• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dur daha kaçırmadın
kızlar bu arada aday olanlar için yazıyorum
takıma alınmanız gerçekleştiği zaman bende kalmak şartııyla cep numaralarınızı isterim tabiki benimkide sizde olacak
insan olanın başına her iş gelebiliyor ve bizler burda bir anda haber alamaz hale gelirsek merak ediyoruz
sonuçta sanalda olsa samimi dostluklar kuruluyor burda
iletişimde kopukluk yaşanmaması adına bu çok eskiden alınmış bir takım kararıdır

Kızlar sitede dolaşırken, mehalimden gelen Mehmet Öz'ün "Siz diyettesiniz" kitabından yaptığı alıntılarla karşılaştım. Süper bilgiler aktarılmış. Bizim yanlış bildiğimiz pek çok şeyin bilimsel ve doğru açıklamaları var. Belki görmüşsünüzdür ama görmeyenler için bi göz atarsanız iyi olur bence.

Kızlar sitede dolaşırken, mehalimden gelen Mehmet Öz'ün "Siz diyettesiniz" kitabından yaptığı alıntılarla karşılaştım. Süper bilgiler aktarılmış. Bizim yanlış bildiğimiz pek çok şeyin bilimsel ve doğru açıklamaları var. Belki görmüşsünüzdür ama görmeyenler için bi göz atarsanız iyi olur bence.

dur daha kaçırmadın
takıma alınmanız gerçekleştiği zaman bende kalmak şartııyla cep numaralarınızı isterim tabiki benimkide sizde olacak
insan olanın başına her iş gelebiliyor ve bizler burda bir anda haber alamaz hale gelirsek merak ediyoruz
iletişimde kopukluk yaşanmaması adına bu çok eskiden alınmış bir takım kararıdır

Anlaşıldı patron;))

arkadaşlar maşallah takıma cok güzel gidiyor vallahi oglanın elinden zor aldım pc yi
husel lili tombikim nasılsınızŞeniza.s.:1hug:
saoll canım ben suan sinirliyim yaaa benımkineeeeÇok üzgünüm çoook
kızlar bn çıkmak zorundayım
kızım uyurken hiç yapmadığı bışey yapmış
büyük çışını yapmış :((((((
ayyy canım küçük olabılır yaaa:asigim:bende hıc unutmam ılkokuldayımm ruyamda çişimi yapıyorummm megerrr gercek hayattaaa yapıyormusumm yaaaa cokkk utanmıstımm:utangac:
dur daha kaçırmadın

olur canımmm :lepi:

arkadaslar slm kusura bakmayin bugun yazamadim dun aksam cok kuttu hastalandim bugun hastaneye gittim suan guccum yok bugun hicbirsey yapmadim yarin geri gidecem sonuclari almiya kendimi berbat hisediyorum doktorum bana yazakladi yurusu :çok üzgünüm: sabahdan belli akitim gozyaslari bilseniz okadar caba ver yorul sonra biri sana dur desin yarin bakalim nedicekler kendimi cok kuttu hisediyorum :çok üzgünüm:senağlama
canım herşeyden önemli sağlığın önce sağlık hareket yapmadanda yeme içmenedikkat edersen yine kg verirsin düzelince başlarsın sporuna yine

Kızlar şimdi çıkmam gerekiyor. Biraz daha oturursam, sabah uyanamıcam ve okula geç kalıcam.

Öğrencilerim bayram edecek;))
Ben sabahçı devrede çalıştığım için ders erken başlıyor. Evim de okuluma uzak maalesef. Herkese iyi geceler diliyorum. Yarın görüşürüz.

arkadaşlarlar akşam yemeği güzeldi bir buçuk k.ekmeği yeşil mercimek yemeği ve bol mor lahana salatası yedim
ama velakin ondan sonra kocişim gofret almıştı dün hep beraber bir tane yedim azda mısır patlattım ondanda yedim dayanamadım

evet öyle diyorlar inşallah görüşürüz gerci ben her yaz kesin geliyorum bu sene diyorum ama kısmet olmadı bir türlü her sene yalancı cıkıyorum ama bu sene kesin gibi ama bursa bence türkiyenin en güzel şehri görmeyenlere tavsiye ederim gelin misafirim olun avrupa şehri sanki

Back