Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şehid haberlerinden dolayı moralim çok bozuk bugün hiç bir şey yazmak istemiyorum mazur görün kızlar
recel recel recel valla yoruldum artiikk..hani dedim mevsim meyveleri bitmeden yapayim cok satiliyo benim burda ama canim istemiyo artikk(bugun seftali receli yaptik yarinda trambuaz ve erik receli sonra kayisi sonra gene cilek....uzayip0 gidiyo ahh yoruldum artik bi izine gelsemde türkiyemde dinlensem söle doya doya:))canim artik hic bisey istemiyo boslukta gibi biseyimm
:26:
şehid haberlerinden dolayı moralim çok bozuk bugün hiç bir şey yazmak istemiyorum mazur görün kızlar
onlara artık diyecek söz kalmadı bende........
canım senin eşin subay mıydı?
evet dilekcim üstteğmen,boğazım düğüm düğüm Allah ailelerine sabır versin...
aminnn![]()
inşallah albay olduğu günleride görürsünüz :):):)
bnm kardeşimde astsubay kısmet olursa yemin törenine gidicem :)))
aminnn![]()
inşallah albay olduğu günleride görürsünüz :):):)
bnm kardeşimde astsubay kısmet olursa yemin törenine gidicem :)))
hem çok gururlu hemde çok zor bir meslek seçmiş kardeşinde canım.Allah askerimiz de polisimizi de korusun güç kuvvet versin inş.
Canimmm su 31 agustosta balikesirde olacak yemin torenimden bahsediyo olmayasin.benim.ailemde orda olacak bakarsin ben bile olurum ayaa heyecanlamdim simdi acelw cevaaapppppp
tarih farklı canım ya bizimkisi 26 sında..
kızlar sizi bilmem de benim günlerim diyetten uzak geçiyor.iftardan sonra hergün dondurma yiyorum
al bendende okadar aysecim dondurma hastalıgı var bende bide redbull hergün içiyorumm
recel recel recel valla yoruldum artiikk..hani dedim mevsim meyveleri bitmeden yapayim cok satiliyo benim burda ama canim istemiyo artikk(bugun seftali receli yaptik yarinda trambuaz ve erik receli sonra kayisi sonra gene cilek....uzayip0 gidiyo ahh yoruldum artik bi izine gelsemde türkiyemde dinlensem söle doya doya:))canim artik hic bisey istemiyo boslukta gibi biseyimm
:26:
hem çok gururlu hemde çok zor bir meslek seçmiş kardeşinde canım.Allah askerimiz de polisimizi de korusun güç kuvvet versin inş.
aminnn canım..
bugün yine davetteyim cugga cugga![]()
canım bankaları takip ediyorum birde ons değerlerinigel birlikte çıkaralım tadını :)))
süpersin valla nasıl yapıyosun yada nerden takip ediyorsun :))
sen hepsini toptan çağırdın şimdi tek tek gidiyosun değil miiiiaminnn canım..
bugün yine davetteyim cugga cugga![]()
günaydın bayanlar
canım bankaları takip ediyorum birde ons değerlerini
neden kızıyosun ama
9 milyar para 900 tl kazandırdım 20 günde lütfen ama
hakkımı yemeyin
sen hepsini toptan çağırdın şimdi tek tek gidiyosun değil miiii
ii fikir ama yaaa
slm kızlar..yarın bildirim günü bugün akşam yada yarın sabah en geç 10 bildirim yaparsanız sevinirim canlar.oruçlu olanlar iftar saatine yakın tartılırsa doğru sonuç almış olurlar.
ya reyhancım noldu neye sinirlendin :) ah şu erkekler :))))
valla yarında davetteyim süper süper![]()