• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Arkadaşlar sabah yine kaynatmışsınız maşallah. Öncelilekle Lilliyum, kızına kolaylıklar diliyorum. Kilolu bi genç kız olmak zordur. Bu duyguyu çok iyi bilirim :((( Liseye devam ediyor galiba, derslerinde de başarılar diliyorum.

sağol canımm yerimseniben
evet lisede
başarırsa harika olacak ama baya bir yolu var önünde
verilecek en az 15 kilosu var daha :çok üzgünüm:
ne olur vaz geçmesin dua edin :Saruboceq:

sağol canımm yerimseniben
evet lisede
başarırsa harika olacak ama baya bir yolu var önünde
verilecek en az 15 kilosu var daha :çok üzgünüm:
ne olur vaz geçmesin dua edin :Saruboceq:

Senin gibi bir destekçisi olduğu için çok şanslı. Herkes onun kadar şanslı olmuyor.
Allah emeklerini boşa çıkarmasın diyorum.

olabilir hüselcim ama çocuklardan boş bırakan olmuyor pek yatağı bir gün biri birgün biri geri yatıryom yataklarına gene geliyorlar:))
sebep herneyse şimdilik memnunum
asicim henüz 79 değilim 79,7 yim canım ama olsun bunada şükür geçen hafta bugün 80,7 idim cumayı gene artışla bitirecektim yoksa akşam atıştımalarım kalmadı faydasını gördüm
:nazar::nazar::nazar: Adaşım çok sevimdim Şeniz yaaaa bendemi alsam ne yapsam bu haplardan seninki elma krommu exodex mi ??

YENİ GELENLER HOS GELDİNİZ ....

8,TAKIMIN 2, PSİKOPATI AYTEN BEN:))

HULEM SELAMIMI ALMAYANIN KİLOSUUUUUUUU ÇOĞALSİN HEMİİİİİİİ :pp

neeee kilo almakmı:mymeka: EleykümselamŞeniz çılgın Asi boşlama buraları seni özlüyorum :1hug:
günaydın kızlarrr :kahve:

tombik kız derslerinde başarılar yerimseniben

duruş ece tam gaz yola devam kaydirigubbakcemile4
iştahta müthiş azalma var a.s
bu hafta gözle bariz görülebilen bir incelmede var çok merak ediyor ama cumayı bekliyoruz tartı için :delphin:

Aferin Eceye Lillycim bende bu ilaçtan almayı düşünüyorum hangi ilacı kullanıyordua.s.

:nazar::nazar::nazar: Adaşım çok sevimdim Şeniz yaaaa bendemi alsam ne yapsam bu haplardan seninki elma krommu exodex mi ??

neeee kilo almakmı:mymeka: EleykümselamŞeniz çılgın Asi boşlama buraları seni özlüyorum :1hug:

Aferin Eceye Lillycim bende bu ilaçtan almayı düşünüyorum hangi ilacı kullanıyordua.s.

elma krom özlem
seda sayanın kk da reklamını yaptığı elma krom a.s
tele siparişten aldım ben a.s

ecenin bu cuma aylık olacak özlem teyzesi kilo bildirimi
bir ayda kaç kilo gitmiş hep birlikte görücez
aşağı yukarı tüm takım elma krom içiyo ilk ece başladı
bu cuma bir ay olucek bakalım tam sonuç çıkacak yani kaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar dünün raporu kahvaltı 1/2 simit, öğle tavuk çevirme, akşam sahanda yumurta, aralarda 1 avuç içi leplep 1elma 1/2 portakal. Kızlar ben karbonhidrat diyetinde ufak bir çatlak oluşturdum sankikaydirigubbakcemile3 meyvenin puanı çok yüksekmiş meğerse 50 puanla kapatmam gerekirken 64 puanla bitirdim ama acemilik tabiikaydirigubbakcemile3

