• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

üzgünkız Allahtan şifa diliyorum gerçekten sağlık herşeyden önce gelir o yüzden kilolardan kurtulmalıyız

bence zayıflık sağlık demek.......

zayıflık sağlık demk doğrusun cnm ama
ıdeal kılo önemlı olan bnm lıseden bı arkadaşım var şuan 40 kılo delikafadulden
ınan kı onu qörüce hiç halime şükredeceğım aklıma gelmezdı ama ettıma.s
çook zayıflıkta bnce çook kötü duruyordelikafadulden

bırde kızlar aklıma şu qeldı
bana bırısı sölemıştı ınsan sınırlı ve streslı olunca vucud bı hormon salgılıyormuş ve buda kılo yapıyormuş
sız duydunuzmu
bana doğru qıbı qelıyor
bn çünkü hep kılolarımı sıkıntılı dönemlerımde aldıım
tmm kızıma hamıleyken bıraz olayı abrrtım 25 kılo aldım bılıyorum ama
doğumdan sonra vermıştıım
82 ıle kaldım 107 ıle doğum yaptım sonrası 6 ayda 95 bıle düşmüştüm
sonrakı o sterslı qünlerımde 30 kılo almışım way beee:delphin:

yok canım ya bende sevmem aşırı zayıflığı bekarken 36 bedendim çok uğraşmıştım kilo almak için görümcemden duymadığım laf kalmazdı kuru diye .........

cıddenmı o kadar zayıfmıydıın
anam bn varolduğumdan berı kendımın zayıf olduğumu hiiç hatırlamıyorum ama tam kılomdaydıım herzmn
bn bu eski herifimle tanıştığımda 65 kıloydum 2001 yılında
yıl 2009 ve gülden 125 i gördü
bu adam herşekılde bnı mahvettı yaa:delphin:
şımdıde tabırı caızse ıt qıbı özür dılıyor ama kusura bakmasıın
herşey bıttı yeni bir sayfa açtım:sm_cool:

cıddenmı o kadar zayıfmıydıın
anam bn varolduğumdan berı kendımın zayıf olduğumu hiiç hatırlamıyorum ama tam kılomdaydıım herzmn
bn bu eski herifimle tanıştığımda 65 kıloydum 2001 yılında
yıl 2009 ve gülden 125 i gördü
bu adam herşekılde bnı mahvettı yaa:delphin:
şımdıde tabırı caızse ıt qıbı özür dılıyor ama kusura bakmasıın
herşey bıttı yeni bir sayfa açtım:sm_cool:

eşeğe altın semer vursalarda eşek gene aynı eşek
bilmem anlatabildimi:)

yok canım ya bende sevmem aşırı zayıflığı bekarken 36 bedendim çok uğraşmıştım kilo almak için görümcemden duymadığım laf kalmazdı kuru diye .........
anam helede kayserililer
babannem 72 kilo olduğumda gördüydüde beni kadıncağızın bir oturup ağlamadığı kalmıştı :))

bırde kızlar aklıma şu qeldı
bana bırısı sölemıştı ınsan sınırlı ve streslı olunca vucud bı hormon salgılıyormuş ve buda kılo yapıyormuş
sız duydunuzmu
bana doğru qıbı qelıyor
bn çünkü hep kılolarımı sıkıntılı dönemlerımde aldıım
tmm kızıma hamıleyken bıraz olayı abrrtım 25 kılo aldım bılıyorum ama
doğumdan sonra vermıştıım
82 ıle kaldım 107 ıle doğum yaptım sonrası 6 ayda 95 bıle düşmüştüm
sonrakı o sterslı qünlerımde 30 kılo almışım way beee:delphin:
aynen öyle canımcım
stres kilo vermeyi engelliyor

