• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kiz ne oldu da boyle oldu bize hic ugramaz oldun kiz hayirdirr anlat bakalim

canım sıkıntım vardı...aşamadığım problemimi çözmek için tekrar bir çaba gösterdim ama olmadı bu da beni kötü yaptı zaten kötü şeyler çok üst üste geldi şeker..
umarım geldiği gibi gider bu kilolar

canım sıkıntım vardı...aşamadığım problemimi çözmek için tekrar bir çaba gösterdim ama olmadı bu da beni kötü yaptı zaten kötü şeyler çok üst üste geldi şeker..
umarım geldiği gibi gider bu kilolar

elbette guzelim geder ama okadar dert etme kimse kimseyi dusunmuyo bu zamanda oyuzden sen kendini dusun
haftaya eminim kendini toprsin kilo vererek
takima niye gelmiyon kiz sanki bir yanlis anlama oldu
oyuzdenmi yoksa

maşallah melekcim
bu şekilde devam edersen gerçekten uçacaksın yakında bana yetişmen 2 ay sürmez
ama daha fazla paylaşımda bulunmanı isteriz
kendinden bahset istersen birazda neler yaparsın diet dışında

canim nekadar guzel yazdin ben burasini diyet grup olarak dusundum yani gunluk olarak neyaptimizi ne etimizi bunlari anatmak icin sandim bana kimse sormadiki kimsin nesin neyaparsin ben kendi kafama gore yazamamki birileri sorcaki ben anatim demi ben 26 yasinda belcikada dogdum burda yasiyorum iki erkek kardesim var suan calismaya paydos ettim canim simdilik istemiyor calismak bende cunku tansiyon var ama patron her ay odememi yapiyor yani burda boyle ve 8 ay da geri caliscam su aralar kendimi gordunuz gibi diyete saglikli yasamaya verdim sabah 6 da kalkiyorum ki onceleri sabahmari yatardim simdi 22 de yatiyorum 6 da kalkiyorum burda havalar su gunlerde cok guzel yakiyor yani birkac gundur disardaydim arkadaslarimlan cunku burda pek gunes olmaz bende tadini cikartim dedim aiylemlen kaliyorum 3 sene yaniz kalmistim bir ev tutmustum sonra baktim olmicak gelen gecen kaliyor bende aiylemlen kalmayi geri istedim baska ogrenmek istediniz birsey varsa anatirim gecen zaten hayatimi anatmistim cok stressli 2 sene gecirdim allah sukur gecti gitti ve suan ne stress var ne de negatief insan hayatimda boyle canim:1hug:sengözlerimebaksanab

meleksu süper gidiyosun.
sen de defter tut canım..
günlükte yaz buraya saatiyle yediklerini sporunu..
bak ben senden gaz aldım yürümeye beaşladım..senin yüzüne spor salonuna ve saunaya başlarsam hiç şaşma yani..
bak buraya geldiğinde okuduğun konulara da eşlik edebilirsin..sadece yaptıklarını yazıp gitmek değilde yazdıklarımıza dafikirler yürüt böyle böyle kaynaşırız..
hadi bakem yap bunları bu hafta..cumaya da sabah 10 a kadar yaz kilonu..
sınavı geçersen takıma cumaya girersin şeker

nihayet ama ben yürümeye çıkıyorum gene 17:30 da kızıda alacam
çocuklara etli patates kendimede salata yaptım cacık yaptım
özlemcim akşama görüşemeyiz herhalde iyi hafta sonarı
herkezede bu arada
meleksucum cevapda yazamdım sana arada böğle lafa karış yeni şeyler öğrenince paylaş canım bizle falan biz burda çok şeyleri paylaşıyoruz sevincimizi sıkıntımızı sadece diet deil yani olurmu
öptüm hepinizi by

meleksu süper gidiyosun.
sen de defter tut canım..
günlükte yaz buraya saatiyle yediklerini sporunu..
bak ben senden gaz aldım yürümeye beaşladım..senin yüzüne spor salonuna ve saunaya başlarsam hiç şaşma yani..
bak buraya geldiğinde okuduğun konulara da eşlik edebilirsin..sadece yaptıklarını yazıp gitmek değilde yazdıklarımıza dafikirler yürüt böyle böyle kaynaşırız..
hadi bakem yap bunları bu hafta..cumaya da sabah 10 a kadar yaz kilonu..
sınavı geçersen takıma cumaya girersin şeker

sagol canim eyer seni motive edebildiysem ne mutlu canim benim komsum spor hocasi platess 20 senedir ders veriyor ve o bana bir skec yapti yag ve su orani ve nasil kilo daha iy kilo vermem icin bana bir program yapti sagolsun ve mumkunse dedi iki gun ayni daka yap yani 60 daka iki gun sonra 70/75 daka sonra eyer yapabilirsen dedi 90 dakaya cikart dedi cunku 60 daka iki gun yuruduysen ve diyer gun 70 cikartirsan vucud daha fazla yag yakiyormus bir hafta sonra geri 60 daka yapcam iki gun sonra 70 daka sonra da 90 boyle bir program uyguluyorum ve fitnesse gelince o da ayni sauna da bir gun 15 daka 10 daka 20 daka hep destirirsen sonuc hemen alirsin dedi ve evet yuzum suan kuculdu vucudum da onceden yimisak hamur gibidi suan 5 gun yapiyorum bunlari ve vucudum sertlesti toparlaniyor ve ben yururkene korza giyorum ama eve geldimde cikartmam lazim bu bir saat giyilen korza yuruyuzlen birlikte 6 saat korza giymis gibi olur dedi ve daha iy bir sonuc alirsin dedi boyle canim ben bundan 5 sene once dergilerde kapak olarak yuz modeli cikiyordum ama iki sene cok stressli bir hayat gecirdim ve cok kilo aldim ama yakinda kapaklara degil yuz guzeli olrak dunyaya acilirim :lepi:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:nazar:

Back