selamlar hayırlı ramazanlar takımım..nihayet döndüm evime çok özledim takımmınasılsınız bakalım ? ben oldukça yorucu bir yaz geçirdim..hala bir yığın işim var. kilom iyi durumda şu an 66 kiloya düşmüş durumdayım :) ramazandan hemen sonra listeye geri dönmek isterim..ne dersiniz yerim hala duruyormu kaptanım
8 seans gittim hem göbek hemde basen için 180 tl ye :))
selam kızlar dün eşim izinliydi iftarımızı piknikte açtık sucuk ekmekle çok güzeldi üstüne de magnum yedim diyetten uzak bir gündü sonra arkadaşlara geçtik dolu dolu bir gün oldu.bugünse yalnızım yine.habire iş yaptım dip bucak evi temizledim.
selamlar hayırlı ramazanlar takımım..nihayet döndüm evime çok özledim takımmınasılsınız bakalım ? ben oldukça yorucu bir yaz geçirdim..hala bir yığın işim var. kilom iyi durumda şu an 66 kiloya düşmüş durumdayım :) ramazandan hemen sonra listeye geri dönmek isterim..ne dersiniz yerim hala duruyormu kaptanım
kız senbedavaya gitmişin bana 10 seansı 800 dediler
ek olarak yağ ykıcı bi cihaz varmış bide 10 dk spor yapıyomuşun 1.5 saate bedel dediler. biraz daha araştırayım bakayım
oruçlu değilim ama sabahtan beri sadece 1 bardak limonata içtim :))) akşamı beklemek istiyorum nedense
bu hafta ancak bir tanesini 12.cuz u okuyabilirim ,ben de mukabeleye gidiyorum .ama 13 u bir arkdasa versem olur mu batuhan?
Sen bugun kalorisini yazmamissin???hayirdir porsiyon mu buyuktu dilk??
Limonata mi??milletin aklina kurt dusurme su sicakta:)) aksam da menun guzel herhalde ondan bekliyorsun degiiil miii??
Ben de goruyorum o ziyaretcileri:))) ziyaretci deyince aklima o yabanci dizi geliyor,uzaydan gelip dunyayi istila ediyorlardi ya hani ?onu hatirladim..yakinda istila olacak
Simdi cok uzaklardan yaziyorum bu yazilari,kalvyenin tuslarina nazikce basarak,bir elimde sut ,sekersiz, azicik kahve kttim,yudumluyorum aklim da memleket var..Hep klasik olmasin dimi ama!!Biraz edebi olsun yedgim ictigim seyler.Dogumgunum dedik kimse kutlamadi, yarim yamalak okuyonuz degil mi yazilanlari?:)Yukarda yazmistim,gozunuz hep yediklerimde kalmis:)
selam kızlar dün eşim izinliydi iftarımızı piknikte açtık sucuk ekmekle çok güzeldi üstüne de magnum yedim diyetten uzak bir gündü sonra arkadaşlara geçtik dolu dolu bir gün oldu.bugünse yalnızım yine.habire iş yaptım dip bucak evi temizledim.
hoşgeldin gülşencim özlemişiz seni canım duruyor yerin durmaz mı
selam kızlar
nasılsınız
aysecim ben ayrılmaya karar verdim canım
doğumdan sonra geleyim artık
çünkü ben yemesemde şişiyorum ekside kapattırmak istemem takımı
hepinizi çok öpüyorum
arada gelir bakarım neler yapoyosunuz diyeee
kızlarrr bi nikah yıldönümü hediyesi aldım valla aklıma zarar hemen sizede göstermezsem catlarımm:))bakın bakemm:)
javascript: if ($('img_link_zoom').hasClassName('unlink')) { } else { showLightBox('http://www.swarovski.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/SCO-Web_DE-Site/de_DE/-/EUR/SPAG_Ajax-Viewzoomlayer', {prodid: '1116431'}, 'zoom');}
canım valla bende anlamadımiyidik arkadaşım hemen şişmeyemi başladın kaç haftalık oldun
Kizlar iki gundur bir hastaydim ki sormayin nerdeyse bayiliyodum bide oruc olsam allah bilir ne olurdum avusturyaya gitmistik kalacaktik apar topar wve geldik tM tamina 15 saat uyumusum.yedigimi cikarttim heryerim agridi gozum karardi fena usuttum yada tansiyondan oldu bilmiOr esim iyi bakti crba falan anca kalktim ayaga.yaaa esim dedi ilk defa seni bukadar halsiz hasta gordum dedi gozlerimi acmaya dermanim kalmadi.allahtan bugun buranin tatiliYdi.ama bosuna gecti planlar suya dusstu:-*
hediyeyi görmedim ama hayırlı olsun canımkızlarrr bi nikah yıldönümü hediyesi aldım valla aklıma zarar hemen sizede göstermezsem catlarımm:))bakın bakemm:)
javascript: if ($('img_link_zoom').hasClassName('unlink')) { } else { showLightBox('http://www.swarovski.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/SCO-Web_DE-Site/de_DE/-/EUR/SPAG_Ajax-Viewzoomlayer', {prodid: '1116431'}, 'zoom');}
Kaptanım ben hastanede olucam o yüzden cuma günü bildirimde bulunamayabilirim, bu hafta beni sabit geçirsin canım. Dönüşte görüşmek üzere, sağlıcakla
günaydın bayanlar
canım valla bende anlamadım
neden böyle oldu
geçmiş olsun canım ya
hediyeyi görmedim ama hayırlı olsun canım
kızlar bana dua edin
düşük tehlikem varmış
ilaç verdi doktor
kese iyi dedi
dikkat et dedi
dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?