Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benim canım sıkılıyor ne yapsamda can sıkıntım gitse acaba
hazır bahar geldi karınca yuvasının üstüne otur
hemen geçer![]()
dünaydın herkezlere yeni gelen arkadaşlara koş gelmişler diyorum
arkadaşlar bir hasta olmuşumki sormayın boğazlar şiş ciğer hırıl hırıl başım ağrıyo gözlerim görmüyo başım dönüyo
yok böğle bişey
yemek yiğemiyorum kilo nedurumda bilmiyorum yarın bakacam
sonra gene görüşürüz öpüyorum herkezi
dünaydın herkezlere yeni gelen arkadaşlara koş gelmişler diyorum
arkadaşlar bir hasta olmuşumki sormayın boğazlar şiş ciğer hırıl hırıl başım ağrıyo gözlerim görmüyo başım dönüyo
yok böğle bişey
yemek yiğemiyorum kilo nedurumda bilmiyorum yarın bakacam
sonra gene görüşürüz öpüyorum herkezi
döküldünüz yine tüm takım
luboş hastaa sen hasta:1no2:
acil şifalar diliyorum canım her ikinizide a.s.
bn de hastayım abla:çok üzgünüm:
çizelgeyi dün pek yapamamıştım..alman sitesinden yapıştırmıştım..şimdi başardım...
ben yapabilirsem k.hidrat rejimi yapıcam..ama midem pek dayanmıyor..
5 yıl önce reductil ve k.hidrat rejimiyle 97den 74lere fln düşmüştüm..
elimde 5 kutu reductil var..ne yapsam kullansammı?tereddüte düştüğüm diğer nokta spor yapacak olmam...sporla k.hidrat rejimi iyi değilmiş..kasların azalıyormuş...
ahh ne yapsam?karar veremedim..
spor yaparken protein hapı,l-carnitinin,koenzim Q10 düşünüyorum..
selam 8,takım hatunları nasılsınız umarım iyisinizdir.. hastalara acil sifalar diliyorum ... yeni gelenlerede hosgeldiniz diyorum..
hamsi normal bi diyetle yap bence reductil kullanmayı düsünüyorsanda tavsiyem yaza kullana hem havaların sıcaklığı artı su tükettirmesi ve asırı enerji yanı iyi verirsin ben 3 ay kullandım..107 rakamlardan 90 cevarı oldum ve halaaaa 90.93. civarı geziniyorum sanırım sabitledi kiloyu dikkat edince kalıcı kilo oluyor ama birden bozmaya baslayınca asını alıyor insan
azra ablacım iyim ev topluyom hala :) sonunda kurtuluyorum urfadan:)) reductil tansiyon problemi olanlara bilmem yararmı lakin bi endokrinci ile görüs derim... bazı yan etkileri dısında bi yalnısı olmuyor hapı kullandıgında asırı kabizlik sorunu yaratıyor onuda bol su içmekle atlatırısın :)) tabi benim gibi kronic kabızlıgı olanlara su da kaar etmiyor abla...ASİ nasılsın canım? nasıl gidiyor. Kız oksa ben de mi reductil alsam ne etsem???
canım tahmin ediyorum asırı açlıktan dolayıda bozmak gibi saçma fikirlere kapılıyor insangerçi ben 2 gündür normal rejim yapmayı deniyorum ama dehşet bir açlık var..doymuyorum...galiba mecburum reductil için.. 5 kutu fln var elimde..artık yazın da alırım bitince..sen bıraktın mı kullanmayı deniz?bu arada kilo çizelgeni nerden yüklemiştin?fisfisfis