şimdi bugünün raporu kahvaltı 1/2 simit, ızgara balık bol salata ve 1/2 dilim ekmek, akşam için henüz karar vermedim :utangac:

adaşım elma kromu benimkide seda sayanınkinden ama sana bişey diyimi
exodex varya bence neten bir araştır kolestrol ve şeker direnci falan bir sürü şey yazıyordu aklıma sen geldin aslına bakarsan
metin özata diye bir endokrin profösörü var içindeki üzümcekirdeğinin çok olumlu etkisi varmış kromla beraber tavsiye edrim falan dedi adam gatada yanlış hatırlamıyorsam genede sen bilirsin
elma kromu kulanan ların çok büyük kısmı memnun canım ama eczanelerde daha ucuz haberin olsun kargoda vermiyon bide

slm arkadaşlar bn buqn hastayım grıp olmuşum çok fecı öksürük hapşuruk halsizlik
yürüyüşüm 20 dk oldu
yedıklerım ıse
kahvaltı yapmadıım
öğlen qezmedeydıık
5 sıkım (etsız)çiğköfte marul 1 bar ayran
ıkındı bı muska börek ıkı çatal un helvası 1 çay
bu kadar

azracım çok geçmiş olsun cnm bu gün bende gezmekteydim günüm vardı çeşitlerimiz sınırlı hepsinden yedim ama küçük küçük akşama da annemdeyim bol bol sirkeli su içiyorum arkadaşlar bu hafta allahın izni ile kg vermiş olarak çıkacağım karşınıza

geçmiş olsun azracım kızlar bugün yürüyüşe çıktım 1saat yürüdüm hiç görmediğim yerlere doğru yürüdüm sonra korktum döndüm streç film de sarmıştım nasıl terletmiş inş yarında yürüyeceğim bu sefer bildiğim taraflara tabi........

Allah zihin açıklığı versin tombiğim
saolll tatlım benımmmm
YENİ GELENLER HOS GELDİNİZ ....

8,TAKIMIN 2, PSİKOPATI AYTEN BEN:))

HULEM SELAMIMI ALMAYANIN KİLOSUUUUUUUU ÇOĞALSİN HEMİİİİİİİ :pp
tesekkur ederım canım merak ettım resımdekı sensın dımı sensen msalllahhh cok hos cıkmış
günaydın kızlarrr :kahve:

tombik kız derslerinde başarılar yerimseniben

duruş ece tam gaz yola devam kaydirigubbakcemile4
iştahta müthiş azalma var a.s
bu hafta gözle bariz görülebilen bir incelmede var çok merak ediyor ama cumayı bekliyoruz tartı için :delphin:
saolll canımm yaaa ne dıcemmm spora baslamadan once olculerınızı aldınız mıı aldıysanız ne kadar ıncelme var ?sınavlarım bıtsın cumartesı bende spora baslıcam baslamadan olculerımı alacam
öfff öğle yemeğine gittim ve yedim:(((
çorba, salata ve döner.
döner olmasaymıs daha ıyı olurmus ama canım neyse kacamagın olsun aksama azcık yeeyasakkelime
Tombikim kolay gelsin güzelim. Allah zihin açıklığı versin.
sagol basagım canım sanada ıyı yuruyuslerrrhihoyyyt
slm arkadaşlar bn buqn hastayım grıp olmuşum çok fecı öksürük hapşuruk halsizlik
yürüyüşüm 20 dk oldu
yedıklerım ıse

canım benımm cok gecmıs olsun ...adanann havası bır sıcak bır soguk tam hastalık havası dıkkat etmek gerekıyor..
ben elma kromu eczaneden 65 tl ye aldım siz ne kadara aldınızz
bugune gelınce sabah:2 dılım çavdar ekmegı,peynır domates salatalık 1 bardak sekersız cay
ögle:tavuk az yaglı 1 kase marul salatası
ara:4 5 tane bıskuvı 1 bardak çay sekersız
akşam daha yemedım ama meyve tabagı düşünüyorum(çilek muz elma)

kızlar siz mekik çekebiliyor musunuz?ben çekemiyorum.halbuki göbeğim o kadar öok ki.bazı insanlar hamile misin ya da yeni doğum mu yaptın diyorlar.sinirim bozuluyor..

üzülme canım benimde göbegim var ama arada oda işe yarıyor mesela otobüste abla sen hamilesin gec otur diyorlar:1hug:

Back