geçmişi okuyup geldim arkadaşlar Lillycim sana patates kızartması serbest tavuk masum nasıl olsa :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
arkadaşlar yatılı misafirlerim vardı az önce gittiler ortalığı toparlamam lazım yarın büyük ihtimalle memlekete gitmiş olucaz, eğer cumaya kadar dönmemişsem beni sabit yazarsınız Selmacım, Akrepcim Şeniz
kızlar öptüm bu arada söylemeyi unutmusum... alındımmı şimdi takıma? bana yol gösterin arkadaşlar güzel fikirlere ihtiyacım var sabah iyi öğlen iyi akşam mecburen evde yemek pişiyo napcam ben ?
kız dersaneden gelirken simit almış
öğle yemeği niyetine yarım simit çok çok azda peynir yedim :1rolleyes:
temizlik yapıyorum bugün
yarın kızımın okulunda yatılı okuyan kızımız var okul tatil olduğu için yurtta kapalı
bana gelecek yatılı okul açılıncaya misafirim olalcak
dersanelerde tekrarlar başladı çocuk tatilini yarım bırakmak zorunda kaldı fisfisfis
bu arada luboşum a
bir tel edin bari numarası olanlar yada özelden verin tel noyu ben edeyim
çocuğu merak ediyorum :sm_confused:
asicim sanada geçmiş olsun şeker hastaymışsın :teselli:
anacım hiç düzelmiyosunuzki anla kızlı bi biriniz bi biriniz delikafadulden
afiyet olsun liliş ablam maşallah sürekli misafir ağırlıyon
lubabı bende merak ediyorum Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin
oluyor işte canım..yiyoruz ve şişiyoruz maalesefyatılı misafir demeyin banaaaaa... 1 hafta kalacak arkadaş... ya her akşam yemek pişirmek zorundayım pişince de yeniyo kardeşim... nolacak benim halim ya 60 kiloyu gördüm ben ya kendime inanamıyorum neden böyle oluyo? .... offf offf....
hasibe abla negüzel özetlemiş çok paylaşımda bulunursan seve seve aramızdasın şeker..kızlar öptüm bu arada söylemeyi unutmusum... alındımmı şimdi takıma? bana yol gösterin arkadaşlar güzel fikirlere ihtiyacım var sabah iyi öğlen iyi akşam mecburen evde yemek pişiyo napcam ben ?
selam kızlar yorgunluktan ölüyorum :çok üzgünüm:
evi kaldırdım kanepeler koltuklar hepsini çektim süpürdüm
sildim halı yıkandı dama serdim inşallah kurur
ayyyy her yerim ağrıdı ya yaşlanmışım ben
kızlar gezmeler gidene hayırlı yolculuklar
misafir ağırlayanlara kolay gelsin diyorum
valaha misafirin yanımda mecburen yeniliyor a.s:1hug:
bugün kızımı doktora götürdüm..iki gündür tekrar başladı öksürük..ben öksürüyorum o öksürüyor..koro halindeyiz evde..özele götürdüm bu sefer..bu kış hastalık dönemi oldu sanki..
abla anlamadım gitti bende ya geçen hafta sonundan buyana evdeyim zaten.ve eşim izin aldı ve çocuk evde..tozutmamam elde değil yani..allahtan bir haftadır yağmur vardı tek mutlu olduğum şey bu oldu..
kızım iyileşmiş gibiyi ama iki gündür fena öksürmeye başladı..benden kaptı herhalde..
bende bugün aldım özele götürdüm ve keşke önce götürseymişim çok memnun kaldım ve inşallah tedavimiz sonuç verir bir hafta sonra kontrole gidicez..
gerçi dr okul ortamında illaki kapıyorlar dedi..uff ne kötü yaaaa
selam kızlar yorgunluktan ölüyorum :çok üzgünüm:
evi kaldırdım kanepeler koltuklar hepsini çektim süpürdüm
sildim halı yıkandı dama serdim inşallah kurur
ayyyy her yerim ağrıdı ya yaşlanmışım ben
kızlar gezmeler gidene hayırlı yolculuklar
misafir ağırlayanlara kolay gelsin diyorum
valaha misafirin yanımda mecburen yeniliyor a.s:1hug:
Evet özlemcim her derde devaymıs benim derdimede deva oldu allaha sükür:)) kadın hastalıklarınada iyi geliyormus bi arastır hele canım...
Lili ablaaa benimki muayyen gün malum anladı sen benim regli dönemim berbat gecer 3 gün ağrı çekerim((
daha yeni uyandım ve hala ağrım var((
bugün kızımı doktora götürdüm..iki gündür tekrar başladı öksürük..ben öksürüyorum o öksürüyor..koro halindeyiz evde..özele götürdüm bu sefer..bu kış hastalık dönemi oldu sanki..
akşam yemeğim taze fasulye makarna
taze fasulyeden biraz yerim herhalde cokacimcoook
makarna kalsın :1no2:
öğleden sonrada bir avuç beyaz leblebi yedim
bugün çok acıkıyorum yaaa
sanırım mide tokluğa alıştı :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?