• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar sıze bıraz darendeden resımler ekleyım hihoyyyt
aslında kış olduğundan dolayı ağaçlar kuru ama yazın bı cennet gamyoncuiremsu
dağlar ağaçsızdır ama bızım olduğumuz yer yeşıllık alabıldığınekaydirigubbakcemile5
çook qüzel bı yalancı cennet :asigim:
bıraz sonra bı şelale resmı eklıyecem o şelaleden gelen su hemen hemen her evın ıçınden geçer delikafadulden

ilaybaşak sen kaç kilosun?

Canım ben şu anda 67 kiloyum. Boyum 162 cm. Hedefim 54. Evet bende daha önce azimli bişekilde kilo verip tekrar alanlardanım. Ama benim alma sebebim evlilik değil ;)) Öğretmenim bu sene şehir değişikliği yaptık. Memlekete doğru;) İş ortamı, çevre, şehir değişince biraz stres oldu galiba. Daha yeni alışmaya başladım çevreye, İnş. kilolarımı da verince çok mutlu olacam.

kızlar sıze bıraz darendeden resımler ekleyım hihoyyyt
aslında kış olduğundan dolayı ağaçlar kuru ama yazın bı cennet gamyoncuiremsu
dağlar ağaçsızdır ama bızım olduğumuz yer yeşıllık alabıldığınekaydirigubbakcemile5
çook qüzel bı yalancı cennet :asigim:
bıraz sonra bı şelale resmı eklıyecem o şelaleden gelen su hemen hemen her evın ıçınden geçer delikafadulden

ya resımler koca koca çıkıyordelikafadulden
nasıl küçültebılrıım:uhm:
bı bılqısı olan varsa yazsıın:delphin:

Bu arada herkese günaydın arkadaşlar, öğlen oldu ama olsun. Beni yeni girebildim nete. Okuldan geldim, bişeyler atıştırıp yürüyüşe çıkacam. Bugün yediklerime gelince, sabah bi bardak süt ile azıcık ekmekle yağsız lor peyniri. Kuşluk 2 tane kurabiye, şimdi sossuz makarna.

paınt...............

azracım, sayfanın üst tarafında küçük bir kutuda %60 ya %150 gibi rakamlardan bir tane vardır. Orayı %100'ün altına getirmelisin. Öyle bi kutucuk yoksa, görünüme gir, araç çubuklarından standart menüsünü işaretle, sayfanın üstüne gelecektir. Kolay gelsin

selam kızlar
herkeze kolay gelsin bende kızı bıraktım biraz yürüyeyim dedim amma yağmur başladı
oğlan kucağımda yazamıyorum
geride kaldı için kimin yazdığını hatırlamıyorum ama bir arkadaş exodexi sormuş başakdı sanırım oda krom canım ama içinde üzüm çekirdeği de var
ben öğle bulgur pilavı yedim arkadaşlar dün akşam ucundan almıştım aklımda kaldı şimdi krom içiyom ya tok tutar diye eskiden olsa hemen acıkıyordum makarna pilav patates gibi şeyleri yedikten sonra şimdi acıkmıyorum şişlik bile verdi :))
selmacım kolay gelsin canım
azadcım sanaa iyi gezmeler
özlemcim sanada başarılar canım nasılmış bu karbonhidrat dieti bakem bende ben aslında böğle memnunum o tür dietleri bırakınca geri geliyo tüm kilolar bende çünkü

Back