• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

arkadaşlar ben bu hafta kacırdım farkındayım yürüyüşümüde yapmadım ama evde misafir olunca olmuyor haftaya dört dörtlük uyacagım rejimime elma kıromu bende alacagım yarın inşallah takım olarak ne karar alırsanız bende varım saygı duyarım kaptan ne derse öyle olsun

ya kızlar ben kaptan olarak takımca katılmasak mı diyorum işin aslı
bu kadar aktif olamam ben anca aralarda idare ederim
sanırım bu durumunda etkisi olsa gerkekki 4.takımın benim gibi eski olan 4 üyesi aynı anda ayrıldılar yarışmadan
eğer bu işi sırtlanacak biri olsa bende aynı onlar gibi yapmayı düşünüyorum
hala burda olma nedenim takımı sırtlanıp yürütebilecek bu tempoya uyabilecek birilerini bulabilmektir
esas olan gönüllülüktür ama tekrar söyleyim ben bir süre sonra zorunlu gidicem en fazla 1 ayım var taşındıktan sonra yürütemem bu işi
şimdilik azra_sila var gönüllü bu hafta bildirimi o yapcak
hüselcim sana yardımcı olmayı çok isterim ama benim pc format etirdiktan sonra hiç bir office programını kulanamıyorum orjinal cd dende yükledim olmadı
bide lider ruhu lazım takımı yürütebilmek için bende o yok malesef sert yapamıyom elimden geleni yaparım genede

günaydın fıstıklar yeni kg 74.7 gm eskisi 75.7

tebrik ederim lalubecim senide krom ve sirkeyle baya gidiyor

kaptan olarak sen bilirsin hüselcim bana fark etmez.analiz durumuna göre kalıyorum ben:(
edicim aşkolsun ben koskoca 1 kilo vermilşim hiç demiyorsun
bende aksine kendim acayip enerjik hisediyorum ilacın etkisi sanırım
bide yürüyebilsem düzenli olarak valla en süperi ozaman olur yaza 60 ları bile görebilirim
acayip motive oldum ben bu ialçla ya başta hiç ümidim yoktu açıkcası benm büye biraz tuhaf ya

ben aslan burcuyum neden sordun :delphin:

ablaa husel takıma öncülek edecek lider ruhları arıyor :delphin:

başak ve azad tenrikler....
başak bana güven verdi kızlar bu haftaki paylaşımlarıyla zaten
daha öncede yazmıştım
arkadaşımızı bu hafta başlatalım diyenler evet oylamamız açılmıştır başak için:)
geç kalmışım oylama için ama bende evet diyenlerdenim
eceyi merak edenler bu hafta
80.800 olmuş yani bir kilo vermiş hihoyyyt
başlayalı 4 hafta sı 28 gün ü bugün
başlangış kilosu
86 800
şimdi
80.800
yani bir ayda 6 kilo kaydirigubbakcemile5
ablam eceyi çokk tebrik ediyorum süper vallahi allah dayim etsin inş..
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr..Nabersiniz bakalım?ben konyadayım annemin yanında..İstirahattyeim yani..Oğluş emmeyi bıraktı sadece geceleri emiyor..25-26 Nisan gibi geri dönmek istiyorum takıma..siz de ne var ne yok?
hoş geldin cnm
yerimseniben
kilo çizelgen 72 gösteriyo luboş aldığınımı veriyon
gebertecem siziii :((
ablam baskülümü değiştim ya gecen hafta o beni 75. 7 gösterdi yoksa kg almadım
durucum afedersin canımcım gözden kaçmış süpersin valla
lulabe senide tebrik ederim
abla üzülme az gitsin ama yağdan gitsin kalıcı gitsin

sağol cnm hoş geldin

tombik seninde ilk bildirmini 65 olarak kaydediyorum
ancak takıma alınma durumun haftaya belli olcak böyle giderse bizle devam edersin elbet
sınavlarını hayırlısıyla bir atlat hema.s.
tamam canım ,yarın son sınavım sınavım bıtsın sporda baslıyor :jeyyar:

eceyi merak edenler bu hafta
80.800 olmuş yani bir kilo vermiş hihoyyyt
yani bir ayda 6 kilo kaydirigubbakcemile5

llyy abla masallah ece cok guzel vermıs :nazar:elma kromun 1 kutusunu bıtırdımı?sporda yapıyor mu?

Back