• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar adanadan selamlar:))

şuan adanadamısın:1shok:
kızlar herkese günaydına.s.
güzel birgün diliyorum eminmki de olcaktr bugün erkenciyiim sanki kızm gösteri yapmıcakda bn yapıcam gbi heycanlandım ee nede olsa ilk göstermzdelikafadulden
aslında asıl kalkış sebebim bu da değil
bnm babam rahmetli oldu bilen bilir çoook olmuştu rüyamda görmüyodum çok da istiyorum bugün gördüm rüyamda hmde çook güzel gördüm onun için çok mutluyum güne başlarken:teytey: ama onu çok özlemişim bunu çook daha ii anladım:çok üzgünüm:
tüm çocuklarımzn 23 nisanını kutluyorum
bugün yoğun bi program bekliyor bni öğleye kadar sanmam ki nete girebieyiim:delphin:

Ben de yediklerrimi yazayım..
Sabah çok az peynir, 1 zeytin, 1 dilim kepek ekmek, 2 bardak çay(şekersiz)
Ara 1 kase kellogs (tadı çok kötü güya içinde meyve var öööğğğğğ)
Öğle 1 kase mercimek çorbası , az makarna, salata
Akşam 1 kase mercimek çorba, 1 porsiyon karışık kızartma:utangac:, 2 kaşık pilav, yoğurt
Ara 1 fincan türk kahvesi yanında 2 küçük parça çikolata:utangac::mymeka:

spor: yaklaşık 1 saat yürüyüş+ bi dizi ütü+ oğlanı banyo yaptırdım(bu defa çok yordu sıpa)
su: 2 lt su

kıs sen iyi ki diettesin he olmasan nolcaktı
bu ne böyle karışık kızartmalar çikolatalar ohh götürmüşsün valla
gerçi çok değil ama keşke onlar yerine daha bol yeşillik meyve dicem ama mevsim kısır meyve konusunda işte bol süt yapar ya bunlar daha faydalı olur bebişede hema.s.

Kızlar memleketteyim şu anda.
Yazdıklarınızı okudum, hepsine cvp yazmak istiyorum ama maalesef vaktim yok.
Acısını sonra çıkarırım artık.
Buralarda yediklerime dikkat etmek çok zor.
Şu anda annem içli köfte hazırlıyor düşünsenize.
Ama ben elimden geleni yapacam.
En azından abartmayacam inş.
Hepinize selamlar

dün evde değildim nöbet usulü çalıştığımız için burayada yazamadım ekmeğiğ abartmamaya abur cubur yememeye çalıştım buda bi başarıdır.-tatlicadiarzu-düzensiz hayat zaten bana bu kiloları aldırdı ya.strese girdikçe yemek abur cubur..neyse bugünde geldim uyku.sabah biraz< abaerttım sanırım yolda bi tost süt bi eti form çay peynir :utangac: öğlen bamya 2 kaşık mercimekli tarhana çorbası salata bi kase yoğurt öğlen dediysem aslında akşam yemiş oldum yeni kalktığım için akşamada acıkırsam bi meyve falan yerim sanırım..harekette edemedim dolayısıyla iki gündür.neyse böle işte görüşürüz kızlar :)

SLM KIZLAR
BNDE SABHIM 6 SINDAN BERı YOĞUN Bı TEMPODAYIM AMA DAHA ıŞıM BıTMEDı
ÖNCELıKLE kızm gelinlik giydi ama başınn tacı yoktu bn deonun için sabhın köründe çarşıya indim sonra kuafördeydik berarber dünya güzeli oldu bnm kızm tüm çocukarda öleydi :nazar: saat 9 daki törene 9:30 katıldık nese çok güzel geçti öğlen bitti
öğleden sonrada eve temzliğe gfiriştiim
cam kapı halı yıkama perde yerler daha bekliyor da bni
biraz size bakayımdedim
sabah kahvaltıda dışrdayıdım maalesef kıymalı börek yedim çok değil
öğlen yoktu zaten yediğim öğlendii
ikindi ise makarna 1 tabak şimdlk bu kadar
hepinizi öptüüüma.s

Back