• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm arkadaşlar ben bir süreliğine yarışmadan ayrılmak istiyorum kardeşimin düğünü oğluşumun sünneti derken en küçük kardeşimin de söz ve nişanı çıktı şimdi bu hafta kız istemeye gideceğiz düğünden önce sözünü yapacağız benim sünnetten hemen sonrada nişan olacak allah nasip ederse anlayacağınız kafamızı kaşıyacak vakit olmucak o yüzden sizlere verimli olamam lili ablam gibi buradan sizlerden ayrılamam ama yarışma listesinde olacak kadar da verimli giremem kaptanım izinli sayarmısın cnm beni

slm arkadaşlar ben bir süreliğine yarışmadan ayrılmak istiyorum kardeşimin düğünü oğluşumun sünneti derken en küçük kardeşimin de söz ve nişanı çıktı şimdi bu hafta kız istemeye gideceğiz düğünden önce sözünü yapacağız benim sünnetten hemen sonrada nişan olacak allah nasip ederse anlayacağınız kafamızı kaşıyacak vakit olmucak o yüzden sizlere verimli olamam lili ablam gibi buradan sizlerden ayrılamam ama yarışma listesinde olacak kadar da verimli giremem kaptanım izinli sayarmısın cnm beni
anamm ne oluyo kız sizin ailede du hele büyügün bi basını iyice bağlasalardı.. yazık anacın çok yorulacak... hayırlı ossun

Selam kızlar,
Ben de yoğun bir gün ardından neler yaptınız diye bakayım dedim
ama gördüğüm kadarıyla bişey yapmamışsınız.
Bu ne sakinlik böyle,
herkes dışarıda...
Böyle olunca motivasyonumuzda düşer ha haberiniz ola
Ben bugün yediklerimi aktarayım
Sabah k. ekmeği, diyet peynir, domates salatalık
Kuşluk 5-6 çilek
Öğle bir hamburger (maalesef)
ıkindi 2 ceviz
Akşam mercimek çorbası ve ıspanak yemeği.
Son olarak 1 dilim baklava.
Biraz kaçırdığımın farkındayım
Üstüne yürüyüş de yapamadım
Ama yarından itibaren kesinlikle böyle olmayacak
Çünkü bu hafta hedef 1 kg. değil, 1,2 kg.
Geçen haftanın intikamını almalıyım
Şimdi yatmadan biraz spor yapacam

Allah kolaylık versin canım

ya bu arada kızlar aklıma bişey takılıyor size danışayım dedim
geçenlerde midem altüst oldu çıkarmak zorunda kaldım o sırada tam kasığımda böyle nasıl desem değişik bir acı hissettim
o gün bugün 1 haftadır kasığımın sol tarafında bir acı var
ne olabilir diye düşünüp duruyorum aklıma fıtık ihtimal geldi
çünkü o anki ağrı sanki böyle bir içten tırmalama hissi gibi bişeyle olmuştu
şişlik falan yok ama ağrıyor fıtık ağrı yaparmıki
yoksa ben hastalık hastası mıyım neyim
spor yapmaya korkar oldum epey rahatsız ediyor beni:(

LUBOŞUM SEN BİLİRSİN NASIL RAHAT HİSSEDECEKSEN ÖYLE DEVAM CANIM a.s.
anlayışın için sağol cnm arkadaşım
anamm ne oluyo kız sizin ailede du hele büyügün bi basını iyice bağlasalardı.. yazık anacın çok yorulacak... hayırlı ossun
sorma aytenim ya nasıl yapacağız bilemiyorum bir düğün bir sünnet bir söz ve bir nişan yola çıkanı mevlam yolda bırakmazmış cnm
kızlar çok mutluyum sorunum hardıskde değilmiş
teyzemnoğlu bu işten iyi anlar
dünden beri giremiyordum deli oldum resmn
neseki sorun çözüldü :)))
sevindim cnm bir sorun olmadığına
Allah kolaylık versin canım
sağol cnm
ya bu arada kızlar aklıma bişey takılıyor size danışayım dedim
geçenlerde midem altüst oldu çıkarmak zorunda kaldım o sırada tam kasığımda böyle nasıl desem değişik bir acı hissettim
o gün bugün 1 haftadır kasığımın sol tarafında bir acı var
ne olabilir diye düşünüp duruyorum aklıma fıtık ihtimal geldi
çünkü o anki ağrı sanki böyle bir içten tırmalama hissi gibi bişeyle olmuştu
şişlik falan yok ama ağrıyor fıtık ağrı yaparmıki
yoksa ben hastalık hastası mıyım neyim
spor yapmaya korkar oldum epey rahatsız ediyor beni:(

geçmiş olsun huselim aynı sorun bende de var bende fıtıktan şüpeleniyorum ama doktora gitmeye korktuğum için öyle çekiyorum kafamı kaşıyacak vaktimde yok hangi arada doktora gideyim zaten

mirmirmirmir

kızlar haftasonu şehir dışındaydım doğum gününe gittim orda sormayım kendimi zor tuttum:utangac:
mercimek köftelerini ne yazık ki götürdüm.tabi diğer salataları ve biracıkta kek:utangac:
bende bu hafta kaçırmayacağım söz söz...tabi orda sporda yapamadım..neyse ara sıra olur di mi öyle şeyler...

Back