• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

8. TAKIM * *99.ETAP SONUÇLARI**
husel ( 73,0 ) / 74,0 / -1,0 / -1,37% )
lubabe ( 75,0 ) / 74,7 / 0,3 / 0,40% )
hozlemk ( 79,0 ) / 78,7 / 0,3 / 0,38% ) (Kendi isteğiyle ayrıldı.)
azad ( 61,0 ) / 60,5 / 0,5 / 0,82% )
duru16 ( 80,3 ) / 79,3 / 1,0 / 1,25% )
selma12 ( 82,6 ) / 82,8 / -0,2 / -0,24% )
azrasıla ( 103,8 ) / 103,3 / 0,5 / 0,48% )
azra_sila ( 116,0 ) / 115,7 / 0,3 / 0,26% )
llaybasak ( 67,0 ) / 66,0 / 1,0 / 1,49% ) (Yeni Üye)
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 737,7 ) / 735,0 / 2,7 / 0,37% )

tamam canım ,yarın son sınavım sınavım bıtsın sporda baslıyor :jeyyar:

llyy abla masallah ece cok guzel vermıs :nazar:elma kromun 1 kutusunu bıtırdımı?sporda yapıyor mu?

evet canım bugün 4 haftası doldu
6 kilo verdi yerimseniben
spor yapmıyor lise öğrencisi tüm gün okulu
hafta sonu dersanesi
bazen akşamlara kadar sürüyor dersane
ama umarım vazgeçmez vazgeçmezse yaza spor salonuna yazılacakmış bir kaç arkadaşıyla birlikte kaydirigubbakcemile5

ablaaa benide yardımcı alsana , sıradan girişelim bu tembellere totişlerini kaldırıp şu bahar havasında yürüyüş yapsınlar :1shok:delikafadulden:1ninca:

ediş bunları arabanın arkasına bağlıyalım ne dersin 10 km koşturtalım hergün :roflol:

husel hala kararlımısın takımı başkasına emanet etmeye :jeyyar:

selmacım sende üzülme motivasyon kilo verebilmek için şert canım vermeye başladımya önümde zaytinyalılar var 1 tane bile almadım öğlen 2 tane yerim ama
dün akşam çocuklara köfte patatez kızartım 1 tane tadına bile balmadım tadına bakarsam geri gelir diye korktum türlü yedim azıcık yağla yaptım
başaklar yumuşak yüzlü oluyorlar edicim kendimden biliyom :kaydirigubbakcemile3:

selmacım sende üzülme motivasyon kilo verebilmek için şert canım vermeye başladımya önümde zaytinyalılar var 1 tane bile almadım öğlen 2 tane yerim ama
dün akşam çocuklara köfte patatez kızartım 1 tane tadına bile balmadım tadına bakarsam geri gelir diye korktum türlü yedim azıcık yağla yaptım
başaklar yumuşak yüzlü oluyorlar edicim kendimden biliyom :kaydirigubbakcemile3:

evet yaa nefret diyorum huyumdan birne çok sinirlerim ama bana azıcık gülse yelkenler suya iner yapılanları unuturum

hımm ben 08.09.1981 1 yıl fark atmışsın bana ha
yaaa yaşlandık anacım 30 a merdiven dayadımsenağlamasenağlama
[

bende diyorumki bu kızları neden çok seviyorum ben :asigim:
en çok uyum sağladığım burçtur başak
yaşamın boyunca en yakın arkadaşlarım dostlarım başak burcu olmuştur bunun tesadüf olduğuna inanmıyorum yerimseniben
başak burcu beni bende başak burcunu çekmişimdir
yükselenenim başak benim de ayrıca kaydirigubbakcemile5

eh yolu yarılamışız artık tabi yaşlandığımızı görürsek

ama ben aynaya bakınca moralim bozuluyor göz kenarlarındaki çizgilerden

eee hayatım olacak okadar çalışıyosun sonuçta
hayyy ağzını yirim senin ( çokmu gayserili gibi oldu, geçen arkadaşın biri dedi bana gülme krizlerine girdim hiç beklemiyordum )

Back