geldimmm canım napim takım boş yazıyorum akşam cevap geliyorfacebookta açık ama arada bakıyorum off bnm ütülerim var asıl onları kim yapcak onu düşünüyorum :)))))))))
selam pampişler
kadişcim inş. atlacaksın cnm kendini koru canım
dilekcim yine davettensin ne güzel ramazanın tadını sen çıkarıyorsun vallahi
Ben utu apmayi seven ender kadinlardan biriyim ama esim benden daha cok sevdigi icin bana utu kalmiyor hatta benim kiyafetlerimi de utuluyorgeleyim ben yapayim
sus sus sende ordasinnn:))valla haklisin sunacim ne geziyorlarsa facede aylak aylak ohh yemek derdide yok geziniyo öyle
geldimmm canım napim takım boş yazıyorum akşam cevap geliyorfacebookta açık ama arada bakıyorum off bnm ütülerim var asıl onları kim yapcak onu düşünüyorum :)))))))))
kızlar sizi bilmem de benim günlerim diyetten uzak geçiyor.iftardan sonra hergün dondurma yiyorum
Kadis seni ruyamda gormustum ya canim ,dusmez o merak etme insallah
saol canımselam pampişler
vallaaa papatyami tuttumla bir kolundan getirdim buraya ahanda görün ben ne dedim size aylak aylakne ediyonuz facedee:))
selam pampişler
Gecmis olsun canim...
Sana da gunaydin,Ramazan telasindan olsa gerekAyse
Ah bu davetler..bugun benim de biraz kacamagim oldu,yarin ustesinden gelirim ins
Batuhan in dedigi gibi,ben de sana arkadaslik ederdim,bana takil hayatini yasa!!!
Ben utu apmayi seven ender kadinlardan biriyim ama esim benden daha cok sevdigi icin bana utu kalmiyor hatta benim kiyafetlerimi de utuluyorgeleyim ben yapayim
sen benim yemekleri yaparsan bende seve seve senin ütüleri yaparim :)))
iyiz pampis sen nasilsin
evet gercekten ender insanlardansin her eve lazim bir ütücü :)))
sus sus sende ordasinnn:))
ben yapem dicemde benimkileri kimn yapcek:))hic sevmem ben ütüyü...
kızlar sizi bilmem de benim günlerim diyetten uzak geçiyor.iftardan sonra hergün dondurma yiyorum
günaydın bayanlar
nasılsınız bakalım
inşallah canım
saol canım
ay ben faceye bakmıyorum ile boş geliyor bana nedense saçma sapan bağlantılaR
kendileri bile okumuyolardır eminim
ben altına kafayı taktım ya
sürekli al sat yapıyorum günlük 5o tl kalsa neyin kötüsü
geldim geldim geldimmmm günaydin cicisss
günaydın bayanlar
nasılsınız bakalım
inşallah canım
saol canım
ay ben faceye bakmıyorum ile boş geliyor bana nedense saçma sapan bağlantılar
kendileri bile okumuyolardır eminim
ben altına kafayı taktım ya
sürekli al sat yapıyorum günlük 5o tl kalsa neyin kötüsü
günaydın cicişşşşş :d
bi kaç gündür uyuyamıyorum hayır bişeyde yok aklımda ama uyuyamıyorum hatta esnemekten gözümden yaş geliyo cık uyuyamıyorum offfff
aynen bende kuzuu gercı ben hastaydımyaa sana noldu ama ramazan cok etkılıyo ınsanı
benimde aynen canım kendi ütüsünü ypar benimkinide ütülüyverir.
kızlar bende adanadan yatılı misafir var o yüzden ortalıkta yokum listeyi cumaya kadar veremiycem ama kilom 72.600
güle güle kullan kolyeni suna.
kadiş bişey olmaz sana benimd e vardı öyle bişeyde . inadına 15 gün ege sahillerini gezip denizin dibine daldım bişey olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?