- 30 Mart 2009
- 438
- 7
- 118
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azra ablacım iyim ev topluyom hala :) sonunda kurtuluyorum urfadan:)) reductil tansiyon problemi olanlara bilmem yararmı lakin bi endokrinci ile görüs derim... bazı yan etkileri dısında bi yalnısı olmuyor hapı kullandıgında asırı kabizlik sorunu yaratıyor onuda bol su içmekle atlatırısın :)) tabi benim gibi kronic kabızlıgı olanlara su da kaar etmiyor abla...
canım tahmin ediyorum asırı açlıktan dolayıda bozmak gibi saçma fikirlere kapılıyor insan ben bıraktım 3 ay kullandım zati tüm kilo verisimde 3 ay sürdü ondan sonrada veremedim kaldım.. ben de hipotroid var biraz az verdim normal kullanıcılara göre :) bazı arkadaslar da yani buralardan tanıdıgım arkadaslar daha güzel vermisti ve aylardır veriyorlar :) o kendini bilirrrrr dimi kız :) çizelgemi çizelgemin kenarında yazan adresten yapıyorum çok basıt bisi yaparsın oki
inşallah cnm faydasını bol bol görürsünöpüyorum kızlar..
yrn reductil ile başlıyom...dua edin bana...bir de ricam destek olun olur mu?ben fazla iradesizim...:)
yrn tam anlamıyla başlayacağım inşallah
öpüyorum kızlar..
yrn reductil ile başlıyom...dua edin bana...bir de ricam destek olun olur mu?ben fazla iradesizim...:)
öpüyorum kızlar..
arkadaşlar bişey soracam yediklerimizi öğün öğün mü yazıcaaz yoksa akşam toplu mu? Bazı gruplar öyle de ondan sordum..
Hasta arkadaşlara geçmiş olsun
gerçi ben 2 gündür normal rejim yapmayı deniyorum ama dehşet bir açlık var..doymuyorum...galiba mecburum reductil için.. 5 kutu fln var elimde..artık yazın da alırım bitince..sen bıraktın mı kullanmayı deniz?bu arada kilo çizelgeni nerden yüklemiştin?fisfisfis
arkadaşlar benim canım sıkılıyor ne yapsamda can sıkıntım gitse acaba
canım ya bu sene çok düğün var elbiselerden göbeğim çikıyor şimdiye kadar hiç kullanmadım korsede acaba alsammı diyorum
Arkadaşlar herkesi burda tek tek ıncelemeye fırsatım olmadı çalıştıgmdan dolayıda olmuyor.Yalnız kılo veren arkadaslardan tüyolar almak ıstıyorum mümkünmüdürhihoyyyt
günaydın kızlar,
akşam evde salata yedim, doğadan form çayı içtim. tartıldım hala pek bi fark yok. boşuna mı aç kalıyorum nedir?
Acil spora başlamam lazım.
husel bizdede mantı var ama derin dondurucuda bir türlü cesaret edip cıkaramıyorum cok yerim diye
sen bi kan değerlerine baktır en kısa zamnda bi aile hekiminize başvur cnm
AZRA BENİM GİBİ BİR İNSANDA KAN SIZLIK OLABİLİRMİ DOKTOR BANA GÜLÜP KOVMASIN HASTANEDEN
Bu gün arkadaşımdan fx 15 aldım 3 tane kalmış ondada ictim bilmiyorum pek anlamadım nasıl oldugunu aslında lida almak istiyorum ama korkuyorum
inşallah maşallah işimiz zor mu ne ya ben artık kendimden ümidi kesicem nerdeyse ama hep şu 2.çocuk düşüncesi aklımı bozuyor off offfffffffffff
Kızlar çizelgemi yaptım da oğluşumun 4 ay yazdığını göriim öyle değiştirecem :))
HYM60 ben bişeyi anlamadım. Senin 3 aylık bebeğin var ve diyet mi yapıyosun. Anne sütü almıyor herhalde bebeğin?