Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım 1kez basarmıssın ve budefada daha guzel bır sebebın var bence :1hug:

kızlarrr hepınıze ıı geceler ben cıkıyorum yarın 11 de sınavım var ama 9 da okulda olaacgımm ders calıscaz arkadaslarla,,veee yarın elma kromla sıkı maratona başlıyorummm:dance:

hepınıze allah rahatlık versın tatlı uykular:Saruboceq:

geçmiş olsun cnm insan kendi kendinin doktoru olacak der büyüklerimiz ihmal etme cnm tansiyon küçümsenecek bir hastalık değil cnm ok o can sana emanet
vallahi durucum benimde dikkatimi cekti kırom hapım bitsin bidahakine bunuda denerim cnm hatrı kırılmasın :)))) aytennnnn niredesin bacı fare dediğin aklıma geliyorrrr :)))))
güle güle kirlet lili ablam evini

allah rahatlık versin cnm hepinize arkadaşlar a.s.

sana da qünaydın
aklıma ıkı sebep qelıoo
bırıncısı tuzlu bışeylermı yedın
ıkıncısı başın üşüyor olabılır
arkadaşlar ben kk ya girerken şifre istiyor nasıl onu kaldırabilirim

cnm benı hatırlaya tıkladınmı oraya tıkladıysan ıstememesı lazım

bn şımdı 1 bardak sıcak lımonlu suyumu ıçtım
2 dılım ekmek (ekmeğın ıçını yemıyorum kızıma yedırıyorum) 1 bardak çay 5 adet zeytın 1 rafadan yumurta
kızımı da okula bıraktıktan sonra bı saat yürüyüş yapcaaam

DİYET YAPARKEN 5 ALTIN KURAL

Fazla kilolarından şikayetçi olanlar bu altın kuralları uygulayın..

1. Daha uzun süre çiğneyin: Yiyecekleri uzun süre çiğnedikten sonra yutmak, beyinin vücuda giren besinleri kaydetmesine zaman tanımak anl….. gelir. Üstelik tat alma duyusu da daha fazla tatmin edilir. Böylece doyduğunuzu anlamanıza yemeye son vermeniz arasındaki zaman kısalıyor.

2. Güç harcayarak egzersiz yapın: Egzersizleriniz zorlaştıkça vücut ısınız artıyor ve daha fazla kalori yakmaya başlıyorsunuz. Bu durumda egzersizi takip eden bir kaç saat boyunca iştahınızın bastırılmasına neden oluyor. Böyle bir durumda, normal öğün saatinden bir kaç saat önce egzersiz yapmaya başlamak en mantıklısı. Çünkü öğün saati geldiğinde spor yapmanın verdiği etkiyle iştahınız biraz daha kapalı olacaktır. Ama asla öğün atlama hatasına düşmeyin. Hem vücudunuz güçsüz düşer, hem de bir süre sonra aşırı yeme isteği duyarsınız.

3. Tat alma duyunuzu tatmin edin: Yapılan araştırmalara göre değişik tatlarla bu duyuyu tatmin etmek, daha az miktarla yetinebilmemizi sağlıyor. Sürekli aynı yemeği yemek ise, özellikle de tadı hoşunuza gitmiyorsa, bir süre sonra tat alma mekanizmanızın kendini iptal etmesine neden oluyor. Bu yüzden de kendinizi sanki hiç yemek yememiş gibi hissedebiliyorsunuz. Bu durumu engellemek için öğünlerinizi taze otlarla ve baharatlarla tatlandırabilirsiniz.

4. Atıştırma krizlerini engelleyin: Gün içinde sık ve az öğünler yemek, iştahınızın kontrolden çıkmasını önlemenin en kolay yolu. Belki yine arada birşeyler atıştırmak isteyebilirsiniz ama sizi doyuracak miktarla çok az olacaktır. Böyle bir durumda atıştırmak için sağlıklı karbonhidratlara yönelin.

5. Daha fazla su için: Su içmek kendinizi tok hissetmenize yardımcı olduğu için önemli Ayrıca vücudunuz susuz kaldığında çoğu zaman açlık hissine benzeyen sinyaller gönderiyor. Bol su içmek bedeninizin su istediği zamanlarda yemeğe yönelmenizi de önler.

Tombikim Allah zihin açıklığı versin :))

kızlar eve yeni geldim annemde neler yedim yazayım yok yazmayayım biraz kaçırdım her ceşitten yedim azda olsa yazınca çok gibi olacak ıhhhhhhh yazmam sopa var uçunda :)))

:roflol::roflol::roflol:

Geçmiş olsun canım şişilik çok zor akşam yatmadan önce yeşil çay içmeyi dene bana bazen fayda ediyor a.s

meleksu bende de yüksek tansiyon var ve düzenli ilaç kullanıyorum. doktor riske atma demişti. Allah korusun ucunda beyin kanaması var.

Azracım ve meleksu Allah şifa versin Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

üzgünkız azimli olduktan sonra başaracağına eminim hadi kolay gelsin :))

tam krom hapını düşünürken birde bu çıktı kafam karıştı doğrusuCADIARZU

ben aynı be gülüm krom içiyom wc keyfi sürüyom bu yönünden dolayı kullanıyom gariP 1 kilo verdim sükür lakin biliyon benim sorunları :))

Efferim sana Asicikkaydirigubbakcemile5

günaydın hatunlar

günaydın günaydın günaydınhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…