Hozlemk e karbonhidrat diyetini nasıl yaptığını sormuştum ama yazım gelmedi) Soramamışım yani. Neyse şimdi sorayım bari. Hozlemk canım diyetini nasıl uygulayacaksın, biraz bilgi verir misin?
selam kızlar
özlemcim sanada başarılar canım nasılmış bu karbonhidrat dieti bakem bende ben aslında böğle memnunum o tür dietleri bırakınca geri geliyo tüm kilolar bende çünkü
inşallah cnm istediğin düzende kg verirsin
azracım, sayfanın üst tarafında küçük bir kutuda %60 ya %150 gibi rakamlardan bir tane vardır. Orayı %100'ün altına getirmelisin. Öyle bi kutucuk yoksa, görünüme gir, araç çubuklarından standart menüsünü işaretle, sayfanın üstüne gelecektir. Kolay gelsin
başak allahtan hızlı vermiycekmişisn he haftada 1 kilo:)
daha ne olsun
ama şurda anlaşalım
denem haftanız bu hafta ve gelecek haftaki cumaya kadar normalde
ancak başak ve meleksu bu şekilde düzenli devam ederseniz bu cuma sabah erkenden bizle yazışmaya başladığınız tarihteki ve cuma sabahki kilolarınızı bildirin
nolur nolmaz demi a.s.
ama arkadaşlar hepiniz için söylüyorum cuma 12 den önce bitsin bildirimler bende 12 30 da gelir listeyi veririm olur mu?
arkadaslar slm kusura bakmayin bugun yazamadim dun aksam cok kuttu hastalandim bugun hastaneye gittim suan guccum yok bugun hicbirsey yapmadim yarin geri gidecem sonuclari almiya kendimi berbat hisediyorum doktorum bana yazakladi yurusu :çok üzgünüm: sabahdan belli akitim gozyaslari bilseniz okadar caba ver yorul sonra biri sana dur desin yarin bakalim nedicekler kendimi cok kuttu hisediyorum :çok üzgünüm:senağlama
arkadaşlar yeni geldim oturmadan
anacım 6 çeşit pasta vardı 4 tane yaprak sarması yarım kete ve baklava yedim 2 bardak çay içtim
akşam yemem artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?