Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şehid haberlerinden dolayı moralim çok bozuk bugün hiç bir şey yazmak istemiyorum mazur görün kızlar

hani şu minik yeşil renkli incirler var ya onun reçeline bayılıyorum tarifini versene tatlı uzmanım benim :))))

aminnn
inşallah albay olduğu günleride görürsünüz :):):)
bnm kardeşimde astsubay kısmet olursa yemin törenine gidicem :)))

Canimmm su 31 agustosta balikesirde olacak yemin torenimden bahsediyo olmayasin.benim.ailemde orda olacak bakarsin ben bile olurum ayaa heyecanlamdim simdi acelw cevaaapppppp

selam kizlar iftarda misafirim vardi gelemedim bugün
ondan öncede esimle biraz tartistim üsrütne birde 12 kardesimizin sehit haberini alinca daha kötü oldum allahim ailelerine sabir versin insallah
ama bu siradada saldiriya gecmis bizim askerler insallahhhhhhhhhh bizden 12 gitti onlardan bin mislisi gitmistir

kızlar sizi bilmem de benim günlerim diyetten uzak geçiyor.iftardan sonra hergün dondurma yiyorum

sorma canim bende farkli degilim valla

al bendende okadar aysecim dondurma hastalıgı var bende bide redbull hergün içiyorumm

redbullu bende iciyorum arada ama sekersiz olanini :)))

kime satiyon kiz okadar receli

şehid haberlerinden dolayı moralim çok bozuk bugün hiç bir şey yazmak istemiyorum mazur görün kızlar

hem çok gururlu hemde çok zor bir meslek seçmiş kardeşinde canım.Allah askerimiz de polisimizi de korusun güç kuvvet versin inş.

amin canim al bendende okadar (

aminnn canım..
bugün yine davetteyim cugga cugga

ramazanin tadini sen cikariyon zaten :)))

günaydın bayanlar

gel birlikte çıkaralım tadını :)))

süpersin valla nasıl yapıyosun yada nerden takip ediyorsun :))
canım bankaları takip ediyorum birde ons değerlerini

neden kızıyosun ama
9 milyar para 900 tl kazandırdım 20 günde lütfen ama
hakkımı yemeyin

aminnn canım..
bugün yine davetteyim cugga cugga
sen hepsini toptan çağırdın şimdi tek tek gidiyosun değil miiii
ii fikir ama yaaa

slm kızlar..yarın bildirim günü bugün akşam yada yarın sabah en geç 10 bildirim yaparsanız sevinirim canlar.oruçlu olanlar iftar saatine yakın tartılırsa doğru sonuç almış olurlar.

yok ne kızması ben tebrik ettim seniiii :)))))) valla iyiymiş oturduğun yerden kimse sana 900 tl vermez zekisin valla keşke bende anlasam

evet canım aynen bir de her sene ilk ben çağırıyorum tam geleneksel oldu seneye 4.sü olacak inşallah :)))))

slm kızlar..yarın bildirim günü bugün akşam yada yarın sabah en geç 10 bildirim yaparsanız sevinirim canlar.oruçlu olanlar iftar saatine yakın tartılırsa doğru sonuç almış olurlar.

tamam kaptanım ama bu hafta ben vermemişimdir inşallah almamışımdır

Merhaba kizlar, o kadar yogun geciyor ki sabah erkenden cikip gece donuyoruz nerdeyse.
Kilo bildirimi yapmak icin gireyim dedim, aksama gelirim ins.
79.3 kg benim kilo. Gram gram veriyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…