Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol selmoşumm Şeniz
bu hafta 400 gram ama
sabah nasıl ağlıyodu prensesim :1no2:
umarım bu sonuç pes ettirmez kızımı :Saruboceq:
ohhh bee oku oku anca bitirdim...
kızlar şimdi yuhlanma sırası bende kilomu söylüyorum çok feci bir durum hala şaşkınım..sabah tartıldım kilom 70 anacım..hatta 72 yi bile gördüm bu hafta bikaçgündür dikkat te ediyorum analamadım hala..karnım acaip şiş dün kanama oldu bende bayağı..garip ama gerçek durumlardayım...
ama öyle bir hırslandımki artık salıvermek yok önce kendim sonra takım için acaip olcak kızlar..
tam gaz devam ediyoruz pes etmek yok...
üç gündür düzenli 1 saat yürüyorum sonraki yürüdüklerimi saymıyorum tabi..bugün 1 tur da koştum çok iyi geldi
azad hemşom nasılsın
canlarım ciğerlerim bende kaçar masamda bir sürüüüü iş birikti herkesde beni harıl harıl çalışıyo zannediyo tıkır tıkır yazınca şu işleri bitirim dönücem byeeeeeee
aman abalam be niye üzülücen seni biliyoz istedinmi bir haftada fazlasını veriyon maşallahluboş 68 i biraz geçmişimdir sanırım tartılmıyacam ama yarın sabah eceninkini yazarım
ben haftaya cuma tartılacam yoksa moralim bozulur dert ederim:çok üzgünüm:
canım benim ya regli döneminde 400 gm bile vermesi başarı boşuna üzüyor tatlı cnm nı inşallah pes etmezecede 400 gram kayıp var bu hafta :1no2:
sabah ağlıyodu babasıda teselli ediyordu
kuzucuğum ne kadar anlatsamda anlamadı regi dönemini şiştiğini :1no2:
haftaya daha çok verecek bilincinde değil :1no2:
bende 68 200 olmuşum yani bir kilo almışım :1no2:
ama yakın zamanda 66 lı rakamları görcem inadım inat![]()
akrebim bende çok şaşkınım cnm ya ama biliyorum sen bu kg yu yakın zamanda verirsin cnmohhh bee oku oku anca bitirdim...
kızlar şimdi yuhlanma sırası bende kilomu söylüyorum çok feci bir durum hala şaşkınım..sabah tartıldım kilom 70 anacım..hatta 72 yi bile gördüm bu hafta bikaçgündür dikkat te ediyorum analamadım hala..karnım acaip şiş dün kanama oldu bende bayağı..garip ama gerçek durumlardayım...
ama öyle bir hırslandımki artık salıvermek yok önce kendim sonra takım için acaip olcak kızlar..
tam gaz devam ediyoruz pes etmek yok...
üç gündür düzenli 1 saat yürüyorum sonraki yürüdüklerimi saymıyorum tabi..bugün 1 tur da koştum çok iyi geldi
abla sorma yaa..manyak bir karın oluştu bende..hastamıyım neyim dünkü kanamadan sonra aklıma kötü kötü şeylerde geldi ama sakin düşünmeye çalışıyorum..
sonuçta herşey bizim için ama ben biliyorum sorunumu abla
çözümleyemediğim sorunlarımın hırsını yemekten ve kendimi salıvermekten çıkarıyorum...
sonuç sadece kendime oluyor zararı..
ama bundan sonra böyle olmicak..herşeyin sorumlusu benmişim gibi dolaşmicam artık..
anladımki ne kadar geniş olursa ruhumuz bedenimiz o kadar inceliyor..
:))))) abla alemsin ya yazının sonunun böyle biteceğini hiç tahmin etmemiştim çok güldüm yaaabunda moral bozulacak bişey yok
kimse kimseyi tanımıyo akrep
eğer kötü bir niyetin olsaydı bu kiloyu aldığını söylemez bal gibide milleti uyuturdun a.s
benim takıldığım noktası bir haftada on kilo olayı
ama üstü kapalı bunuda açıklamaya çalışmışsın zaten a.s
şimdi asıl meselemiz ne bilinmi, ben senden zayıfımmmmmm naniknanik
edicim hoş geldin cnm yaz cnm neler yediğini neler yaptığını takım olarak koptuk cnm desteğe ve toparlanmaya ihtiyacımız var sık sık uğra tatlımeee bende şöyle yapimmi takımda olmadan yediklerimi içtiklerimi yazayım hem moral olur hemde beraber veririz, olarmııııııııı ( benim kızım böyle konuşuyorda ondan kaldı bu kelimeler )
kolay gelsin cnmazad hemşom nasılsın
canlarım ciğerlerim bende kaçar masamda bir sürüüüü iş birikti herkesde beni harıl harıl çalışıyo zannediyo tıkır tıkır yazınca şu işleri bitirim dönücem byeeeeeee
kızlar nasılsınıızz bu hafta durumlar nasıl
ben kilo veremedim aynıyım yine
bu arada 13. takımdan