• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

BEN GELDıMMMMMMMM
ÖĞLE : YARIM KASE CACIK
bulgur pilavı ve salata vardı yemekte, yarım tabak bulgur pilavı ve salatayı karıştırdım üstüne bolca limon ve pul biber, kısır yaptım onu yedim, üstünede türk kahvesi
lulabe geçmiş olsun canım Allah iyilik versin
azadcım iyiyim çok şükür bir koşturmacada hayat devam ediyor,
duruşum bebişim sen nasılsın

afiyet olsun edicim benim oğlan düzelmeye çalışıyor hala öksürük tam kesilmedi
bende akşamdan kalan tavuk sote vardı bide yanına yoğurt çorbası
lili ablası akrep ve edi olunca kaynamış ortalık ne iyi lmuş
bende yazacam ama tam yazarken annem aradı 1 saat valla
ömrümü tüketti valla offff offff bıdı bıdı

azrada gelmiyor özlemde yokkk
selma aştan gözüküyor ama yazmıyor
bende kendime liptonun form pluss diye bir çayı varmış ondan aldım şimdi demledim kendime bakalım ne olacak
bu krom hapıda fena susatıyor sürehi ile geziyorum valla artık

azrada gelmiyor özlemde yokkk
selma aştan gözüküyor ama yazmıyor
bende kendime liptonun form pluss diye bir çayı varmış ondan aldım şimdi demledim kendime bakalım ne olacak
bu krom hapıda fena susatıyor sürehi ile geziyorum valla artık

adaşım gelmişin
seni andım geldin kızzz

Geldim Geldim hemde geçmişi okuyupta geldim bu kez kaydirigubbakcemile5 çayın afiyet olsun bende ıhlamur içiyorum hadi tokuşturalım:içelim:

akreppppppppppp
anam bu ne
kiz iyimsiin sen bu kiloyu kac haftada yada kac gunde aldin
saka dimii valla catliyacam ha yeni gordum ve simdi san giciklikmi versem yoksa destekmi olsam sen hangisiini tercih edersin sekerimm
ona gore hasta felan degilsin degilmi

Afiyet olsun amaaa Akrepcim pilav yemişsin keşke pide yemeseydin, ben pilavda pek tercih etmiyorum bünyem pirinç pilavını top top kilo yapma konusunda çok mahir:(( O nedenle bulguru tercih ediyorum oda çok nadir:((

evet canım haftanın kaçamağı olsun öğünüm..akşamı dahaşlanmış patatesle bitiricem inşallah

Back