• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bu arada kilo vermem şart oldu
öğlen parka götürdük sudeyi
orda çocuğumuzun ne kadar yalnız olduğunu görüyoruz her seferinde
helede kardeşiyle oynayanları görünce kuzum benim tek başına kalıyor hep
onu bu dünyada yapayalnız görmeye dayanamıyorum
ya bir gün biz olmazsak diye düşündükçe tüm korkularıma rağmen bir çocuğum daha olsun diye geçiriyordum içimden
aslında ne zamandır eşiminde benimde aklımızda varmış bu düşünce bugün eşimden geldi ilk atak bende onayladım
anlayacağınız 2.bebek için 2 ayım var
mayısın sonuna kadar maksimum vermem lazım
yoksa durum vahim

bu arada ecoşun halası geldi bugünn a.s:Saruboceq:
ben eceye inanın çok daha fazla özen gösteriyorum
sabah iki tane patatesi soydum teflon tepside bir yemek kaşığı yağla ve tuzla ovcalayıp fırınladım
diyete gireli üç hafta olmuştu ve patetes kızartması canı çok çekiyordu bu şekilde krizini atlattık a.s
hastalanacağı içinde tatlı diyordu
gittim bugün markete algidanın periyodik dondurması çıkmış kolori değeri 83 ondan aldım akşam yemeğinde yağsız bezelye pişirmiştim tavuk göğüslü ondan bir tabak yoğurtla yedi
dondurmayı süpriz yaptım a.shihoyyyt

vayyyyyyyyy huselcim seni gebe görmek süper olcak hehehehe:)))) iyi bakam hade hayırlısı diyim baris darısı bulguru 5 yıl sonra bana diyecem çünki büyükle arasında yas farkı olsun isterim :) aslında ben bebek yapamam korkarım öle aysimayı nasıl yaptım die sorguluyorum zati;:S

slm arkadaşlar bu gün kızımı dersaneye bıraktıktan sonraçarşıya gittim eşimde geldi bana iskender ısmarladı ben simit yiyelim dedim ama o istemedi iskender yedim ama porsiyon küçüktü oradan yengemlere uğradık çarşıdan tabak yaptılar sadece tadımlık tattım çoğunu geri çevirdim akşam yemeği yemedim çıbuk kırekerle aclığımı bastırdım sirkeli suyumu gün boyu fırsat buldukca içiyorum arkadaşlar kendimi çok gergin hissediyorum ya nedenini anlayamıyorum biri dokunsa ağlayacağım

slm arkadaşlar bu gün kızımı dersaneye bıraktıktan sonraçarşıya gittim eşimde geldi bana iskender ısmarladı ben simit yiyelim dedim ama o istemedi iskender yedim ama porsiyon küçüktü oradan yengemlere uğradık çarşıdan tabak yaptılar sadece tadımlık tattım çoğunu geri çevirdim akşam yemeği yemedim çıbuk kırekerle aclığımı bastırdım sirkeli suyumu gün boyu fırsat buldukca içiyorum arkadaşlar kendimi çok gergin hissediyorum ya nedenini anlayamıyorum biri dokunsa ağlayacağım

bu bendede var son günlerde :1no2:
ilkbahardanmıdır nedir
hoş benimki bu hastalıklardan sonra başladı ama
bitmeyen sırt ağrılarım başladı
geçmişlerdi halbuki
dün doktora gittim aldığım ilaçların dozları arttı kafamçokkarıştı

Arkadaşlar, sitede ve forumda yeniyim. Beni aranıza aldığınız için teşekkürler. Birileri bana yarışmanın nasıl işlediğini kısaca anlatırsa sevinirim. Eskileri okuyunca fikir ediniyor insan ama yine de şöyle toplu halde bi görsem diyorum kuralları. Bu arada 8. takımın lideri kim?

merhaba arkadaslar saat 7:30 da kalktim bugun pazar bugun hic birsey yapmicam dinlencem kavalti yaptim yumurta salatalik tomates aci biber biraz peynir zeytin birtane de kepek ekmek iki tane yesil cay ve su

bu arada husel canim hayirli olsun simdikten :CüvCüv: neguzel bir karar verirsin canim iki aya butun kilolarini merak etme bu arada ben tartilmadim cuma tartilcamya ama mezureylen ulculerime baktim gogusden 6.3 cm gitmis kaydirigubbakcemile2 belden 7.1 cm gitmis karindan 4.8 cm gitmis basen den 8.6 cm gitmis vucudum gercekten siklasti ha cuma da tarti ya cikacam cok hecan var
ha bu arada arkadaslar benim komsum spor hocasi o bana dedi pazar gunleri hic birsey yapma diye haftada bir gun bile olsa spor yapmayin dedi vucud dinlenmesi lazimis zaten ertesi gun geri basladinda vucud daha cok cal harcarmis :lepi::nazar:

supersin meleksu tam gaz devam canım inanki bizi bile acayip motive ediyorsun

huselcim bizdede aynı dert var bizde bebek istiyoruz bende biraz onun için kilo vermek istiyorum ne kadar az kiloyla hamile kalınırsa o kadar iyi

ya bu hamilelik icin birsey diycam gerci ben cocugum yok benim yengem ilk hamilelinde 62 kilodu hamilelik dondemde 16 kilo aldi sonra 8 kilo verebildi ilk seyde sonra ikinci cocukda 70 kiloydu ve 11 kilo almisti ve bunda 27 kilo verdi suan en kucuk 3 yasa girecek 3 senedir 54/57 arasi gidiyor ve spor yapmadi diyetde yapmadi sadece 1.5 sene hep sut verdi sonra doktora gittik onunla cunku boyuna gore cok zayif tam iskalet boyu 1.
72 1.5 sene sut verdi icin bir anne gunde nerdeyse bir kilo ya yakin kaybedermis butun vitaminler sutlen bebe gidermis simdide kilo almak icin neller yapiyor ama olmuyor yani mumkunse hep sut veririn hem cocuk icinde cok iymis gerci burda max 6 ay sut verilmesi lazimis dedi doktorlar ama annem dedi yengeme nekadar verirsen cocuk icin daha iy cok zekali olurlarmis valla 3 yasinda cadi kiz ama herseyide biliyor :nazar:

melek herkesin bünyesi bir değil
ben 30 kiloya yakın aldım dahada vermeye yırtınıyom işte

bu arada başak hoşgeldina.s.
takım kaptanı benim canım
takıma katlımak konusunda kararlı olursan eğer öncelikle 1 haftalık bir denem süresine tabii tutuluyorsun
bu süre içinde takımla ne kadar kaynaşır paylaşımcı olur ve dietine ve bizlere sadık olduğunu görücez ve karşılıklı ısınırsak birbirimize deneme süresi sonunda takıma dahil olabileceksin
günlük ve düzenli paylaşım 1.şart
neleri paylaşacağına gelince tabiki öncelik zayıflama ama biz burda hayatı paylaşıyoruz
seni etkileyen herşey bizi alakadar eder
yani yazmak sana bağlı
en önemlisi ise her cuma savah erkenden tartılıp o günkü kilonu bildirceksin
her cuma final günüdür verilen kilolara göre takım sıralamaları falan yapılıyor işte kısaca böyle
gerisini yarışmaya dahil olunca yaşayarak görceksindir

Back