Kızlar bugün sitede dolaşırken sandaloz sakızı ve elma sirkesiyle zayıflayan arkadaşların hikayelerini okudum. Çok ilgimi çekti. ben butür ürünler kullanmaya karşıyım ama öyle güzel anlatmışlar ki insanın canı çekiyo walla;)
çekmeyecek gibi değillerki ama hepsi bir yere kadar
ne kullanırsan kullan mesele verdiğini geri almamak
bırakınca başladığın noktaya dönüyorsun işte:((

canım bugünde kendime pek yüklenmedim...böyle biraz toparlasa vücudum sanki şu sporu daha çok seveceğim.:sm_confused:
canım emin ol toparlancaktır
spor tamamen farklı bişey
2 haftaya hissedersin vücudundaki farklılığı

merhabalarrr oncelıkle bugun yaptıklarımı anlatıyım kızlar
sabah ac karnına elma kromu aldım sonra 1 dılım kepek ekmegı 1 yumurta peynır zeytın sekersız cay ıctım
sonra okula gıttım 1 bardak sekersız kahve aldım ders caalıstık sınava gırdım sınavım gayet ıyı gectı..eve geldımmm yemek yedım daha dogrusu kahvaltı tarzı yaptım 2 dılım ekmek(form lıght yıyorum)çökelek cay ..akşam yemegı daha yemedım sadece sut ıccem zaten bundan sonra yemek olmazz...sonra uyudumm yorgundum aslında yemegın ustune uyumöus gıbı oldum ama coook yorgundummm:1no2:
kalktım markete gıttım sut falan aldım..

iyisin canım iyisin aman böyle devam
salmak yoka.s.

huselcim naçizane bi tavsiye, şekersiz bi sakız çiğne mümkün olduğunca, benim de bazen ağzım boş kalmaz öyle, hemen sakız çiğnemeye başlarım. Bende işe yarıyor. Denemekle nişey kaybetmeszin bence.

bak ben bunu farketmemiştim
ne zamandır sakızı bıraktım oburlaştım
iyi fikir canım sağol

oluyor bazen böyle
mutfağı yesem doymuyacak qıbı oluyordum
frenlemek qerekıyor ınsan
ınanın bn cumaya kılo bıldırımını sırf utanarak sıkılarak yazmamak ıçın qayesındeyım
sabıtım desem bıle utanacağım bılıyoruum
kısacası cumayı düşünüyorum ve elıme alsam bıle bırakıyorum
kuzum biz artık utana utana yırtıklaştık mı ne:tomato:

Arkadaşlar azra_sıla ya katılıyorum. Sık ve az yiyerek bunu başarabilirsiniz. Vücudumuzu kıtlık psikolojisine sokmayalım. hep onun bizden daha akıllı olduğunu düşünün. Bir süre yemediğimiz zaman vücudumuz gelen bütün besinleri depolamaya başlar. Harcadığı enerji miktarını minimum düzeye düşürür. ve sonuçta biz ne kadar az yersek yiyelim gelen bütün besinler depolanıp enerjiye dönüştürülmeyeciği için kilo veremeyiz.
İşimiz zor kısacası.
Benim kafama takılan bişey var ama cevabını bulamıyorum. Bilgisi olan varsa beni de aydınlatsın.
Sabah hiç bir şey yemeden yürüyüş yapmak acaba yakılan kalori miktarını etkiler mi? hani vücuda besin girmeden metabolizma normal işleyişine başlamıyor ya, ne dersiniz?
canım sabah kalkınca 1 bardak su içip 10 dk hafif ısınma egzersileri yapmanızı tavsiye ederim
akşam yediklerinizden kalan fazla enerjiyi böylece yakarsınız depolar dolmaz:)
ancak yürüyüşten önce kahvaltınızı yapın öyle çıkın

arkadaslar slm kusura bakmayin bugun yazamadim dun aksam cok kuttu hastalandim bugun hastaneye gittim suan guccum yok bugun hicbirsey yapmadim yarin geri gidecem sonuclari almiya kendimi berbat hisediyorum doktorum bana yazakladi yurusu :çok üzgünüm: sabahdan belli akitim gozyaslari bilseniz okadar caba ver yorul sonra biri sana dur desin yarin bakalim nedicekler kendimi cok kuttu hisediyorum :çok üzgünüm:senağlama

canım geçmiş olsun ya çok yüklendin tabi kendine
ama bu herşeyin sonu değil kesinlikle
yürüyüş olmasa bile yediklerine yine dikkat edersen çok şey kaybetmiş olmazsın
aman cuma sabahı bildirim var unutma emia.s.

Back