How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şeniz canım benim çok sağol..
şekerler inanıın gözlerim doldu işte ben burayı bu yüzden seviyorum..
yalnız olmadığımı biliyorum..
tek olsam yemeye devam eder iyice girerdim depresyona ama buranın sorumluluğu moral veriyor
bunda moral bozulacak bişey yok
kimse kimseyi tanımıyo akrep
eğer kötü bir niyetin olsaydı bu kiloyu aldığını söylemez bal gibide milleti uyuturdun a.s
benim takıldığım noktası bir haftada on kilo olayı
ama üstü kapalı bunuda açıklamaya çalışmışsın zaten a.s

şimdi asıl meselemiz ne bilinmi, ben senden zayıfımmmmmm naniknanik

olarrrrrrrrrrrrr ben hep buralardayım ablacım
bezdirirm valla yerim başlarının etlerini
tamam akrep bu hafta madem öyle yaptın devam et, şok diyete ama bitince güzel bir diyete başla verdiğin kiloyuda muhafaza eder, veririsin
bende dört gözle regl bitsin diye bekliyorum tartılıcam cesaret edip çıkamıyorum

eğer kötü bir niyetin olsaydı bu kiloyu aldığını söylemez bal gibide milleti uyuturdun a.s

evet ablam sana az buçuk açıklamıştım bişiler ama tabi devamı daha fena..

oy oy ooyyyy asıl meseleni severim hadi bakem şimdilik zayıf ol tamammı şekeeerdelikafadulden

kızım diyoki bana
anne kiloları değişme şansımız olsa değişirmisin benle :1no2:
değişmemmi annem dedim tabikide değişirim
senin 82 kilosun ya şimdi 70 e kadar olanını ben iki ayda veririm sırnaşık şey
keşke bu hayalini gerçekleştirebilsem :çok üzgünüm:
aslında 68 lerde bırakmıştım ya takımı geçen yaz tekrardan almamın sebebi kızımdıa.s
alayım bak beraber veririz demiştim
ama malesef o zamanlarda hiç istekli olmadı hala yedi yedi bende baktım gidiyorum yeniden start verdim a.s
umarım ba şarır meleğim :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilahi abla demek akrepten zayıfsın
abla aramızda bir ara akrep bana yetiştin diye bende korkmuştum :1ninca:sırnaşık şeysırnaşık şey

paylaşıma attım listemizi şekerler..
unutmayalım bundan sonra saat 10 a kadar bitsin kilo bildirimi...
birde günlük yediklerimizi saatiyle yazalım buraya..
ayrıca bir defter tutarsanız buraya yazarken problem yaşamazsınız..ben defter tutuyorum ve hem akşam yatmadan önce son kontrolümü yapıyorum ne kadar yediğim açık bir şekilde çıkıyor karşıma

yaaaaaaa ben aytenimi özledim valla msn dede görüşemiyoruz burdada yok o gacı
ayten huuuuuuuu duyuyorsa yada okuyunca görüşelim özledim seni şeker, merak ediyorum seni
ayten pabucu yarım çık dışarıya oynayalım
boşver şu mikrobu senağlama
geliyoda abla nasılsın diye selam bile vermiyo
hayırsız cadı :1closedeyes::mymeka:

kızım diyoki bana
anne kiloları değişme şansımız olsa değişirmisin benle :1no2:
değişmemmi annem dedim tabikide değişirim
senin 82 kilosun ya şimdi 70 e kadar olanını ben iki ayda veririm sırnaşık şey
keşke bu hayalini gerçekleştirebilsem :çok üzgünüm:
aslında 68 lerde bırakmıştım ya takımı geçen yaz tekrardan almamın sebebi kızımdıa.s
alayım bak beraber veririz demiştim
ama malesef o zamanlarda hiç istekli olmadı hala yedi yedi bende baktım gidiyorum yeniden start verdim a.s
umarım ba şarır meleğim :Saruboceq:

başarır ablacım daha genç metabolizma hızlı icindede azim var, inşallah başaracak
bak benim meleğim 10 kilo verdi geçen hafta oda regliydi ve hiç kilo vermemişti moral sıfırdı söyle ona hiç üzülmesin bu hafta benim küçüğüm 1,800 gr vermiş seninkide haftaya verir, hiç üzmesin kendini Şeniz

başarır ablacım daha genç metabolizma hızlı icindede azim var, inşallah başaracak
bak benim meleğim 10 kilo verdi geçen hafta oda regliydi ve hiç kilo vermemişti moral sıfırdı söyle ona hiç üzülmesin bu hafta benim küçüğüm 1,800 gr vermiş seninkide haftaya verir, hiç üzmesin kendini Şeniz

şeker senin meleğin kim senin kız küçük değilmiydi

hadi bende itirafda bulunayım bariii benim kilom pazartesi günü tartıda 61,400 dü yaaaa

abla senin cimcimeye bizimkinin yazılarını okutsana, belki motivasyona yardımcı olur 9. takım Billur ( teyzesinin kuzusu ), akrepcim yeğenim 15 yaşında 89 kiloydu yaklaşık 1,5 ay önce diyetisyene başladı ve şimdi 79 kilo ve kendisi çok mutlu, lacey ablamın kızı

Back