• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hüselcim bende oğlanı sezeryanla doğurdum ve aynı korku bendede vardı o yüzden epidural tercih ettim en azından bebeğimin doğduğunu görebildim vede çok rahat ettim
oyyy gözümün önüne geldi şimdi dünyaya gelişi şöğle bi gösterdiler bana büzüşmüş çok tatlıydı
halada öğle sıpa zaman işte 2 yaşında şimdi
aklım çıkıyordu tekrar hamile kalacam diye

kızlar korkutmayın beni...henüz doğum yapmadım..bana öyle geliyor ki normal doğururum..:CüvCüv:

üzgün kız ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim keşke 2 de normal olsaydı diyorumama malesef oğlum ters durmuş dönemdi . sezeryan kadar korkunç bir şey bilmiyorum resmen işkence ediyorlar insana normal doğumda biraz sancı çekiyosun ama doğumdan sonra hayatın normale dönüyor
sezeryanda aylarca ağrın oluyo benim nerdeyse 1,5 sene sürdü en ufak üşütmede dikişlerin acıyo çok beter bişey

üzgün kız ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim keşke 2 de normal olsaydı diyorumama malesef oğlum ters durmuş dönemdi . sezeryan kadar korkunç bir şey bilmiyorum resmen işkence ediyorlar insana normal doğumda biraz sancı çekiyosun ama doğumdan sonra hayatın normale dönüyor
sezeryanda aylarca ağrın oluyo benim nerdeyse 1,5 sene sürdü en ufak üşütmede dikişlerin acıyo çok beter bişey

bende ilerde hamiş olunca normal doğum istiyorum ama yine de korkuyorum..biliyorum sezaryenin sonra işkenceye dönüştüğünü..kaç arkadaşımda ve ablamda gçrdüm..çocuğunu bile sevemiyorsun baamıyorsun..dikişler yüzünden..

kızlar bugün bn 5 lt su içtiim delikafadulden
ama bi okadar da yedim :delphin:
günümün başlangıcından sonuna kadar sırf hamur işi yazmıcaam :1ninca:
yedim karnım doydu ama üzgünüm:mymeka:
dilerim yarın artı olmaz bunlar bana:oklava:

güzeli adat dönemi öncesinde misin?neden o kadar çok kaçırdın?

gülden diyecek çok şey var ama senin iç sesin olmayacağım

benim diyebilceklerimi kendine defalarca demişsindir eminim

ama anacım hani zaıflayacaktın...
iş bulacaktın...
ayakların üzerinde duracaktın...
kızına böyle mi anne olucan sen?
inan yaş ilerledikçe her an zorlaşıyor kilo vermek
30 un altındayken haftada 2 2 verirdim şimdi ne kadar kassamda 1 i zor geçiyorum
geçemiyom bile hatta
100 ün altına inmeden hamurişi yasak
çift hanelere kadar hadi sık be dişini azcık

gülden diyecek çok şey var ama senin iç sesin olmayacağım

benim diyebilceklerimi kendine defalarca demişsindir eminim

ama anacım hani zaıflayacaktın...
iş bulacaktın...
ayakların üzerinde duracaktın...
kızına böyle mi anne olucan sen?
inan yaş ilerledikçe her an zorlaşıyor kilo vermek
30 un altındayken haftada 2 2 verirdim şimdi ne kadar kassamda 1 i zor geçiyorum
geçemiyom bile hatta
100 ün altına inmeden hamurişi yasak
çift hanelere kadar hadi sık be dişini azcık

oh bee bnde huselim nerde dioduuum
çok şükür geldiiin
içimdekileri dışıma döküp hatrlattığın için çok teşekkürler
arasır hafıza gidiyor bnde demkki
birisnn silkelemesi lazıım
biliyorum yarın buraya ilkez artı kilo vercem
ama ne söz ne maşallah ne inşallah
haftaya görüşürüüz
hafta içi takip et bni yedğimden bi eksik yazmıcaam

arkadaşlar kusuruma bakmayın evdeyim ama yataktan kafamı kaldıramıyorum ya başım böbreklerim ve gögüslerimin içi ağrıyor kötü üşüttüm ben ya raporumu vereyim
sabah 7 de müsli ile nesfiti karıştırsım sütle yedim
öğlen yine aynı menüyü yedim ikindi gibi iki dilim k.ekmeğini tost yaptım sucuklu onu yedim
akşam düzenli bişey yemedim herşeyden bir çatal aldım ne yediğimi bende tam bilmiyorum sırf yataklara düşmeyeyim hepten diye herşeyden aldım ama allahın izni ile yarını hayırlısıyla atlatırız inşallah

arkadaşlar kusuruma bakmayın evdeyim ama yataktan kafamı kaldıramıyorum ya başım böbreklerim ve gögüslerimin içi ağrıyor kötü üşüttüm ben ya raporumu vereyim
sabah 7 de müsli ile nesfiti karıştırsım sütle yedim
öğlen yine aynı menüyü yedim ikindi gibi iki dilim k.ekmeğini tost yaptım sucuklu onu yedim
akşam düzenli bişey yemedim herşeyden bir çatal aldım ne yediğimi bende tam bilmiyorum sırf yataklara düşmeyeyim hepten diye herşeyden aldım ama allahın izni ile yarını hayırlısıyla atlatırız inşallah

geçmiş olsun güzelim...dikkat et kendine...

günaydın kızzzzlar.........

durum raporunu hemen vereyim yoksa ben vermekte geç kalıyorum...
78.600 dan 76.200 düşmüşüm....

bu arada hafta sonu şehir dışına çıkacağım o yüzden haftasonu nete giremicem...

o yüzden herkese selamlar...umarım iyi kilo vermişizdir takım olarak...

günaydın kızlar....
nasılsınız?
valla 3-4gün önce 98dim şimdi 95 olmuşum
normal mi?tartıdan mı?bilmiom..umarım normaldir..gerçi göbeğimdeki şişlik inmiş biraz..
dün bir yerlerde sabah kahvaltısında 2 adet haşlanmış yumurta yemenin yağları çok iyi yaktığını ortaya çıkarmışlar..ben de bugün öyle yaptım..2 adet yumurta,2dilim kepekli etimek,1adet light eritme peyniri,1 bardak yağsız süt ve stevya ile tatlandırdığım bir bardak çay...
hayırlısı bakalım..
hastalara acil şifa diliyorum...öpüyorum..

günaydın rakadaşlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah ne güzel kg vermişsiniz azra ablam bir kgya yakın vermişsin yinede cnm üzülmene gerek yok bence
ben tam 75.0 kg yum regliyim benim adım hıdır elimden gelen budur diyeceğim :)))))

günaydın rakadaşlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah ne güzel kg vermişsiniz azra ablam bir kgya yakın vermişsin yinede cnm üzülmene gerek yok bence
ben tam 75.0 kg yum regliyim benim adım hıdır elimden gelen budur diyeceğim :)))))

a.s.canım geçmiş olsun..senin diyete başladığın kilodayım sanırım..
21 kiloyu ne kadar sürede verdin?
öpüyorum

Back