• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın arkadaslar kaydirigubbakcemile5 akşam haşlanmış lahana yedım.bide gece yatarken yagsız yogurt bı kase.sabah ballı sırkelı su,bıde forumda dün görmüştüm çörek otu yedım :D şimdi bürodayım.doğadan çay ile birlikte lifli bisküvi yiyorum.Ama akşam bi karar aldım 8:30 da işte olmam gerekıyor bunun ıcın haftanın 3 günü 5te uyanıp yürüyüş ve spor yapacagım rahat rahat aldıgım bu kıloları rahat rahat veremeyecegım yoksa :1no2:

günaydın arkadaşlar
sabah bende bir poaça yedim güne başladık çok şükür
yeni arkadaşlarımız hep burdalar hamsi ebruli ve hym60 tekrardan hoş geldiniz
bu hafta yarından itibaren deneme süreniz başlayacak
sonraki cuma paylaşımlarınızın kalitesi takıma alınıp alınmayacağınızı belirleyecek
burda olma amacımız destek almak olduğu için birbirimze ne kadar zaman ayırabilirsek o kadar bağlayıcı oluyoruz
inşallah güzel güzel kaynaşıp zayıflarız
kilo çizelgesi yaparsanız ilk iş olarak iyi olur
hamsi senide benmi davet ettiydim yoksa göktenmi düştün:))
o kadar çok davet ettimki hatırlayamadım:))

günaydın arkadaşlar
sabah bende bir poaça yedim güne başladık çok şükür
yeni arkadaşlarımız hep burdalar hamsi ebruli ve hym60 tekrardan hoş geldiniz
bu hafta yarından itibaren deneme süreniz başlayacak
sonraki cuma paylaşımlarınızın kalitesi takıma alınıp alınmayacağınızı belirleyecek
burda olma amacımız destek almak olduğu için birbirimze ne kadar zaman ayırabilirsek o kadar bağlayıcı oluyoruz
inşallah güzel güzel kaynaşıp zayıflarız
kilo çizelgesi yaparsanız ilk iş olarak iyi olur
hamsi senide benmi davet ettiydim yoksa göktenmi düştün:))
o kadar çok davet ettimki hatırlayamadım:))

Sevgili Husel ben kilo çizelgesi yaptım diye biliyorum. Şu yazılarımızın altındakı ne kadar kılo vermek ıstedıgımızı felan anlatan görsel çubuk degılmıdır? Eee eccuk ufagız yardımcı olursanız sevınırm:utangac: Patronumdan fırsat buldukca burda neler yaptıgımı yazmaya çalışacagım emın olabılırsınız. Herkese kucak dolusu sevgilerr... :teytey:

tekrar günaydın arkadaşlar...
husel kendim kurcalarken grubunuzu gördüm..davet almadım yani...zaten yeni girmiştim..90kgnun üstündekiler yazınca kaçırmadım..bu arada kilo takip çizelgen daha farklı ve 1910 ticker yazıyor..nasıl kullanabiliriz?

çizelgeyi dün pek yapamamıştım..alman sitesinden yapıştırmıştım..şimdi başardım...
ben yapabilirsem k.hidrat rejimi yapıcam..ama midem pek dayanmıyor..
5 yıl önce reductil ve k.hidrat rejimiyle 97den 74lere fln düşmüştüm..
elimde 5 kutu reductil var..ne yapsam kullansammı?tereddüte düştüğüm diğer nokta spor yapacak olmam...sporla k.hidrat rejimi iyi değilmiş..kasların azalıyormuş...:(
ahh ne yapsam?karar veremedim..
spor yaparken protein hapı,l-carnitinin,koenzim Q10 düşünüyorum..

inşallah maşallah işimiz zor mu ne ya ben artık kendimden ümidi kesicem nerdeyse ama hep şu 2.çocuk düşüncesi aklımı bozuyor off offfffffffffff
Allah hayırlısını nasip etsin canıma.s. :jeyyar:

domalanın kökünü ye :mymeka:
:roflol::roflol::roflol:

selmacım kahverengi yagların eriyoda ondan üşüyorsun merak etme ....yerimseniben özellikle sırt bölgesinde bulunurlar .....

geçen sene bende çok üşürdüm şimdi yok tabi kilo vermem durdu :((
bu arada exodex in pek faydasını gördüm diyemem gerçi düzenlide kullanmadım ama :çok üzgünüm:

Back