• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azra ablacım iyim ev topluyom hala :) sonunda kurtuluyorum urfadan:)) reductil tansiyon problemi olanlara bilmem yararmı lakin bi endokrinci ile görüs derim... bazı yan etkileri dısında bi yalnısı olmuyor hapı kullandıgında asırı kabizlik sorunu yaratıyor onuda bol su içmekle atlatırısın :)) tabi benim gibi kronic kabızlıgı olanlara su da kaar etmiyor abla...

canım tahmin ediyorum asırı açlıktan dolayıda bozmak gibi saçma fikirlere kapılıyor insan:( ben bıraktım 3 ay kullandım zati tüm kilo verisimde 3 ay sürdü ondan sonrada veremedim kaldım.. ben de hipotroid var biraz az verdim normal kullanıcılara göre :) bazı arkadaslar da yani buralardan tanıdıgım arkadaslar daha güzel vermisti ve aylardır veriyorlar :) o kendini bilirrrrr dimi kız :) çizelgemi çizelgemin kenarında yazan adresten yapıyorum çok basıt bisi yaparsın oki

evet cnm ben kendimi biliyom bende kullandım ve gayet güzelde işe yaramıştı inşallah arkadaştada işe yarar

yrn tam anlamıyla başlayacağım inşallah

öpüyorum kızlar..
yrn reductil ile başlıyom...dua edin bana...bir de ricam destek olun olur mu?ben fazla iradesizim...:)

kilo çizelgen hayrlı olsun dilerim sende bnde hepimiz sonuna gitmek nasip oluur
o iradesizlik bnde de var
ama burda rekabetin olduğunu görünce ve ayrıca her cuma kilo bildrimini yaptığında utanmadan sıklımadan yaptığını görünce iradesizliğin yerini azim ve hırsa bırakacak emin ol
sen yeterki kalıcı ve istekli ol

Kızlar yazdıklarınızı okumak da bile zorlandım. Şimdi de bişeyler yazayım diyorum ama nasıl yetiştirecem bilmiyorum.

öpüyorum kızlar..
yrn reductil ile başlıyom...dua edin bana...bir de ricam destek olun olur mu?ben fazla iradesizim...:)

Sevgili hamsikolonisi, öncelikle yarın başlama bugün başla. Mesela akşam az yemeye çalış ya da doymadığını hissedeceksen, bolca domates salatalık ye. Bolca su iç. Bugünün işini yarına bırakma. Kilo vermek öyle yarına bırakılacak bi iş değil. Zaten hep yarına bıraktığımız için bu hallere düştük ;)))
Bir de şu ilaç olayını bir daha düşün. Tamam ilaç kilo vermek için iyi bir motivasyon aracı olabilir. Ama hele düzenli ve diyetle kilo vermeyi bi dene bakalım. Mesela bir ay iradene sahip çık. Sonra kilo vermezsen ilacı düşün derim ben.
Bu arada hoşgeldin...

arkadaşlar bişey soracam yediklerimizi öğün öğün mü yazıcaaz yoksa akşam toplu mu? Bazı gruplar öyle de ondan sordum..

Hasta arkadaşlara geçmiş olsun

Hoşgeldin canım, yediklerini akşam saatlerinde toplu halde yazarsan, senin de bizim de net olarak görmemizi sağlar.

gerçi ben 2 gündür normal rejim yapmayı deniyorum ama dehşet bir açlık var..doymuyorum...galiba mecburum reductil için.. 5 kutu fln var elimde..artık yazın da alırım bitince..sen bıraktın mı kullanmayı deniz?bu arada kilo çizelgeni nerden yüklemiştin?fisfisfis

E diyet yaparken tabi ki azıcık açlık olacak. Artık ara öğünlerle dengeleyeceksin. Mesela kepek ekmeği tüketeceksin, yağsız peynir (bunlar uzun süre tokluk hissi verir) Midemizin küçülmesi yaklaşık 6 ay süren bir olaydır. Öyle her şey hemen olmuyor.

