geçen yıl bu zamanlarda başlamıştım kilo vermeye.spora yazılmıştım ve dietisyene gitmiştim bi de bir gayem vardı yazın temmuzda düğünüm olacaktı.o azimle verdim. sonra ise tüm yiyemediklerime saldırdım.işten gelince 2-3 saat uyudum ve çok hareketsizdim.sonuç başladığım yerdeyim.neden bçyle yapıyorum anlamış değilim.bir arkadaşım şöyle demişti sen bedenini cezalandırıyorsun.evet ben bunu hep yapıyordum
halbuki yüzüm gerçekten güzel.zayıflayınca gerçekten hoş oluyordum ama bu uzun sürmüyordu.ve çocukta istiyorum artık ve kiloların üstüne olmasın diyorum..
geçmiş olsun cnm insan kendi kendinin doktoru olacak der büyüklerimiz ihmal etme cnm tansiyon küçümsenecek bir hastalık değil cnm ok o can sana emanetarkadaslar kusura bakmayin bugun pek yazmadim koltukda uzaniyorum basim cok agriyor bugun biraz abartim sporu ama dinleniyorum tansiyonum cikmis 18.5 bende zaten tansiyon var ama ilacini gunluk kulanmiyorum normalde hergun icimem lazim ama ben haplarlan aram iy degil ama mesburen aldim simdi yoksa daha kuttu olabilirdim arada yazarim bugun beni lutfen huselcum mazur gor canim ve diyer arkadaslar
vallahi durucum benimde dikkatimi cekti kırom hapım bitsin bidahakine bunuda denerim cnm hatrı kırılmasın :)))) aytennnnn niredesin bacı fare dediğin aklıma geliyorrrr :)))))ben 2 tane içiyorum canım ancak etkiediyor bana :)) başta bence sende 2 tane al sonradan azaltabilirsin
ben aslında exodexi alaxaktım burda arkadaşlar memnun kalınca elma kromu aldım ama
şimdi arkadaşım exodexden memnun kalınca ondan alacam bidaha içinde üzüm çekirdeği de var metabolizmayı hızlandıryormuş
güle güle kirlet lili ablam evinitakım ne kadar kalabalıklaşmışşş kaydirigubbakcemile5
hoş geldiniz meleksu üzgünkız tombikim ilay başak a.s.
sanırım unuttuğum yoktur :uhm:
bugün yoğun bir gündeydim yardımcı aldım
temizlik vardı evde halı koltuk cam kapıı kafamçokkarıştı
gündem yoğunmuş okudum hepinizi
acil şifalar meleksu yaa a.s.
canım 1kez basarmıssın ve budefada daha guzel bır sebebın var bence :1hug:
kızlarrr hepınıze ıı geceler ben cıkıyorum yarın 11 de sınavım var ama 9 da okulda olaacgımm ders calıscaz arkadaslarla,,veee yarın elma kromla sıkı maratona başlıyorummm:dance:
hepınıze allah rahatlık versın tatlı uykular:Saruboceq:
sana da qünaydıngünaydın çıtırlar
3 gündür ben her kalktığımda elim yüzüm şişmiş uyanıyorum ya
bu ne iş böyle anlamadım
balon gibi duruyor derim sanki
daha kötüsüde yastık acaip iz yapmış yahu berbatım berbat
arkadaşlar ben kk ya girerken şifre istiyor nasıl onu kaldırabilirim
sanırım tuzlu bişeylerden olabilir(
bu sıcakta başımı üşütmemişimdir sanırım
canım 1kez basarmıssın ve budefada daha guzel bır sebebın var bence :1hug:
kızlarrr hepınıze ıı geceler ben cıkıyorum yarın 11 de sınavım var ama 9 da okulda olaacgımm ders calıscaz arkadaslarla,,veee yarın elma kromla sıkı maratona başlıyorummm:dance:
hepınıze allah rahatlık versın tatlı uykular:Saruboceq:
kızlar eve yeni geldim annemde neler yedim yazayım yok yazmayayım biraz kaçırdım her ceşitten yedim azda olsa yazınca çok gibi olacak ıhhhhhhh yazmam sopa var uçunda :)))
günaydın çıtırlar
3 gündür ben her kalktığımda elim yüzüm şişmiş uyanıyorum ya
bu ne iş böyle anlamadım
balon gibi duruyor derim sanki
daha kötüsüde yastık acaip iz yapmış yahu berbatım berbat
meleksu bende de yüksek tansiyon var ve düzenli ilaç kullanıyorum. doktor riske atma demişti. Allah korusun ucunda beyin kanaması var.
selam kızlar.bugün kendimi çok iyi hissettim cünkü SPORA başladım..bugün ilk gün diye 45 dk yaptırdı hocam.ilk üç gün illaki gidilmesi gerekiyormuş.
kızlar ben geçen yıl tam 18 kilo verdim ama ne yazık ki hepsini geri aldım.kendime çok kızıyorum ne kadar aç gözlüyüm ne doymayan midem var...
bugün boş günümdü okula gitmedim o yüzden bol yeşillikli bir kahvaltı yaptım öğle ve akşam çorba içtim aralarda meyve ve diet bisküvi yedim...bol bol suyumda içtim..umarım bu sefer yavaş ve kalıcı olarak kilo veririm..
exodex benimde ilgimi çekti ne yalan söyleyim
siz hele bir başlayında:))
bu arada melek geçmiş olsun ve dikkat ama çok dikkat etmelisin
allah korusun tansiyon çok ciddi bir sorun
ilacını ihmal etme
arkadaş korkutmak istemem demiş ama bence tam tersi korkmalısın
ki ilacını unutmayasın
ben aynı be gülüm krom içiyom wc keyfi sürüyom bu yönünden dolayı kullanıyom gariP 1 kilo verdim sükür lakin biliyon benim sorunları :))
günaydın hatunlar
beni hatırla kutucuğu var orayı işaretle fareyle selma hoş geldin Şenizarkadaşlar ben kk ya girerken şifre istiyor nasıl onu kaldırabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?