Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kkiizlar bende dün giremedim bakim felan yaziyordu :)))
ayrica ben bisey yiyemiyorum kizlar ya ama yinede sisim bomba gibi oldum karnim bi siski sormayin ya

yolun acik olsun canim insallah hamileligin güzel gecer ve dogumdan sonra dönersin aramiza ama bizi haberdar et herzaman
bi arkadisimiz daha hamile gitti burdan ama hic ugramadi (((

offf bugün neler yediğimi hiç söylemim :))))))
bi ara kk ya giremedim sorun vardı heralde

söyleme bacim ramazanda böyle valla ne yapsak kilo gitmiyo

cok gecmis olsun canim avusturya yaramadi sana herhalde havalarda malum bugün yine yakici günes var ama yarin nolacagi hic belli olmaz

Kaptanım ben hastanede olucam o yüzden cuma günü bildirimde bulunamayabilirim, bu hafta beni sabit geçirsin canım. Dönüşte görüşmek üzere, sağlıcakla

cok cok gecmis olsun canim insallah bir sonuc alirsin artik

canim korkma allahin izniyle birseycik olmaz
doktorlar zaten her 2. hastasina ayni seyi der durur sen allaha dua et canim bak gör hic biseycik olmayacak

selam kkiizlar bende dün giremedim bakim felan yaziyordu :)))
ayrica ben bisey yiyemiyorum kizlar ya ama yinede sisim bomba gibi oldum karnim bi siski sormayin ya

yolun acik olsun canim insallah hamileligin güzel gecer ve dogumdan sonra dönersin aramiza ama bizi haberdar et herzaman
bi arkadisimiz daha hamile gitti burdan ama hic ugramadi (((

offf bugün neler yediğimi hiç söylemim :))))))
bi ara kk ya giremedim sorun vardı heralde

söyleme bacim ramazanda böyle valla ne yapsak kilo gitmiyo

cok gecmis olsun canim avusturya yaramadi sana herhalde havalarda malum bugün yine yakici günes var ama yarin nolacagi hic belli olmaz

Kaptanım ben hastanede olucam o yüzden cuma günü bildirimde bulunamayabilirim, bu hafta beni sabit geçirsin canım. Dönüşte görüşmek üzere, sağlıcakla

cok cok gecmis olsun canim insallah bir sonuc alirsin artik

canim korkma allahin izniyle birseycik olmaz
doktorlar zaten her 2. hastasina ayni seyi der durur sen allaha dua et canim bak gör hic biseycik olmayacak

inşallah canlarım bişey olmaz
çalıştığım için dinlenmem biraz zor ama yine de işler hafif akşama kadar oturuyorum

inşallah canlarım bişey olmaz
çalıştığım için dinlenmem biraz zor ama yine de işler hafif akşama kadar oturuyorum

güzelim cok gecmis olsun yaaa nbenimde hamileligim tehlikeli gectigi icin anlayabiliyorum ama onunla konus ona ski ski saril birakma ozaman emin ol oda seni birakmicaktir.yorma kendini lütfen..burda hamile calisanlara prenses muamelesi yapiyolar hatta bana doktor izin yazdi 9 ay evde yattim maasimida almistim:)yorma kendini bebeginden baska bisey dusunme.hemde yok gidecegim falan diye bizide birakipta merakta koma otur oturdugun yerde:)))sistiysen sismissin nolmus.biz sanki sis degiliz dümbelek gibi karinla geziyom ben:)))Allah yardimcin olsun

niye gelmiyosunuz kizlar face^´e gelcem tutacam sizi buraya getirecem haaaa ona göre.
ufugun oglan durmuyo heralde o hic ugramadi bugun
benim kizda cin gibi uyusada bende azicik uzansam iyice sersem óldum

kesinlikle bi de benim hiç arkadaşım yok yakınımda ramazanın gelmesiyle coşuyorum

kiyamam sana ben keske yakin olsaydik ben sana yoldas olurdum

coooooooooook güzel canim güle güle tak adam bana bunu hediye alacak varya 5 sene baska bisey istemem degerini bil :)))

benimkinden büyük olamaz asla varmisin yarisa

koy kiz göbeni faceé hahahhaaayyyyyyy

geldimmm canım napim takım boş yazıyorum akşam cevap geliyor facebookta açık ama arada bakıyorum off bnm ütülerim var asıl onları kim yapcak onu düşünüyorum :)))))))))

selam pampişler

kadişcim inş. atlacaksın cnm kendini koru canım

dilekcim yine davettensin ne güzel ramazanın tadını sen çıkarıyorsun vallahi

Gecmis olsun canim...
günaydın kızlar dün giremedim siteye bir türlü
almina çok geçmiş olsun cnm
uruzcum sana da geçmiş olsun inş. sonuç alırsın artık
Sana da gunaydin,Ramazan telasindan olsa gerekAyse
2 gündür çok yiyorum canım ya offfff hastayım ya hepte tatlı ((
bu hafta full davetliyim hatta bu akşam görümcemdeyim
Ah bu davetler..bugun benim de biraz kacamagim oldu,yarin ustesinden gelirim ins
kesinlikle bi de benim hiç arkadaşım yok yakınımda ramazanın gelmesiyle coşuyorum

Batuhan in dedigi gibi,ben de sana arkadaslik ederdim,bana takil hayatini yasa!!!

geldimmm canım napim takım boş yazıyorum akşam cevap geliyor facebookta açık ama arada bakıyorum off bnm ütülerim var asıl onları kim yapcak onu düşünüyorum :)))))))))

Ben utu apmayi seven ender kadinlardan biriyim ama esim benden daha cok sevdigi icin bana utu kalmiyor hatta benim kiyafetlerimi de utuluyor geleyim ben yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…