• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın arkadaşlar
yeni bir gün yeni bir hafta yeni bir biz:))
duymayan veya hafta sonu okuyamanyanlar için tekrarlıyorum
akrep33 tarafımdan takımdan çıkarılmıştır(diskalifiye)
konu yoruma kapalı lütfen sadece görmeyenler için tekrarlıyorum
konuyla ilgili geçmiş mesajlar yönetim tarafından silindi uzamasına gerek yok

gunaydin herkeze 6 da kalktim 95 daka yurudum simdi kavaltimi yaptim fitness nestle yedim ligt sutlen simdi de yesil cayimi iciyom ve saat 9 da spora gidecem arkadaslar sonra gorusururuz herkeze hayirli guzel sporlu saglikli hafta dilerim hihoyyytkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar bışey sorcam
kozmık temızlığe başlayan oldumu bıızm takımdan
bnm dayımın kızıda başlamışta 30 yaş altı olunca yapılmıyormuymuş acaba
bunu duyan oldumu
bırde o lavman setını 5 mılyona almış
sızlerde bn 65 dıyemı okuudm :1shok:

günaydın 8 .takımın güzelleri
azracım lavmman seti 5 ytl bir yanlışlık var hiç 65 tl ye duymadım, benim 28 yaşında arkadaşım yaptı hiçbir sorun yaşamadı ben yapmaya koktum çünkü düşük tansiyonluyum evde olsa yatar uyurum ama iş yerinde kesin baygınlık geçiririm
durucum oğluşun doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yıllara inşallah

gunaydın kızlarrrr...oncelıkle tesekkurler husel bu arada bır duzeltme yapmak ıstıyorum sabah ac tartıldım malesef kılom 65.8 miş....

bugun sınavım var bu hafta vize haftam bırazdan gıdecem sınava sans dileyin oldumuu cunku sansa ıhtıyacım var:delphin:

1 bardak sekersız cay
2 dılım ekmek peynır domates ıle kahvaltımı yapmıs bulunuyorum

tombikim meleksu başak üzgünkız 4 etti
o halde daha yeni üye adayı aramıyorum
kızlar bu hafta takıma alınabilmeniz için deneme haftanız...
paylaşımınız ve samimiyetiniz kalıp kalamayacağınızı belirlera.s.
meleksu yerin sağlam gibi diğer arkadaşlara bakıcaz artıkın:))

gunaydin herkeze 6 da kalktim 95 daka yurudum simdi kavaltimi yaptim fitness nestle yedim ligt sutlen simdi de yesil cayimi iciyom ve saat 9 da spora gidecem arkadaslar sonra gorusururuz herkeze hayirli guzel sporlu saglikli hafta dilerim hihoyyytkaydirigubbakcemile2

masallah tatlım yaaa iyi sporlar sana hihoyyyt

günaydın 8 .takımın güzelleri
azracım lavmman seti 5 ytl bir yanlışlık var hiç 65 tl ye duymadım, benim 28 yaşında arkadaşım yaptı hiçbir sorun yaşamadı ben yapmaya koktum çünkü düşük tansiyonluyum evde olsa yatar uyurum ama iş yerinde kesin baygınlık geçiririm
durucum oğluşun doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yıllara inşallah

saol cnm bn yanlış anlaşmışımdır ozmn
bnde korktum açıkcası sırf o lavma olayından yoksa zeytınyağıymış lımonmuş dıetmış onlar tırs qelır vırız qıderdı amakaydirigubbakcemile4
lavmandan tırs oldumkaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlarrrr...oncelıkle tesekkurler husel bu arada bır duzeltme yapmak ıstıyorum sabah ac tartıldım malesef kılom 65.8 miş....

bugun sınavım var bu hafta vize haftam bırazdan gıdecem sınava sans dileyin oldumuu cunku sansa ıhtıyacım var:delphin:

1 bardak sekersız cay
2 dılım ekmek peynır domates ıle kahvaltımı yapmıs bulunuyorum

masallah tatlım yaaa iyi sporlar sana hihoyyyt

allah zihin açıklığı versın başarılar dılıyorum cnm sana....
azcık cevız badem kuru üzüm felan ağzına atsaydın

hafta sonu raporunu yazayım bari
cumartesi : kahvaltı 1 dilim ekmek, penir, çay alelacele oldu
öğle: güne gitmiştim, sadece adını bilmiyorum ama patatesi haşlayıp eziyorlar sütne, yoğurt, mayonezi karıştırıp döküyorlar, 1 dilim ondan yedim ama 5 bardak çay içtim
akşam: 1 katmer, 2 dilim baklava ( yuh olsun bana hep hamur işi)

pazar - 1 dilim ekmek , süper bir kahvaltı
öğle: yok *- kızım hastalandı hastanedeydik
akşam: mangal yaptı eşim, 1 dilim ekmek

şımdıde elıme bı domates aldım onu yıyorum
kızlar sızler nerdesınız yokmu konuşacak kımsecıkler
azad meleksu lubabe lılı abla azrasıla nerdesınııız

geldim cnm şimdi çocukları okulaa yollayayım ondan sonra hem evimin işini yapacağım hende sizlere rahat vakit ayıacağım daha kahvaltımı yapmadım onuda halledeyim

Back