• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

arkadaşlar bende bu gün hep yattım havalar burda kötü kapalı bir hava var sanırım o yüzden depresyona girdim
KAHVALTI
üç domates iki salatalık
ÖGLEN
haşlanmış tavuk gögsü yanında salata
AKŞAM
gene aynı yemek bu kez cacıkla yedim

şimdi birazdan yürüyüşümü yapacagım bu gün 100 dk yürümeyi düşünüyorum

selmacım süpersin bitanema.s.
ben dağınıktım bugün karmakarışık bir gündü her zamanki gibi
sabah basit bir kahvaltı yaptım öğlen yarım karnıyarık akşam bir parça yufka yanında bişeylerl işte
komşumuzun köyündeydik sıcak sıcak olunca yedim azcık:(

selmacım süpersin bitanema.s.
ben dağınıktım bugün karmakarışık bir gündü her zamanki gibi
sabah basit bir kahvaltı yaptım öğlen yarım karnıyarık akşam bir parça yufka yanında bişeylerl işte
komşumuzun köyündeydik sıcak sıcak olunca yedim azcık:(

teşekkür ederim adaşım bilmiyorumdogrumu yediklerim ŞenizŞenizŞeniz
sanada afiyet olsun cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

arkadaşlar bende yazayım yediklerimi...ama bugün ben biraz kaçırdım..tartıldım ya ondan..neyse sabah müsli yedim..öğlen kepekli çubuk kraker..akşam lıgt ton balık.2 tane haşlanmış patates 3 dilim kepekli ekmek...şimdi de limon lifli bisküvi sitli nescafe...yarım saatte spor yaptım....

kıs sen iyi ki diettesin he olmasan nolcaktı
bu ne böyle karışık kızartmalar çikolatalar ohh götürmüşsün valla
gerçi çok değil ama keşke onlar yerine daha bol yeşillik meyve dicem ama mevsim kısır meyve konusunda işte bol süt yapar ya bunlar daha faydalı olur bebişede hema.s.
biliyorum canım kızartma diyet yemeği değil ama 1 senedir yapmıyordum nerdeyse kociş isteyince mecburen yaptım. Yapınca da mecburen yedim yani :utangac: Zaten sık yapmam merak etme. Çikolata da küçük parçalar halindeydi (bahanemiz de hazır yani:asigim:)
arkadaşlar bende bu gün hep yattım havalar burda kötü kapalı bir hava var sanırım o yüzden depresyona girdim

şimdi birazdan yürüyüşümü yapacagım bu gün 100 dk yürümeyi düşünüyorum

Canım hava kapalı olunca hepimiz aynı oluyoruz sanırım. Burda fena değildi akşamüstü yağmur yağmaya baladı. Ama biz öğlen çıktık dışarı ve iyi geldi.
Bir de yürüyüşlerinizi hızlı tempoda mı normal tempoda mı yapyorsunuz?

Ben de yediklerimi yazayım
Sabah 1 sucuklu yumurta
3 zeytin (2 yeşil 1 siyah)
1 çatal da peynir
Şekersiz çay
yarım simit + yarım dilim ekmek
Öğle Akşamdan kalan kızartmadan bu defa yarım porsiyon
1 kaşık pilav
yoğurt
Akşam Çorba
2 tane Paçanga böreği (yağsız)

Spor: 2 saat yürüyüş
Su: 2 lt

Yarın büyük gün.
Bu hafta çok sıkı diyet yapamamam ve regl de olduğum için çok verdiğimi düşünmüyorum ama sabah belli olur -tatlicadiarzu-

günaydın cümleten güzel bir cuma olsun diliyorum
bnm işim gücüm bitmedi daha kaldığım yerden devam edecem
onun için biraz daha kalori harcayım tartıya öle çıkacam
bu arada üzgün kız sen dün yazmışsın kilo da vermişsin tebrikler ama akşam tartılmayla sabah tartılmann arasında dağ kadar fark var (bnde öyle) nese sen bu farkı bilerek yazmışsındr umarıım

Back