• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ya kızlar benim durum daha fena
çok oburlaştım
iştahım yok aç değilim canımda istemiyor ama habire yiyorum
biri ban dur desin çünkü ben beceremiycem bu sefer sanırım:(

huselcim naçizane bi tavsiye, şekersiz bi sakız çiğne mümkün olduğunca, benim de bazen ağzım boş kalmaz öyle, hemen sakız çiğnemeye başlarım. Bende işe yarıyor. Denemekle nişey kaybetmeszin bence.

Ooooohhhhh, afiyet olsun güzelim. Bu ne güzel yarışma böyle;))) Sanki yemek yeme yarışması;) O ne güzelim öyle nispet yapar gibi. Bende komşuma gittim ama bi acı kahvesini içip geri geldim. Öyle sarmalar falan yemedim;))
Sen bence bütün akşam bol su iç, başka bişey yeme (Neyse hadi bi porsiyon meyve yiyebilirsin, çok acıkırsan):1rolleyes:

teşekkür ederim canımmm

biraz kızın da bi daha gitmeyim dedim :oklava:

çok su içiyim dimi .....

bnde kızımı okula almaya qıdınce 20dk yürüdüm yolumu uzattımkaydirigubbakcemile4
buqün 90dk yürüdüm yanıgamyoncuiremsu
yarım saate aerobık yaptımkaydirigubbakcemile2
aslında yedılerımı yazdım ama
toplamımı tekrar yazayım ıstıyorum:1ninca:
sabah sıcak lımonlu su
kahvaltı 2 dılım ekmek 1 bardak çay 5 adet zeytın 1 rafadan yumurta
öğlen 1 dılım ekmek bı kıbrt kutusu kadar peynır 5 yeşıl zeytın 1 çay kaşığı şeftalı reçelı yedım
ıkındı bı elma bı portakal
akşam ıse 4 kaşık mercımek pılavı yarım kurusoğan yedım
bu kadar sıkıyorum kendımı dılerım cumaya meyvalarını toplarım yoksa çook üzülürüm
motıvem düşer açıkcasısenağlama
çünkü bn hayatta yürümeyı sevmeyen bırıyımdır:bbo:
nerdeyse 1 buçuk saat yürüyorum tempolu bı şeklıde-tatlicadiarzu-

arkadaslar slm kusura bakmayin bugun yazamadim dun aksam cok kuttu hastalandim bugun hastaneye gittim suan guccum yok bugun hicbirsey yapmadim yarin geri gidecem sonuclari almiya kendimi berbat hisediyorum doktorum bana yazakladi yurusu :çok üzgünüm: sabahdan belli akitim gozyaslari bilseniz okadar caba ver yorul sonra biri sana dur desin yarin bakalim nedicekler kendimi cok kuttu hisediyorum :çok üzgünüm:senağlama

cnm çok qeçmış olsuna.s.
ama sen bıraz abartmıştın aslında ıyı edıyosun ama vucudu dıyet yaptırdığını çaktırmaman lazım
yoksa böle savunmaya qeçer qüçsüz bırakır senı

çok oburlaştım

oluyor bazen böyle
mutfağı yesem doymuyacak qıbı oluyordum
frenlemek qerekıyor ınsan
ınanın bn cumaya kılo bıldırımını sırf utanarak sıkılarak yazmamak ıçın qayesındeyım
sabıtım desem bıle utanacağım bılıyoruum
kısacası cumayı düşünüyorum ve elıme alsam bıle bırakıyorum

bnde kızımı okula almaya qıdınce 20dk yürüdüm yolumu uzattımkaydirigubbakcemile4
sabah sıcak lımonlu su
öğlen 1 dılım ekmek bı kıbrt kutusu kadar peynır 5 yeşıl zeytın 1 çay kaşığı şeftalı reçelı yedım
bu kadar sıkıyorum kendımı dılerım cumaya meyvalarını toplarım yoksa çook üzülürüm

canım sen bu kadar azmediyosun hiç boşa çıkarmı

Arkadaşlar azra_sıla ya katılıyorum. Sık ve az yiyerek bunu başarabilirsiniz. Vücudumuzu kıtlık psikolojisine sokmayalım. hep onun bizden daha akıllı olduğunu düşünün. Bir süre yemediğimiz zaman vücudumuz gelen bütün besinleri depolamaya başlar. Harcadığı enerji miktarını minimum düzeye düşürür. ve sonuçta biz ne kadar az yersek yiyelim gelen bütün besinler depolanıp enerjiye dönüştürülmeyeciği için kilo veremeyiz.
ışimiz zor kısacası.
Benim kafama takılan bişey var ama cevabını bulamıyorum. Bilgisi olan varsa beni de aydınlatsın.
Sabah hiç bir şey yemeden yürüyüş yapmak acaba yakılan kalori miktarını etkiler mi? hani vücuda besin girmeden metabolizma normal işleyişine başlamıyor ya, ne dersiniz?

hemen bugünden bahsediyorum kahvaltıyı okulda tostumu yani kepekli domatesli biberli tostumu yedim
aralarda yine diet bisküvi ve elma yedim öğlen çorba akşamda sebze yedim.eşimle dışarda yedik diet menüsünden seçtim.sebzeleri degişik bir karışımda pişirmişler yedim mi hayır pek beğenmedim ama açlıktan biraz yedim.

kızlar bugün çok sevdiğim bir tanıdığımı hastanede ziyarete gittim.moralim bozuldu.karaciğer nakli bekliyor.6 aydan beri karnı giderek şişmiş karnından 7litre su çıkarmışlar.şimdi nakil için sıraya girdi.o kadar çökmüştü ki moralim alt üst oldu ama ona moral vermeye çalıştım.ne kadar yapabildim bilmiyorum çünkü yüzüm hüzünlüydü.
hastaneden çıktığımda dedim ki kafana takma kilolarını sağlıklı mısın sağlıklıyım eşim iyi mi iyi maddi sıkıntın yok ailen iyi sakın dedim kendime sakın kafan takma herşeyi çünkü hayat çok kısa ve sağlık her şeydir...

merhabalarrr oncelıkle bugun yaptıklarımı anlatıyım kızlar
sabah ac karnına elma kromu aldım sonra 1 dılım kepek ekmegı 1 yumurta peynır zeytın sekersız cay ıctım
sonra okula gıttım 1 bardak sekersız kahve aldım ders caalıstık sınava gırdım sınavım gayet ıyı gectı..eve geldımmm yemek yedım daha dogrusu kahvaltı tarzı yaptım 2 dılım ekmek(form lıght yıyorum)çökelek cay ..akşam yemegı daha yemedım sadece sut ıccem zaten bundan sonra yemek olmazz...sonra uyudumm yorgundum aslında yemegın ustune uyumöus gıbı oldum ama coook yorgundummm:1no2:
kalktım markete gıttım sut falan aldım..

sabah sıcak lımonlu su
canımmm benımmm yaaa canını sıkma bence verırsın bu tempoylaaa hem bu hafta veremezsen haftaya daha cok verırsın..
çok oburlaştım
tek yolll oyalanacak bıseyler bulmak canım yaaa bende evde oldugum zamanlar sureklı mutfaga gıdıyorum bıde evde sakın abur cubur bulundurma
evet ya haftada 1 kilo benimde arayaıp bulamadığım şey ben niye veremiyom öğle ya offf of az da yiğorum hesap yapıyorum kaç gündür 1000-1200 arası yiğorum normalde abartmıyorum ayni şimdiye dal gibi olmam lazımken çok azıcık kaçırsam hemen kilo olarak görüyoum yaa kaçtane arkadaşım var hatunlar her öğün yarım ekmek yerler çikolatası tatlısı incecikler benim görümcem sadec ekmekği keserek haftada 1 kilo veriyor ben onlar kadar yesem hemen kilo almaya başlıyom büyük haksızlik çok büyük :((
canımmm spor yapıyormuydunnkaydirigubbakcemile2
arkadaslar slm kusura bakmayin bugun yazamadim dun aksam cok kuttu hastalandim bugun hastaneye gittim suan guccum yok bugun hicbirsey yapmadim yarin geri gidecem sonuclari almiya kendimi berbat hisediyorum doktorum bana yazakladi yurusu :çok üzgünüm: sabahdan belli akitim gozyaslari bilseniz okadar caba ver yorul sonra biri sana dur desin yarin bakalim nedicekler kendimi cok kuttu hisediyorum :çok üzgünüm:senağlama
cook gecmıs olsun canım yaaa,,cok yuklenme kendıne artık yarın sonucların gelsınn ona gore plan yaparsın ınsallah onemlı bısey yoktur canım benım :Saruboceq::teselli:

