Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar dün eşim izinliydi iftarımızı piknikte açtık sucuk ekmekle çok güzeldi üstüne de magnum yedim diyetten uzak bir gündü sonra arkadaşlara geçtik dolu dolu bir gün oldu.bugünse yalnızım yine.habire iş yaptım dip bucak evi temizledim.

selamlar hayırlı ramazanlar takımım..nihayet döndüm evime çok özledim takımmı nasılsınız bakalım ? ben oldukça yorucu bir yaz geçirdim..hala bir yığın işim var. kilom iyi durumda şu an 66 kiloya düşmüş durumdayım :) ramazandan hemen sonra listeye geri dönmek isterim..ne dersiniz yerim hala duruyormu kaptanım

hoşgeldin gülşencim özlemişiz seni canım duruyor yerin durmaz mı

ohh afiyet olsun canım :))))
bende bugün evde temizlik yaptım

hoşgeldin canım özlettin kendini :))) senin yerin dolar mı tatlım ya anlat bakalım nasıl geçti neler yaptın :))))))

kız senbedavaya gitmişin bana 10 seansı 800 dediler
ek olarak yağ ykıcı bi cihaz varmış bide 10 dk spor yapıyomuşun 1.5 saate bedel dediler. biraz daha araştırayım bakayım

ben bir fırsat sitesinden satın almıştım..
ilk bir cihazla masaj yapıyorlar sonra pasif jimlastik var o da spor yapmışsın gibi yakıyo yağları son olarakta ödem attıran bi cihaza giriyosun seni sıkıp sıkıp bırakıyor
ama dediğim gibi pek ümit bağlama sonuçta senin elinde olan bişey hem diyet yapıcan hem spor hemde bu cihazlara bağlanacaksın zaten o kadarını yapsan zayıflarsın mantık olarak değil mi :)))))

Son düzenleme:
akşam ki menüm:

[1] Nescafe 3'ü 1 arada 1 PAKET 78
[2] Tulumba Tatlısı 3 ADET 135
[3] Şekerpare 0.25 PORSİYON 117.5
[4] Pide 50 GRAM 133
[5] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[6] Peynirli Makarna 1 PORSİYON 354
[7] Mercimek Çorbası 1 KASE 270

Toplam : 1163.5 kal.

selam canlar bende gelemedim bugün bütün gün temizlik yaptim sonrada görümceme iftara gittim
baya güzel gecti günüm cok sükür

oruçlu değilim ama sabahtan beri sadece 1 bardak limonata içtim :))) akşamı beklemek istiyorum nedense

canim insan öyle öluyor nedense bende rgl oldugumda aksami bekliyordum hep

olur tabiki canim sen bilirsin ama muhakkak okunsun canim okuyuncada bana haber edersin canim

ay kiyamam görmedim valla iyiki dogdun canim iyiki varsin

ohhh afiyet olsun canim beraber olunca bir sucuk ekmek bile yetiyor insana

hosgeldin canim özlemisiz valla seni sen arada ugra yine ramazan sonuna kalma

selam kızlar
nasılsınız
aysecim ben ayrılmaya karar verdim canım
doğumdan sonra geleyim artık
çünkü ben yemesemde şişiyorum ekside kapattırmak istemem takımı
hepinizi çok öpüyorum
arada gelir bakarım neler yapoyosunuz diyeee

hoşgeldin gülşencim özlemişiz seni canım duruyor yerin durmaz mı

hoşbulduk ayşecim bende sizleri çok özledim...umarım hepiniz iyisinizdir :82::82:

neler yaptığımı sormuşsunuz , inanın çok yorucu geçti bu yaz benim için..diyet asla yapamadım anneciğm sağolsun çok güzel yemek yapar üstelikte yağlı olur yemekleri:78:ama kilo almadan geri döndüm şükür :)
evde bir yığın temizlik işim var..oruçluyken de zor oluyo ..arada uğrarım ama listeye bayram çıkışı dönerim ..bu kış artık bitsin istiyorum bu diet olayı

iyidik arkadaşım hemen şişmeyemi başladın kaç haftalık oldun

merhabalar bu aralar çok yoğunum misafirde gelecek
menümü veryim
sabah
2 dlm pat. li börek
1 dom
3 cevi

öğle
1kase şehriye çorbası
1 dlm ekmek

akşam 1 tbk barbunya
yoğurt 1 dlm ekmek

Girdim gecmisi okudum begendim isaretledim hepinize cevap yazdim tam yayinlayacaktimki kkda bakim var ozur dileriz diyo delircem yaaa hayatta ben bidaha o kadar lafi bir araya geiremiem((

Kizlar iki gundur bir hastaydim ki sormayin nerdeyse bayiliyodum bide oruc olsam allah bilir ne olurdum avusturyaya gitmistik kalacaktik apar topar wve geldik tM tamina 15 saat uyumusum.yedigimi cikarttim heryerim agridi gozum karardi fena usuttum yada tansiyondan oldu bilmiOr esim iyi bakti crba falan anca kalktim ayaga.yaaa esim dedi ilk defa seni bukadar halsiz hasta gordum dedi gozlerimi acmaya dermanim kalmadi.allahtan bugun buranin tatiliYdi.ama bosuna gecti planlar suya dusstu:-*

kızlarrr bi nikah yıldönümü hediyesi aldım valla aklıma zarar hemen sizede göstermezsem catlarımm:))bakın bakemm:)
javascript: if ($('img_link_zoom').hasClassName('unlink')) { } else { showLightBox('http://www.swarovski.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/SCO-Web_DE-Site/de_DE/-/EUR/SPAG_Ajax-Viewzoomlayer', {prodid: '1116431'}, 'zoom');}

göremiyorummmmm

Kaptanım ben hastanede olucam o yüzden cuma günü bildirimde bulunamayabilirim, bu hafta beni sabit geçirsin canım. Dönüşte görüşmek üzere, sağlıcakla

günaydın kızlar dün giremedim siteye bir türlü
almina çok geçmiş olsun cnm
uruzcum sana da geçmiş olsun inş. sonuç alırsın artık

günaydın bayanlar
iyidik arkadaşım hemen şişmeyemi başladın kaç haftalık oldun
canım valla bende anlamadım
neden böyle oldu

geçmiş olsun canım ya
hediyeyi görmedim ama hayırlı olsun canım

kızlar bana dua edin
düşük tehlikem varmış
ilaç verdi doktor
kese iyi dedi
dikkat et dedi
dua edin olur mu

Kaptanım ben hastanede olucam o yüzden cuma günü bildirimde bulunamayabilirim, bu hafta beni sabit geçirsin canım. Dönüşte görüşmek üzere, sağlıcakla

sen düşünme bizi iyi haberlerini bekliyoruz :)

inşallah Allah'ın izniyle bişey olmayacak canım iyi düşün yorma kendini bol bol dinlen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…