Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar sabah yine kaynatmışsınız maşallah. Öncelilekle Lilliyum, kızına kolaylıklar diliyorum. Kilolu bi genç kız olmak zordur. Bu duyguyu çok iyi bilirim (( Liseye devam ediyor galiba, derslerinde de başarılar diliyorum.
sağol canımm yerimseniben
evet lisede
başarırsa harika olacak ama baya bir yolu var önünde
verilecek en az 15 kilosu var daha :çok üzgünüm:
ne olur vaz geçmesin dua edin :Saruboceq:
Adaşım çok sevimdim Şeniz yaaaa bendemi alsam ne yapsam bu haplardan seninki elma krommu exodex mi ??olabilir hüselcim ama çocuklardan boş bırakan olmuyor pek yatağı bir gün biri birgün biri geri yatıryom yataklarına gene geliyorlar:))
sebep herneyse şimdilik memnunum
asicim henüz 79 değilim 79,7 yim canım ama olsun bunada şükür geçen hafta bugün 80,7 idim cumayı gene artışla bitirecektim yoksa akşam atıştımalarım kalmadı faydasını gördüm
YENİ GELENLER HOS GELDİNİZ ....
8,TAKIMIN 2, PSİKOPATI AYTEN BEN:))
HULEM SELAMIMI ALMAYANIN KİLOSUUUUUUUU ÇOĞALSİN HEMİİİİİİİ p
günaydın kızlarrr
tombik kız derslerinde başarılar yerimseniben
duruş ece tam gaz yola devam
iştahta müthiş azalma var a.s
bu hafta gözle bariz görülebilen bir incelmede var çok merak ediyor ama cumayı bekliyoruz tartı için
Adaşım çok sevimdim Şeniz yaaaa bendemi alsam ne yapsam bu haplardan seninki elma krommu exodex mi ??
neeee kilo almakmı:mymeka: EleykümselamŞeniz çılgın Asi boşlama buraları seni özlüyorum :1hug:
Aferin Eceye Lillycim bende bu ilaçtan almayı düşünüyorum hangi ilacı kullanıyordua.s.
saolll tatlım benımmmmAllah zihin açıklığı versin tombiğim
tesekkur ederım canım merak ettım resımdekı sensın dımı sensen msalllahhh cok hos cıkmışYENİ GELENLER HOS GELDİNİZ ....
8,TAKIMIN 2, PSİKOPATI AYTEN BEN:))
HULEM SELAMIMI ALMAYANIN KİLOSUUUUUUUU ÇOĞALSİN HEMİİİİİİİ p
saolll canımm yaaa ne dıcemmm spora baslamadan once olculerınızı aldınız mıı aldıysanız ne kadar ıncelme var ?sınavlarım bıtsın cumartesı bende spora baslıcam baslamadan olculerımı alacamgünaydın kızlarrr
tombik kız derslerinde başarılar yerimseniben
duruş ece tam gaz yola devam
iştahta müthiş azalma var a.s
bu hafta gözle bariz görülebilen bir incelmede var çok merak ediyor ama cumayı bekliyoruz tartı için
döner olmasaymıs daha ıyı olurmus ama canım neyse kacamagın olsun aksama azcık yeeyasakkelimeöfff öğle yemeğine gittim ve yedim((
çorba, salata ve döner.
sagol basagım canım sanada ıyı yuruyuslerrrhihoyyytTombikim kolay gelsin güzelim. Allah zihin açıklığı versin.
slm arkadaşlar bn buqn hastayım grıp olmuşum çok fecı öksürük hapşuruk halsizlik
yürüyüşüm 20 dk oldu
yedıklerım ıse
kızlar siz mekik çekebiliyor musunuz?ben çekemiyorum.halbuki göbeğim o kadar öok ki.bazı insanlar hamile misin ya da yeni doğum mu yaptın diyorlar.sinirim bozuluyor..