• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anlıyorum canım ama ben geldiğimde genelde kimse olmuyo. E benimde bu araar öyle geçmişi okumaya pek zamanım olmuyor inan. Bebiş artık gündüzleri daha az uyuyor. Yemek, temizlik, ütü falan bi sürü ev işi var. Ancak yetişiorum. Son sayfayı ancak okuorum. Önceden eşim vardiyalı çalışıyordu. O geceye gidince oğlumla oturuyordum bilg. başına. ama şimdi 5 te çıkıyo 10dk. sonra evde e dolayısıyla benim katılımım biraz az oluyor. Sabahları da bilg. kardeşimin odasında (yanımızda üniv. okuyo) o uyurken girip açamıyorum... :1no2:
Umarım anlatabilmişimdir kendimi
hamsi canım yarın sabah erkenden tartılıp kilo bildirmeyi unutma sakın

canım neden yarın tartıl dedin arkadaşa. Cuma tartılmıyormuyduk???

kızlar yarın işyeri kapalı...ve annemler burada olacaklar..internet cafeden uğramaya çalışırız ama olmaz büyük ihtimalle..ama uğramaya çalışacağım..
huselcim tartıl derken cumayı kastettin sanırım...pek ümitli değilim ama hayırlısı inşallah..
sodayı çok içiyorum 4-5 şişe kadar..belki ondan şişkinlik olmuş olabilir...
neyse kızlar saat 5'e kadar burdayım..konuşalım diyeceğim ama kimsecikler yok....ühühühüüü...
öpüyom sizi...görüşürüz tombalacık halimeler(eşim bana tombalak halimem der(tombalacık daha zayıf olanlar içinmiş.ben tombalak sınıfındayım) .... aklıma geldi size de yazayım dedim :)...

kızlar yarın işyeri kapalı...ve annemler burada olacaklar..internet cafeden uğramaya çalışırız ama olmaz büyük ihtimalle..ama uğramaya çalışacağım..
huselcim tartıl derken cumayı kastettin sanırım...pek ümitli değilim ama hayırlısı inşallah..
neyse kızlar saat 5'e kadar burdayım..konuşalım diyeceğim ama kimsecikler yok....ühühühüüü...
öpüyom sizi...görüşürüz tombalacık halimeler(eşim bana tombalak halimem der(tombalacık daha zayıf olanlar içinmiş.ben tombalak sınıfındayım) .... aklıma geldi size de yazayım dedim :)...

hamsicim o zaman umarım en kısa zamanda tombalacık olursuna.s.

arkadaşlar ne haber bu gün nedense vakit gecmek bilmiyor burda cok yagmur yagdı hava buz gibi benimde canım sıkılıyor inşallah birşeyler atıştırmam korkuyorum

Aman canım kendine sahip çık. Yemek düşünme burda hava çook güzel. Umarım kociş erken gelir de çıkıp yürürüz biraz.

tatlım sodayı günde 2 den fazla içilmez diye biliyorum.daha önceden gittiğim diyetisyen günde 2 sodaya kadar çıkabilirsin demişti.ayrıca kızlar aklınızda bulunsun sodayı regl döneminde içmeyin.diyetisyen öyle söylemişti.CADIARZU

arkadaşlar ne haber bu gün nedense vakit gecmek bilmiyor burda cok yagmur yagdı hava buz gibi benimde canım sıkılıyor inşallah birşeyler atıştırmam korkuyorum

selmacım burda da müthiş derecede yağmur yağdı.acayip bir şekilde bende atıştırmak istiyorum..ama zor tutuyorum kendimi.....:a015:

selmacım burda da müthiş derecede yağmur yağdı.acayip bir şekilde bende atıştırmak istiyorum..ama zor tutuyorum kendimi.....:a015:

evet saten orayla buranın havası aynı sayılır gercekten canım yemek cekiyor ama yemiyecegim sende sakın yeme zaten bir günümüz kaldı sayılırŞenizŞenizŞeniz

hym60 valla haklısın benimde aklım duruyor bazen
yarın bayram var ya okul tatil bende o ara tatil ödevi çıkartıyordum çocuklara
dalmışım sizede cuma deyivermişim işte:)
azad ağrım geçmedi cuma doktora gitcem inşallah
tabi doktor fobisi olan ben şimdiden kıvırmaya başladım ama eşim götürcek sanırım yoksa hayatta gitmem gönlümle:((
hamsi o kadar soda ne iş be canım hiç normal gelmedi banada

23 nisan geldi hepiniz telaşlardasınız anneler :asigim:
ben attlatım o günleri darası başınıza :içelim:

husel ihmal etme doktor meselesini mutlaka hüseyinle gidin yerimseniben

bu arada güzell bir haber ısrarlarım sonucu ece tartıya çıktı bugün
79 lu rakamları gördük :lepi:
bir ay bir haafta olmuş başlıyalı 8 kilo verdi :lepi:

23 nisan geldi hepiniz telaşlardasınız anneler :asigim:
ben attlatım o günleri darası başınıza :içelim:

husel ihmal etme doktor meselesini mutlaka hüseyinle gidin yerimseniben

bu arada güzell bir haber ısrarlarım sonucu ece tartıya çıktı bugün
79 lu rakamları gördük :lepi: