Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm arkadaşlar bu gün erken kalktım huselim 8 de kızın dersanesi vardı koştur koştur gittik gelirkende yağmaur falan dinlemedin tempolu yürüdüm oh ne güzel geldi sonra arkadaşa kahvaltıya gittim kızarmış ekmek 3 dilim haşlanmış yumurta zeytin çok azda kavurma sabah kalkar kalkmaz sirkeli suyumuda içtim tabi bukadar

arkadaşlar daha ne olsun dediğinizi duyar gibiyim ama hepsinden az az yedim yazarken ve okurken çok gibi gözüküyorrrr

Hozlemk e karbonhidrat diyetini nasıl yaptığını sormuştum ama yazım gelmedi) Soramamışım yani. Neyse şimdi sorayım bari. Hozlemk canım diyetini nasıl uygulayacaksın, biraz bilgi verir misin?

selam kızlar
özlemcim sanada başarılar canım nasılmış bu karbonhidrat dieti bakem bende ben aslında böğle memnunum o tür dietleri bırakınca geri geliyo tüm kilolar bende çünkü

Arkadaşlar karbonhidrat diyetina buradan gözatabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...57218-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz.html sürekli yapmayı düşünmüyorum zaten kilo vermemin durduğu dönemlerde birazda moral olsun diye düşündüm İnşallah işe yarar :Saruboceq:

Arkadaşlar ben henüz yarışmada değilim ama kendimi yarışmada gibi hissediyorum. Çok güzel motive oldum. Sizi okudukça kendimi daha güzel frenleyebiliyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Şimdiden bu kadar dikkat ediyorum, bi de yarışmaya dahil olsam ne yaparım diye düşünüyorum. Ama yine de hızlı kilo vermek istemiyorum. Hedef haftada 1 kilo. Diyete başladığımdan bu yana da düzenli verdim, inş. böyle devam ederim.

inşallah cnm istediğin düzende kg verirsin

teşekkür ederim LUBABE. Aslında daha önce de istediğim gibi zayıfladığım için kendime güveniyorum. Ama tabi ki diyet yapmak (benim gibi iştahlı insanlar için) zor. Bunun yanında çalışıyorum, ev, iş, çocuk derken yoruluyorum. Yürüyüş yapmak için zaman ve enerji sıkıntısı da çekiyorum. Fakat bunlar ideal kiloma kavuşmak için engel olamaz diye düşünüyorum.

slm arkadşlar bnde kızımı okula bıraktıktansonra 90 dk yürüdüm
sonra teyzemlere qıtıım öğlen 1 dılım ekmek bı kıbrt kutusu kadar peynır 5 yeşıl zeytın 1 çay kaşığı şeftalı reçelı yedım
ıkındı ıse 1 portakal 1 elma
şımdılık bu kadar

saol cnm çok teşekkür edrım deneyeceğıma.s.

başak allahtan hızlı vermiycekmişisn he haftada 1 kilo:)
daha ne olsun
ama şurda anlaşalım
denem haftanız bu hafta ve gelecek haftaki cumaya kadar normalde
ancak başak ve meleksu bu şekilde düzenli devam ederseniz bu cuma sabah erkenden bizle yazışmaya başladığınız tarihteki ve cuma sabahki kilolarınızı bildirin
nolur nolmaz demi a.s.
ama arkadaşlar hepiniz için söylüyorum cuma 12 den önce bitsin bildirimler bende 12 30 da gelir listeyi veririm olur mu?

canım sıkılıyor kızlar ya havada yağmurlu çıkılcak gibi değil
habire wc ya taşınıyom su iç wc yw git derken epeyde yol kat ediyorum bu arada:))

ya kızlar benim durum daha fena
çok oburlaştım
iştahım yok aç değilim canımda istemiyor ama habire yiyorum
biri ban dur desin çünkü ben beceremiycem bu sefer sanırım

evet ya haftada 1 kilo benimde arayaıp bulamadığım şey ben niye veremiyom öğle ya offf of az da yiğorum hesap yapıyorum kaç gündür 1000-1200 arası yiğorum normalde abartmıyorum ayni şimdiye dal gibi olmam lazımken çok azıcık kaçırsam hemen kilo olarak görüyoum yaa kaçtane arkadaşım var hatunlar her öğün yarım ekmek yerler çikolatası tatlısı incecikler benim görümcem sadec ekmekği keserek haftada 1 kilo veriyor ben onlar kadar yesem hemen kilo almaya başlıyom büyük haksızlik çok büyük (

hem aç değilsin hemde canın istemiyor genede yiğosan sana büyük bir meşgale lazım demek hüselcim
anlarsın ya...

arkadaslar slm kusura bakmayin bugun yazamadim dun aksam cok kuttu hastalandim bugun hastaneye gittim suan guccum yok bugun hicbirsey yapmadim yarin geri gidecem sonuclari almiya kendimi berbat hisediyorum doktorum bana yazakladi yurusu :çok üzgünüm: sabahdan belli akitim gozyaslari bilseniz okadar caba ver yorul sonra biri sana dur desin yarin bakalim nedicekler kendimi cok kuttu hisediyorum :çok üzgünüm:senağlama

arkadaşlar bende bu hafta kacırdım ama yarın lahana pişirecem ve 2 gün onu yiyecegim bakalım neler olacak şu günlerde konsantrasyonum bozulmuş durumda cünki misafirim vardı ama gitti inşallah iyi olacak 10 15 gundur yürüyüşte yapmıyorum inşallah yarı sabah başlıyacagım allah kısmat ederse aslında bu

arkadaşlar yeni geldim oturmadan
anacım 6 çeşit pasta vardı 4 tane yaprak sarması yarım kete ve baklava yedim 2 bardak çay içtim

akşam yemem artık napalım

Husel cim, ben zaten d,yet yapıp düzenli yürüdüğüm zaman haftada bir kilo veriyorum. Yani bugüne kadar verdim. (Nazar olacak diye korktum şimdi)) ) Düzenli yazmaya gelince, bağımlılık yaptınız anacım, eve gelir gelmez bi bakıyorum netteyim) Ama sizinle olmak güzel. Cuma sabahı mutlaka erkenden tartılıp tekrar boy, kilo ve BMI değerlerimi yazarım. Başka vermemiz gereken bi ölçü yok de mi? Yani bel, kalça, basen gibi değerler istiyo musunuz?

meleksucum geçmiş olsun üzüldüm ya yürümen şart değilki canım ya yediklerine dikkat edersin olur.........

Geçmiş olsun güzelim, evet yürüyüş yapmak, kilo vermek çok güzel ama dr. yürüyüş yapmayacaksın dediyse mutlaka bir bildiği vardır. Bi süre ara verip yeniden başlarsın yürümeye. Canını sıkma bence. Ama kilo vermeye çalıştığını, durumunu dr.a anlat bence. Onun da tavsiyeleri olur bence.

arkadaşlar yeni geldim oturmadan
anacım 6 çeşit pasta vardı 4 tane yaprak sarması yarım kete ve baklava yedim 2 bardak çay içtim

akşam yemem artık napalım

Ooooohhhhh, afiyet olsun güzelim. Bu ne güzel yarışma böyle)) Sanki yemek yeme yarışması O ne güzelim öyle nispet yapar gibi. Bende komşuma gittim ama bi acı kahvesini içip geri geldim. Öyle sarmalar falan yemedim)
Sen bence bütün akşam bol su iç, başka bişey yeme (Neyse hadi bi porsiyon meyve yiyebilirsin, çok acıkırsan):1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…