• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tüm gün evde yoktum biraz önce geldik
eşim akşam yemeği hazırlıyor
bende tv seyrediyorum :jeyyar:

durucuğum paşanın doğumgününü kutlarım allah nice yıllarını göstersin anneciğine sağlıklı mutlu huzur dolu yıllar bu paşaya Şeniz
buda fedakar annesine Şeniz

yuhh be luboşum bu nasıl yatmak böyle
ömrünü uykuya heba ediyosun resmen kız
haklısıncnm ama akşam dediğim gibi çok sinirliyim uyumayı tercih ettim o yüzden ama karar verdim hiç birşeyi kafama takmıcam yapabilirsem tabi ve bundan sonra erken kalkacağım inşallah
selam fıstıklar bugün oğluşumun doğum günü
kerata 2 yaşında oldu bile
doğumgünü yapmaya niyetim yoktu ama öğlne doğru arkadaşlar aradı geliyoruz diye iyi dedim madem sosisli böğrek ve kek yaptım gelirken pasta almışlar bir güzel yedik hepsinden bende dahil !!!
ama sabah kahvaltı etmedim artık akşamda yemem artık nekadar kar edersem
melesucuk maşşalah diyorum başkada bişey demeye gerek yok bugün yürüşe gidemedim
belki biazdan biraz çıkarım lazım aslında midemdekileri eritmek için
allah uzun ömürler versin cnm oğluşunada sizlerede
merhaba arkadaşlar aranıza bende yeni katıldım.aranıza beni aldığınız için teşekkürler..umarım bende gayretle şu kilolarımdan kurtulurum.
hoş geldin üzgün kendimi tanıtayım adım asuman 28 yaşındayım iki çocuk annesiyim 75 kgyum 8. takımda olduğum içinde çok şanslıyım

durucuğum paşanın doğumgününü kutlarım allah nice yıllarını göstersin anneciğine sağlıklı mutlu huzur dolu yıllar bu paşaya Şeniz
yakışır ablama helalolsun ablam sana enişteye söyle bi keyif kahvesi yapsın sanaaa :))))ay benimki işte olsaydı bende ona yaptırırdım :))))
abla kıs kaynanan gitti herhalde o günlerin acısını çıkarttırıyon enişteye:))

:)))))

selam fıstıklar bugün oğluşumun doğum günü
kerata 2 yaşında oldu bile
doğumgünü yapmaya niyetim yoktu ama öğlne doğru arkadaşlar aradı geliyoruz diye iyi dedim madem sosisli böğrek ve kek yaptım gelirken pasta almışlar bir güzel yedik hepsinden bende dahil !!!
ama sabah kahvaltı etmedim artık akşamda yemem artık nekadar kar edersem
melesucuk maşşalah diyorum başkada bişey demeye gerek yok bugün yürüşe gidemedim
belki biazdan biraz çıkarım lazım aslında midemdekileri eritmek için

sanada massalah canim :nazar: 41 kere hihoyyyt:dance:

ne diyosun sen lili abla eşin yemek yapıyo ha:1shok:

valla helal olsuna.s

enişte maharetli hı:nazar:

Husel cim, ben kilo verme konusunda kendime çok güveniyorum. Umarım bu güveni kaybetmem. Aslında çabuk kilo alan ve zor veren bir bünyem vardır. Ama ben bu konuda inatçıyımdır biraz. Daha önce de doğum sonrası kilolarımı hemen doğum sonrasında vermiştim. Ama son dönemde hamilelik falan olmadan arttı kilolarım. Tabi bi sürü etken var. Yaşadığım şehir değişti, iş ortamı, çevre felan filan... Bir gün basküle çıktığımda gözbebeklerim yerinden oynadı. 70 killo olmuştum. Hemen diyete başladım. Beraberinde yürüyüş. elam sirkesi de var tabi. Şimdi 67 kiloyum ve hedefim 54 kilo olmak.

canikler ben kacar cok yorgunum gerci bugun hicbirsey yapmadim ama nebilim biraz yorgunluk cuktu bir elma yedim daha biraz tv basinda uzancam sonra yatacam sabah erken kalkacam yuruse cikcam sabah yazarim allah emanetsiniz cok opuyorum hayirli geceler -tatlicadiarzu-Şeniz

hoşgeldin üzgün kız
işallah kurtulcaz kilolardan kaç kilosun kendinden bahset bakalım biraz biz burda takımcak bir birimizi motive ediyoruz kilo veriyoruz

teşekkürler duru16 burda kendimi burda yabancı hissediyorum siz kaynaşmış durumdasınız inş. bende kaynaşırım.şuan 81 kiloyum geçen yaz 63 kiloydum ama bir yıl içinde bu kadar çok kilo aldım.

canikler ben kacar cok yorgunum gerci bugun hicbirsey yapmadim ama nebilim biraz yorgunluk cuktu bir elma yedim daha biraz tv basinda uzancam sonra yatacam sabah erken kalkacam yuruse cikcam sabah yazarim allah emanetsiniz cok opuyorum hayirli geceler -tatlicadiarzu-Şeniz
iyi gecer canım
teşekkürler duru16 burda kendimi burda yabancı hissediyorum siz kaynaşmış durumdasınız inş. bende kaynaşırım.şuan 81 kiloyum geçen yaz 63 kiloydum ama bir yıl içinde bu kadar çok kilo aldım.

inşallah hep beraber kurtulacağız o kglardan cnm yabancılık cekmene gerek yok tatlım 8. takım kanı sıcaklarla dolu cabuk kaynaşırsın armıza merak etme

abla kıs kaynanan gitti herhalde o günlerin acısını çıkarttırıyon enişteye:))

kaynana gideli ongün oldu kız :jeyyar:

kaynana falan tınmamki zaten oolsada yapar yinede
etle uğraşmayı seviyor abin :delphin:

yakışır ablama helalolsun ablam sana enişteye söyle bi keyif kahvesi yapsın sanaaa :))))ay benimki işte olsaydı bende ona yaptırırdım :))))

:)))))
luboşum onu yapmaz işte hasta falan olursam yaparda diğer türlü ııh :1no2:

ne diyosun sen lili abla eşin yemek yapıyo ha:1shok:

valla helal olsuna.s

enişte maharetli hı:nazar:

kız azad niye şaşırdın kaydirigubbakcemile3
azcıkta onlar yapsın :delphin:

bu arada yeni gelen kızlar hepiniz toptan hoşa.s. geldinizzz

tombikim meleksu başak üzgünkız 4 etti
o halde daha yeni üye adayı aramıyorum
kızlar bu hafta takıma alınabilmeniz için deneme haftanız...
paylaşımınız ve samimiyetiniz kalıp kalamayacağınızı belirlera.s.
meleksu yerin sağlam gibi diğer arkadaşlara bakıcaz artıkın:))

Back