• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

vallahi kızlar haklısınız ya bi başlayınca anlamıyorum nasıl zaman geçtiğini bir bıksam artık bırakım diye düşünmüştüm ama başıklık yaptı heralde kurtulmam lazım tez vakitte neyse mevlam hepinize rahatlık versin canlarım a.e.olun hayırlı geceler
not (aman ha asiyi falan sarmayın başıma söz verdirene kadar bırakmıyor peşimi cadı :)))) sizleri çok seviyorum öptüm )

he yaaa ayferim bana özlemcim:))) kuzuuuuuu ben yine kabız oldum veremiyom:(((

kız husel kullanma sindilik didin benim wc keyfim bozuldu krommus beni huzura erdiren:PPP bu arada burda birileri yine oyunmu oynuyomus neeee asuuuuuuuuuuuuuuuuuu hülem sen yeminmi etmistin heee?//////sen girmicem bida dememismiydin heee sözünü tut istersen :PP

günaydınnn 8. takım valla negüzel böğle kaynaşmış kalabalık bir takım özlemişiz valla
çok şey okudum aklımda kalanlara cevap verem bakem
önce melek süu canım çok geçmiş olsun çok yordun kendini vücudun vitamin ve minelral kaybetti tabi ondan olmuştu hem spor yürüyüş sauna terle beraber dikkat et canım kendine
spor yapıyormuyum diye sormuştu tombikim hayır canım yapamıyorum 2 dizimde sakat malesef minüsküsüm var amma yürüyorum bol bol gerçi dün çıkamadım ama genelde yürüyorum
sınavını iyi geçmesine sevindi bu arada
ablası uğramış kızın ne yaptı abla ben bugün itibari ile 1 hafta oldu elma kromuna başlayalı 1 kilo fark ettim kızlar bide çok güzel bişey daha fark ettim çok rahat uykuya dalıyorum ve sabah uykumun tadını almış bir şekilde uyanıyorum eskiden uykuya dalma problemim vardı ila 1 saat dolanırdım yatakda ve sabahda yorgun uyanırdım şimdi 1 haftadır süper uyuyorum
asicim wc değince benimde ishalim kalmadı normale döndüm ama form plus çayı içiyorum belki içmesem bende kabız olacam bilemem ama 79 da olsa gene 70 leri görmek çokkkkkk güzel
azracım sen kromdan memnunmusun canım

luboş bacım sen zaten söz vermiştin ya kız
sözde zaman aşımımı oluyor sizin oralarda de bakalım he:oklava:

duru çok güzel gelişme sevindim vallahi
bu arada rahat uyuman yatağının genişlemesiylede alakalıdır belki he:))
allah keyfini hiç bozmasın canım benima.s.:nazar:

günaydın fıstıklarrr 9.30 da kalktım kromumu ıctım beklıyorum kahvaltı yapcam bu arada ben gunde 2 kez ıcıyorumm

durucum anladım canım gecmıs olsun :bbo:Şeniz
bugun evdeyımmm kızlarrr amaa ben ders çalısırrr kafamçokkarıştı

Back