üzgünkız üzüldüm yaaaa allah acıl sıfalar versın ınsallah kısa surede nakıl olur..
cok dogru soyluyorsun herseyın bası saglık ama asırı kıloda saglıgı etkılıyor malesef

Arkadaşlar azra_sıla ya katılıyorum. Sık ve az yiyerek bunu başarabilirsiniz. Vücudumuzu kıtlık psikolojisine sokmayalım. hep onun bizden daha akıllı olduğunu düşünün. Bir süre yemediğimiz zaman vücudumuz gelen bütün besinleri depolamaya başlar. Harcadığı enerji miktarını minimum düzeye düşürür. ve sonuçta biz ne kadar az yersek yiyelim gelen bütün besinler depolanıp enerjiye dönüştürülmeyeciği için kilo veremeyiz.
İşimiz zor kısacası.
Benim kafama takılan bişey var ama cevabını bulamıyorum. Bilgisi olan varsa beni de aydınlatsın.
Sabah hiç bir şey yemeden yürüyüş yapmak acaba yakılan kalori miktarını etkiler mi? hani vücuda besin girmeden metabolizma normal işleyişine başlamıyor ya, ne dersiniz?
cnm bnde sabah bışey yemeden çıkmıştım oqün
yanlış anımsamıyorsam duru16 arkadaşımız bnı uyarmıştı
dıyetısyenı bışeyler yıyıp çıkılmasını uyqun qörüyormuş

kızlar bugün çok sevdiğim bir tanıdığımı hastanede ziyarete gittim.moralim bozuldu.karaciğer nakli bekliyor.6 aydan beri karnı giderek şişmiş karnından 7litre su çıkarmışlar.şimdi nakil için sıraya girdi.o kadar çökmüştü ki moralim alt üst oldu ama ona moral vermeye çalıştım.ne kadar yapabildim bilmiyorum çünkü yüzüm hüzünlüydü.
hastaneden çıktığımda dedim ki kafana takma kilolarını sağlıklı mısın sağlıklıyım eşim iyi mi iyi maddi sıkıntın yok ailen iyi sakın dedim kendime sakın kafan takma herşeyi çünkü hayat çok kısa ve sağlık her şeydir...
öncelıkle arkadaşına çook qeçmış olsun
doğrusun cnm ama bıçok hastalığın nedenıde kılo maalesef
örneğın kolestrol neden olur kılodan fazla yağlı yemeden olur
pekı neye sebep verır karacığerın ıflasına ve daha bı çok rahatsızlığa kalp de dahil buna
onun ıçın sağlıklı yaşamk ıçın kılo vermelıyız....
kılodan da öte bı ınsan sağlıklı ve denqelı beslenınce kıloyu otamatıkmen vermış oluyor...

merhabalarrr oncelıkle bugun yaptıklarımı anlatıyım kızlar
sabah ac karnına elma kromu aldım sonra 1 dılım kepek ekmegı 1 yumurta peynır zeytın sekersız cay ıctım
sonra okula gıttım 1 bardak sekersız kahve aldım ders caalıstık sınava gırdım sınavım gayet ıyı gectı..eve geldımmm yemek yedım daha dogrusu kahvaltı tarzı yaptım 2 dılım ekmek(form lıght yıyorum)çökelek cay ..akşam yemegı daha yemedım sadece sut ıccem zaten bundan sonra yemek olmazz...sonra uyudumm yorgundum aslında yemegın ustune uyumöus gıbı oldum ama coook yorgundummm:1no2:
kalktım markete gıttım sut falan aldım..

cnm bnm çok sevındım sınavının ıyı qeçmesıne :nazar:
sende çok az yemışsın onun ıçınde ayrıca tebrık ederım a.s. :enbuyukkk:

Back