
kilo veren herkese tebriklerrr :lepi:
ece 79 .200 olmuş azra:lepi:
yani bir kilo daha vermiş geçen cuma 80.200 dü a.s
Tebrik ederim abla

derdim çok çok büyük
Canım içini ferah tut inş. atlatırsın.

8. TAKIM * *101.ETAP SONUÇLARI**
husel ( 72,7 ) / 72,3 / 0,4 / 0,55% )
lubabe ( 75,0 ) / 75,0 / 0,0 / 0,00% ) (geri dönmek üzer ayrıldı.)
azad ( 60,5 ) / 60,5 / 0,0 / 0,00% )
duru16 ( 78,6 ) / 78,0 / 0,6 / 0,76% )
selma12 ( 82,3 ) / 82,0 / 0,3 / 0,36% )
azrasıla ( 102,5 ) / 101,5 / 1,0 / 0,98% )
azra_sila ( 117,0 ) / 116,0 / 1,0 / 0,85% )
llaybasak ( 65,2 ) / 64,0 / 1,2 / 1,84% )
üzgünkız ( 76,2 ) / 75,5 / 0,7 / 0,92% )
hypokonriyak ( 73,0 ) / 71,6 / 1,4 / 1,92% ) (yeni üye)
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 803,0 ) / 796,4 / 6,6 / 0,82% )

bildirimi yaptım kızlar hayırlı uğurlu olsun:enbuyukkk:

canım biz neden yokuz listede. deneme haftamız olduğu için mi:uhm:
takıma alınmadığımız için mi:uhm:

kızlar takıma alınmadım galiba

Sağol azad cım

Tebrik ederim abla

Canım içini ferah tut inş. atlatırsın.

canım biz neden yokuz listede. deneme haftamız olduğu için mi:uhm:
takıma alınmadığımız için mi:uhm:
cnm szn deneme haftanız
inşallah haftaya takımdasınız
burda önmli olan listeye girmek değil kilo vermek
haftaya listedesinza.s

derdim çok çok büyük

lubabecim Allahtan hakkınızda hayırlısını dilerim üzme canım kendini böyle güzel bi günde

Back