Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hym60 valla haklısın benimde aklım duruyor bazen
yarın bayram var ya okul tatil bende o ara tatil ödevi çıkartıyordum çocuklara
dalmışım sizede cuma deyivermişim işte:)
azad ağrım geçmedi cuma doktora gitcem inşallah
tabi doktor fobisi olan ben şimdiden kıvırmaya başladım ama eşim götürcek sanırım yoksa hayatta gitmem gönlümle(
hamsi o kadar soda ne iş be canım hiç normal gelmedi banada
tebrik ederim azracım 1 kilo az değilki negüzel haftada 1 versen süper vallagünaydın kızlar,
günaydın azracım ve tüm millet
her akşam 1-1.5 saat spor yapıyorum. sanırım yavaş yavaş da olsa vericem bu kilolrı.
101.5 kiloyum. 1 kilo gitmiş.
kolay gelsin sanada azrasıla bendede okadar fark oluyo 1,5-2 kiloya yakın fark ediyorgünaydın cümleten güzel bir cuma olsun diliyorum
bnm işim gücüm bitmedi daha kaldığım yerden devam edecem
onun için biraz daha kalori harcayım tartıya öle çıkacam
bu arada üzgün kız sen dün yazmışsın kilo da vermişsin tebrikler ama akşam tartılmayla sabah tartılmann arasında dağ kadar fark var (bnde öyle) nese sen bu farkı bilerek yazmışsındr umarıım
normal abi bebeşin maşşalah güzel emmi demekBir de bişey soracağım ama
ben sabah aç karnına tartıldım sonra oğluşu emzirdikten sonra tartıldım (aynen aç) ve 300gr farketti normal mi?
canım kabızlık için sabah aç karnına kayısı ve akşamlarıda yatarken sirkeli su iç elma sirkesi balda koy süper iyi geliyorgünaydın kızlar..her zamanki kahvaltımı yaptım..ama yumurta hariç..her zamankinden daha az yedim..
tartım maalesef hala 95 gösteriyor..
kabızlık var ondan galiba..
tebrik ederim canım bebek emmerken dahada fazla kısma zaten oda iyi bebek emdiği sürce zaten sen fazlası ile kalori harcıyorsunGünaydın kızlar.
Ben geçen hafta 78.5 kiloydum. Bugün 77.9 kilo geldim. 600gr gitmiş. Buna da şükür :)
azracım senide tebrik ederim canım 1 kilo olsun yağdan olsun dimişimdi tartıldım 116 yım yani bi kilo
husel kusura bakma sözümü tutamadım ama neden bilmiyorum
bu hafta kaçırmadımki hiç bn :çok üzgünüm:
açmı tartıldın tokmu:1shok:
birde kuru kayısı ye nişastalı yiyeceklerden uzak dur bol bol sıvı iç
kuru kayısı kötü mü?:uhm:
canım açtım tabiki..ama lavabo konusuna bağlıyorum..
annemler geldiği için koşturup duruyorum..spor yapmadım ama hareketli bir hafta geçirdim sayılır eskisine nazaran...ve kesinlikle eskisine göre az kalorili beslendim...ama maalesef..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
adaşım gördüm seni
bizim exodexsi kulanan kızlar varya süper gidiyorlar bir toplamda 4,5 biri annesi 5 bir diyeride 3,5 kilo verdiler
benimde elma kromu 3 günlük kaldı şimid ondan alacam inşallah bende faydasını görürüm
metobolik senrdromu olan hastala kesinlikle öneriyorlarmış
bide 4,5 kilo veren arkadaşıma eczane 2-3 kutu kulanmadan tam etkisini göremeyebilirsi demiş onlar hemen fark etmeye başladılar belki sendede öğle olabilir
canım tebrik ediyorum seniGünaydın kızlar.
Ben geçen hafta 78.5 kiloydum. Bugün 77.9 kilo geldim. 600gr gitmiş. Buna da şükür :)
Selam kızlar,
ben de hemen kilomu söyleyip çıkayım.
Biraz önce tartıldım.
64 görünüyorum.
Baskül dijital olmadığı için virgüllü bi rakam yazamıyorum.
Ama galiba tam 64 oldum
Zaten bu hafta çok dikkat etmiştim.
Umarım herkes istediği gibikilo vermiştir.
Takımımızda birinci olur))
şimdi tartıldım 116 yım yani bi kilo
husel kusura bakma sözümü tutamadım ama neden bilmiyorum
bu hafta kaçırmadımki hiç bn :çok üzgünüm:
olsun cnm regl döenmnde insan şişlikten dolayı artısı bile oluyorcanım tebrik ediyorum seni
valla süpersin ne güzel vermişsin kilocukları
ay 1 kilo azmı azracım senide tebrik ediyorum ben bu hafta yine aynıyım kızlar ama regl döneminde olduğum için herhalde şişlik var
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyoruma.s.
lili abla ece ne yaptı inşallah vermiştr
günaydın kızlarrr
kilo veren herkese tebriklerrr :lepi:
ece 79 .200 olmuş azra:lepi:
yani bir kilo daha vermiş geçen cuma 80.200 dü a.s
günaydın kızlarrr
kilo veren herkese tebriklerrr :lepi:
ece 79 .200 olmuş azra:lepi:
yani bir kilo daha vermiş geçen cuma 80.200 dü a.s