Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldınız a.s.bende zayıflamak İstİyorum nasıl yapacaĞım ben hangİ guruba gİreceĞİm sİtede yenİ sayılırım yardım edermİsİnİz
günaydın
kahvaltımı yaptım yürüyüşe çıkıyorum görüşürüz sonra fıstıkçıklar
hadi bende itirafda bulunayım bariii benim kilom pazartesi günü tartıda 61,400 dü yaaaa
abla senin cimcimeye bizimkinin yazılarını okutsana, belki motivasyona yardımcı olur 9. takım Billur ( teyzesinin kuzusu ), akrepcim yeğenim 15 yaşında 89 kiloydu yaklaşık 1,5 ay önce diyetisyene başladı ve şimdi 79 kilo ve kendisi çok mutlu, lacey ablamın kızı
bu arada elma kromu bende baya işe yaramaya başladı bugün sabah 80 i gördüm kızlar oh be bişeyler yoluna girmeye başladı
pozitif düşün hayatında pozitif olsun dimi canım katiyen tatlı istemiyor artık
aradaki atıştımalarda kalmadı akşam larıda atıştırma kalmadı çok şükür
melek canım inanılmaz gaza geliyom seni okudukca
sabah 2 saate yakın yürüdüm 11 de bir çıktım 1 geçiyordu geldiğimde
kızlar şu dakkadan itibaren yorum yok lütfen konu burda kapansın
takım canlanacak azra ve bunu yapacak olanda bizleriz
fırsat buldukça gelip bakacak birbirimize cevap yazacak duygularımız paylaşıcak ve birliğimizi devam ettireceğiz
duru ve hozlemk bildirim işini biliyorsunuz zaten
ben size son listeleride mesaj atarım böylece herhangi bir sorun yaşamayız bildirimlerde
ayrıca asi en kısa zamanda başlayacak
exell bilgisi olan arkadaşlarada kilo bildirim programını atalım herkes şu işi az çok öğrensinki olumsuz bir durum yaşanmasın
zaten 6.takımdaki arkadaşlarımızda var yani bir sorun yaşanmaz
meleksu cidden dietin sporun bir harika gidiyor
disiplininden asla ödün verme canım çok kısa zamanda istediğin kiloları görceksin eminim
bu arada takıma alınabilmenin 2.kuralı her cuma sabah erkenden tartılıp eski ve yeni kilonu yazmaktır 1.kural zaten belli paylaşım paylaşım paylaşım
bu iş en geç 12 ye kadar bitmeli eğer sabah yapamazsan perşembe akşamından yaparsın canım a.s.