arkadaşlar benim canım sıkılıyor ne yapsamda can sıkıntım gitse acaba

selmacım senin neyin var güzelim yaa, bence tatile ihtiyacın var. Daha önce de söylemiştim seni bizim yaylaya götürüp bırakacam sonunda;)
Üç günlük dünya, kafana hiç bir şeyi taktığına değmez. Sen şimdi kilo vermeye motive ol ve incecik olacağın günlerin hayalini kur.

canım ya bu sene çok düğün var elbiselerden göbeğim çikıyor şimdiye kadar hiç kullanmadım korsede acaba alsammı diyorum

Azadcım ben korse ara ara kullanıyorum. Aynen dediğin gibi elbise giydiğimde biyerlerim çıkınca rahatsız oluyorum çünkü. kısa süreli olduğu için ben çok rahatsız olmuyorum. Yani elbise giyeceğin zamanlarda kullanmanı tavsiye ederim. Ciddi ciddi topluyor bence.

Arkadaşlar herkesi burda tek tek ıncelemeye fırsatım olmadı çalıştıgmdan dolayıda olmuyor.Yalnız kılo veren arkadaslardan tüyolar almak ıstıyorum mümkünmüdürhihoyyyt

Hoşgelin canım, burayı takip ettikçe herkesin zayıflamayla ilgili tecrübelerinden faydalanırsın.

günaydın kızlar,

akşam evde salata yedim, doğadan form çayı içtim. tartıldım hala pek bi fark yok. boşuna mı aç kalıyorum nedir?

Acil spora başlamam lazım.

sporsuz olmuyor canım benim. ol-mu-yor. spor yapmadan zayıflamaya çalışmak bence boşa kürek çekmek. Tamam verirsin bir kaç kilo. Ama vücudun toparlanmadığı için belli bile olmaz. Kaldı ki vücudundaki kas kitlesi artmadığı için kolayca geri alırsın.

husel bizdede mantı var ama derin dondurucuda bir türlü cesaret edip cıkaramıyorum cok yerim diye

Bence de çıkarma kalsın orda. Ama kendine bi hedef koyup o kiloya ulaştığında ödül olarak çıkartıp yersen müthiş olur.

sen bi kan değerlerine baktır en kısa zamnda bi aile hekiminize başvur cnm
AZRA BENİM GİBİ BİR İNSANDA KAN SIZLIK OLABİLİRMİ DOKTOR BANA GÜLÜP KOVMASIN HASTANEDEN

Seni kimse kovmaz canım merak etme. bence sen hiç bekleme yarın bi dr.a git. Geçmiş olsun.

Bu gün arkadaşımdan fx 15 aldım 3 tane kalmış ondada ictim bilmiyorum pek anlamadım nasıl oldugunu aslında lida almak istiyorum ama korkuyorum

Şu lidadan o kadar adam öldü. Bütün medya ayağa kalktı. Hala lida diyoruz inanamıyorum yaaa.

inşallah maşallah işimiz zor mu ne ya ben artık kendimden ümidi kesicem nerdeyse ama hep şu 2.çocuk düşüncesi aklımı bozuyor off offfffffffffff

Husel yaaa, benim de öyle bi sorunum var. Eşim ve kızım ikinci çocuğu istiyorlar. benim hiç niyetim yok ama korkuyorum walla. Arada kafam karışıyor çünkü. Şimdi bu kadar uğraşıp kilo verdikten sonra hiç keyfini çıkartamadan hamile kalıp tekrar hepsini almak istemiyorum:(((

Kızlar çizelgemi yaptım da oğluşumun 4 ay yazdığını göriim öyle değiştirecem :))

HYM60 ben bişeyi anlamadım. Senin 3 aylık bebeğin var ve diyet mi yapıyosun. Anne sütü almıyor herhalde bebeğin?

Ayyyy yoruldum ha. bir daha ben yokken bu kadar yazmayın.yasakkelime Yetişemiyorum sonra;)))

Ben de yediklerimi yazayım,
Sabah bir kase nesfit,
Kuşluk 4-5 tane çilek.
Öğlen pirinç lapası (yemeye çalıştım, ancak yarım kase yiyebildim)
ıkindi tekrar çilek (çilek kan şekerini yavaş yavaş yükseltirmiş arkidişler, bu bilgiye yeni ulaştım)
Akşama da yine pirinç lapası düşünüyorum ama hiiiiiç içimden gelmiyor doğrusu.
Galiba azıcık türlü ve pilav yerim.
Ha bu arada yağmur durdu bi ara ve ben 1 saat yürüyüş yaptımhihoyyyt

HYM60 ben bişeyi anlamadım. Senin 3 aylık bebeğin var ve diyet mi yapıyosun. Anne sütü almıyor herhalde bebeğin?

