• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Arkadaşlar, sitede ve forumda yeniyim. Beni aranıza aldığınız için teşekkürler. Birileri bana yarışmanın nasıl işlediğini kısaca anlatırsa sevinirim. Eskileri okuyunca fikir ediniyor insan ama yine de şöyle toplu halde bi görsem diyorum kuralları. Bu arada 8. takımın lideri kim?
hoş geldin cnm
merhaba arkadaslar saat 7:30 da kalktim bugun pazar bugun hic birsey yapmicam dinlencem kavalti yaptim yumurta salatalik tomates aci biber biraz peynir zeytin birtane de kepek ekmek iki tane yesil cay ve su

bu arada husel canim hayirli olsun simdikten :CüvCüv: neguzel bir karar verirsin canim iki aya butun kilolarini merak etme bu arada ben tartilmadim cuma tartilcamya ama mezureylen ulculerime baktim gogusden 6.3 cm gitmis kaydirigubbakcemile2 belden 7.1 cm gitmis karindan 4.8 cm gitmis basen den 8.6 cm gitmis vucudum gercekten siklasti ha cuma da tarti ya cikacam cok hecan var
ha bu arada arkadaslar benim komsum spor hocasi o bana dedi pazar gunleri hic birsey yapma diye haftada bir gun bile olsa spor yapmayin dedi vucud dinlenmesi lazimis zaten ertesi gun geri basladinda vucud daha cok cal harcarmis :lepi::nazar:
maşallah cnm ya çok güzel belirtiler sen bay kg verdin heralde şeker hadi bakalı cuma günü bende çok merak ediyorum sseni cnm
O pek kendİne gÜvenemİyor gel dedİm ama gÜvenİ yok bu arada ben resman kk bagımlısı olmuŞum sİzlerİ Özledİm hemen

hoş geldin

sslm arkedeşler bu saate kadar hiç bir şey yemedim geç kalktım yataktan geçe yarısı uyandım yanlız küçük yerli muzlardan bir tane yemiştim şimdi sirkeli suyumu içiyorum ondan sonra çay artık yanına ne yaparım onu bilmiyom

selam fıstıklar bugün oğluşumun doğum günü
kerata 2 yaşında oldu bile
doğumgünü yapmaya niyetim yoktu ama öğlne doğru arkadaşlar aradı geliyoruz diye iyi dedim madem sosisli böğrek ve kek yaptım gelirken pasta almışlar bir güzel yedik hepsinden bende dahil !!!
ama sabah kahvaltı etmedim artık akşamda yemem artık nekadar kar edersem
melesucuk maşşalah diyorum başkada bişey demeye gerek yok bugün yürüşe gidemedim
belki biazdan biraz çıkarım lazım aslında midemdekileri eritmek için

cümlesine hüselcim inşallah
senide müjdeli haberlerini bekelriz bakalım sevindim canım bencede cocukların kardeşsiz kalması çok kötü bişey destek olurla birbirlerine büyünce
ben en büyük desteği kardeşimden alıyorum bu aralar iyiki var
bu gün gelen arkadaşlarında hep birer tane ve çok yoğun çalışıyorlar düşünemiyoum diyorlar kendilerince haklılar belki
ama tek çocukda haksizlik yani

inan bana 1. ler kadar zor olmuyorlar deneyimliolunca kolay büyüyorlar bide bence baharda doğum yapacak gibi hazırlasan kendini yaza girerken birazda büyümüş oluyorlar eve kapanmak zorunda kalmıyon benim ufaklıkta öğle oldu zamanda çabukcak geçti sanki? ben temmuzda hamile kaldım

ya bu hamilelik icin birsey diycam gerci ben cocugum yok benim yengem ilk hamilelinde 62 kilodu hamilelik dondemde 16 kilo aldi sonra 8 kilo verebildi ilk seyde sonra ikinci cocukda 70 kiloydu ve 11 kilo almisti ve bunda 27 kilo verdi suan en kucuk 3 yasa girecek 3 senedir 54/57 arasi gidiyor ve spor yapmadi diyetde yapmadi sadece 1.5 sene hep sut verdi sonra doktora gittik onunla cunku boyuna gore cok zayif tam iskalet boyu 1.
72 1.5 sene sut verdi icin bir anne gunde nerdeyse bir kilo ya yakin kaybedermis butun vitaminler sutlen bebe gidermis simdide kilo almak icin neller yapiyor ama olmuyor :nazar:

ah meleksucum keşke hepimiz yengen gibi olsak bi doğum yapıyok ver verebilirsen kiloları

merhaba arkadaşlar aranıza bende yeni katıldım.aranıza beni aldığınız için teşekkürler..umarım bende gayretle şu kilolarımdan kurtulurum.

hoşgeldin canım güzel kilo vermeler dilerim

selam fıstıklar bugün oğluşumun doğum günü
kerata 2 yaşında oldu bile
doğumgünü yapmaya niyetim yoktu ama öğlne doğru arkadaşlar aradı geliyoruz diye iyi dedim madem sosisli böğrek ve kek yaptım gelirken pasta almışlar bir güzel yedik hepsinden bende dahil !!!
ama sabah kahvaltı etmedim artık akşamda yemem artık nekadar kar edersem
melesucuk maşşalah diyorum başkada bişey demeye gerek yok bugün yürüşe gidemedim
belki biazdan biraz çıkarım lazım aslında midemdekileri eritmek için

daha nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim durucum

Back