Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çitosum hoşgeldin nekadar oldu şimdi bebişin geceleride olsa emsin olsun nekadar emmse kar onun için benimkile gene 4 ay emdi (Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr..Nabersiniz bakalım?ben konyadayım annemin yanında..İstirahattyeim yani..Oğluş emmeyi bıraktı sadece geceleri emiyor..25-26 Nisan gibi geri dönmek istiyorum takıma..siz de ne var ne yok?
valla ablacım terikederim eceyi bende başalyalı 9 gün oldu 80,7 ile başladım şimdi 70,3 oldum yani 1,4 kilo fark etmişim 10 günde 1,5 olsa 1 ayda yaklaşık 4-4,5 kilo eder benim içinde arayaıp bulamadığım şeyeceyi merak edenler bu hafta
80.800 olmuş yani bir kilo vermiş hihoyyyt
başlayalı 4 hafta sı 28 gün ü bugün
başlangış kilosu
86 800
şimdi
80.800
yani bir ayda 6 kilo kaydirigubbakcemile5
hayır bakma bakma bakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah yardımcın olsun canım babana acil şifalar diliyoruma.s.a.s.a.s.
Huselcim kendi isteğimle takımdan ayrılmaya karar verdim zaten uzun süredir düşünüyordum sonuçta zayıflama yarışmasındayız ve ben size engel olduğumu düşünmeye başladım. Bu hafta sadece 300gr vermişim Lilly ve Asi gibi yine gider gelirim...
bu arada exodex aldım bugün başladım bakalım sonuç ne olacak??
:jeyyar:klava:hayır bakma bakma bakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çitosum hoşgeldin nekadar oldu şimdi bebişin geceleride olsa emsin olsun nekadar emmse kar onun için benimkile gene 4 ay emdi (
valla ablacım terikederim eceyi bende başalyalı 9 gün oldu 80,7 ile başladım şimdi 70,3 oldum yani 1,4 kilo fark etmişim 10 günde 1,5 olsa 1 ayda yaklaşık 4-4,5 kilo eder benim içinde arayaıp bulamadığım şey
hüselcimlinke giriyom ama ayrıntıları göremedim
Abla eceyİ tebrİk ederİm ne gÜzel vermİŞ maŞŞalh bÖyle devam ederse sÜper olur
bak abla bak bu takım dayak İstİyor azadcım harİcİnde pek bİ hareket yok
veee hÜsellll naptın kendİneee
kaptan olarak sen bilirsin hüselcim bana fark etmez.analiz durumuna göre kalıyorum ben
edicim aşkolsun ben koskoca 1 kilo vermilşim hiç demiyorsun
bende aksine kendim acayip enerjik hisediyorum ilacın etkisi sanırım
bide yürüyebilsem düzenli olarak valla en süperi ozaman olur yaza 60 ları bile görebilirim
acayip motive oldum ben bu ialçla ya başta hiç ümidim yoktu açıkcası benm büye biraz tuhaf ya
Abla eceyİ tebrİk ederİm ne gÜzel vermİŞ maŞŞalh bÖyle devam ederse sÜper olur
bak abla bak bu takım dayak İstİyor azadcım harİcİnde pek bİ hareket yok
veee hÜsellll naptın kendİneee
eceyi merak edenler bu hafta
80.800 olmuş yani bir kilo vermiş hihoyyyt
başlayalı 4 hafta sı 28 gün ü bugün
başlangış kilosu
86 800
şimdi
80.800
yani bir ayda 6 kilo kaydirigubbakcemile5
günaydın fıstıklar yeni kg 74.7 gm eskisi 75.7