kız balıkkk ben gizliden yazdım ne atlıyon sazan gibim :)))) evet yaaa ne cici vermistik dimi:))) birde kabızlıgı olmasaaaaaaaaaaaa:)))))evet cnm ben kendimi biliyom bende kullandım ve gayet güzelde işe yaramıştı inşallah arkadaştada işe yarar
anamm ne oluyo kız sizin ailede du hele büyügün bi basını iyice bağlasalardı.. yazık anacın çok yorulacak... hayırlı ossunslm arkadaşlar ben bir süreliğine yarışmadan ayrılmak istiyorum kardeşimin düğünü oğluşumun sünneti derken en küçük kardeşimin de söz ve nişanı çıktı şimdi bu hafta kız istemeye gideceğiz düğünden önce sözünü yapacağız benim sünnetten hemen sonrada nişan olacak allah nasip ederse anlayacağınız kafamızı kaşıyacak vakit olmucak o yüzden sizlere verimli olamam lili ablam gibi buradan sizlerden ayrılamam ama yarışma listesinde olacak kadar da verimli giremem kaptanım izinli sayarmısın cnm beni
slm arkadaşlar ben bir süreliğine yarışmadan ayrılmak istiyorum kardeşimin düğünü oğluşumun sünneti derken en küçük kardeşimin de söz ve nişanı çıktı şimdi bu hafta kız istemeye gideceğiz düğünden önce sözünü yapacağız benim sünnetten hemen sonrada nişan olacak allah nasip ederse anlayacağınız kafamızı kaşıyacak vakit olmucak o yüzden sizlere verimli olamam lili ablam gibi buradan sizlerden ayrılamam ama yarışma listesinde olacak kadar da verimli giremem kaptanım izinli sayarmısın cnm beni
anlayışın için sağol cnm arkadaşımLUBOŞUM SEN BİLİRSİN NASIL RAHAT HİSSEDECEKSEN ÖYLE DEVAM CANIM a.s.
sorma aytenim ya nasıl yapacağız bilemiyorum bir düğün bir sünnet bir söz ve bir nişan yola çıkanı mevlam yolda bırakmazmış cnmanamm ne oluyo kız sizin ailede du hele büyügün bi basını iyice bağlasalardı.. yazık anacın çok yorulacak... hayırlı ossun
sevindim cnm bir sorun olmadığınakızlar çok mutluyum sorunum hardıskde değilmiş
teyzemnoğlu bu işten iyi anlar
dünden beri giremiyordum deli oldum resmn
neseki sorun çözüldü :)))
sağol cnmAllah kolaylık versin canım
ya bu arada kızlar aklıma bişey takılıyor size danışayım dedim
geçenlerde midem altüst oldu çıkarmak zorunda kaldım o sırada tam kasığımda böyle nasıl desem değişik bir acı hissettim
o gün bugün 1 haftadır kasığımın sol tarafında bir acı var
ne olabilir diye düşünüp duruyorum aklıma fıtık ihtimal geldi
çünkü o anki ağrı sanki böyle bir içten tırmalama hissi gibi bişeyle olmuştu
şişlik falan yok ama ağrıyor fıtık ağrı yaparmıki
yoksa ben hastalık hastası mıyım neyim
spor yapmaya korkar oldum epey rahatsız ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?