Canım evet bebeğim var ve sadece emziriyorum. Benimki tam da diyet olmuyor sadece yediklerimi azaltıp içtiklerimi artırmak ve kendimi motive etmeye çalışıyorum. Tam anlamıyla diyet yapablmem şu aşamada mümkün değil zaten. Sütümü azaltmadan bişeyler yapmaya çalışacağım inş.
ılgin için çok teşekkürler.a.s.

Biz birazdan gezmeye gideceğiz de şimdiden yazayım yedikleerimi
sabah
7.30 kahvaltı (peynir+ 5 zeytin+ 1 tatlı kaşığı çokokrem+2dilim kepek ekmek)
10.30 1 kase nesfit
13.30 öğle (akşamdan kalma türlü 2 kaşık+2 kaşık pilav+ 2 dilim kepek ekmek)
19.00 akşam (pide) :utangac: eşim yaptırmış kıyamadım ama az yedim.
misafirlikte ince bir dilim havuçlu tarçınlı kek
24.00 gece 1 kupa süt ve 4 minik grisini
2 lt su içtim.
çaylarım tamamen şekersiz (~3yıldır çayı şekersiz içerim kahveyi az şekerli)
topu topu 15 dk yerimde yürüme hareketi yaptım. Oğluş pek müsade etmedi fazlasına. Hava da yağmurluydu bebişi üşütmemek için bööle havalarda dışarı çıkılmıyo maalesef
yarın görüşmek üzere

Son düzenleme:
başak bende de aynı dert istemiyorum bebek ya hemde hiç
ve çok korkuyorum sanki tekrar yatarsam o masadan hiç kalkamam gibi geliyor
kızımda narkozun dozunu ayarlayamamışlar
7-8 saat yoğun bakımda kaldım
bitkisel hayat dedikleri o muydu bilmiyorum ama herşeyi duyupta hiçbir fiziksel tepki verememek nefes dahi alamamak nedir biliyorum
bu beni çok ama çok korkutuyor:((

iyiakşamlar kızlar
geçmiş olsun dileklerinize sağolun hastalara da acil şifalar
bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 yumurta 1 tane zeytin 2 çatal peynir 1 dilim ekmek
öğlen balık salata 1,5 dilim ekmek
akşam yarım elm, 4-5 çilek yarım muz ,3 tanede badem
aralarda ıhlamur yeşil çay ve bilumum sıcak bitki çayları

selam kızlar.....sizi takip etmekte zorlanıyorum..sabah 7 de evden çıkıp akşam 6 da eve geldim.yemek ortalığı toplama derken ancak oturabildim...sanırım ben bu gurptan çıkmak durumda kalacağım sürekli takip edemiyorum...yarın için saati 6 çeyreğe kurdum kilomu ölçüp ilk iş buraya yazacağım....

hüselcim bende oğlanı sezeryanla doğurdum ve aynı korku bendede vardı o yüzden epidural tercih ettim en azından bebeğimin doğduğunu görebildim vede çok rahat ettim
oyyy gözümün önüne geldi şimdi dünyaya gelişi şöğle bi gösterdiler bana büzüşmüş çok tatlıydı
halada öğle sıpa zaman işte 2 yaşında şimdi
aklım çıkıyordu tekrar hamile kalacam diye

bu arada hastalarımıza acil şifalar diliyorum...
yediklerimi yazayım:
sabah yine okulda kepekli tost
öğlen elma ve kepekli bisküvi okulda kendime göre ancak bunlar vardı
akşam tonbalıklı salata 2 kepek ekmeği ve peynir..
peyniri ton balığın yanında çok seviyorum...ayrıca bugün spor yapamdım..

Back