Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar takım toplam yüzdesi -0,01 değil -0,11 olacaktı ben düzelttim sizin listeyi paylaşım alanında haberiniz olsun
kolay gelsin hepinize

ay iyi ki dün tartılmışım inanılmaz karnım ağrıyo regl olmuşum (
hadi yirttin

cok kötü durumdayiz vayyy

listemizde bir hata daha var papatyacımın yüzde 0,8 olacaktı,0,0 görünüyor buna göre sonuçta - 0,22 olacktı oruçlu kafayla hem benim hede kardeş takımın gözünden kaçmış bildirdim bakalım düzeltilir sanırım şimdi

geçmiş olsun tatlı çok kötüyse ağrın tek çaresi acile gidip hemen bi iğne vurun yoksa seni süründürür akşam burnundan gelir iyi bilirim (

sağol canım ama iki gün önce o iğnenin tadına baktım ya uzun süre dr a gitmem :))) şu an sıcak su torbamla bütünleştim sanki biraz daha iyiyim..
neden istanbulda değilsin nedennnn bak şimdi sende benle gelirdin

belli olmaz seneye yaza tayinimiz çıkar gelirim belki çok isterdim kız seninle tanışmayı seviyorum seni
istanbulu yaşamak için sevmiyorum aslında çok kalabalık karışık bide uzak aileme ben artık yakın olmak istiyorum şaka maka seneye çıkma ihtimali var yani

hadi inşallah bi bakmışsın annenlerde size dayanamayıp gelirler
bende çok seviyorum ya şöyle senle bol bol fotoğraf çekilirdik gerçi senin yanında sönük kalıcam ama olsun ayyy bi de gelirmişsin valla çok sevinirimmmmm :80::81::81:

yok canım ne sönük kalması çok güzelsin sen maşallah seni de tarzını da giyimini de çok beğeniyorum

ayşecim Tavuklu pilav, Domates, Baklava, Çikolatalı dondurma, Türk kahvesi bu ne demek deli olucam herkes yazmış :)))))))

attım msj tatlım D

ellerine saglik baci eski sistemi zaten anlamiyorum bu sistemi hic anlamadim :))) helal olsun anlayana valla mathamatik zaten zayifdi benim

ay iyi ki dün tartılmışım inanılmaz karnım ağrıyo regl olmuşum (

gecmis olsun canim insallah gecer aksama kadar

Gemiyi hep beraber kurtarma zamani,uzuldum bak simdi.iftara yakin tartilsaydim belki daha hafif cikardim ya neyse haftaya ins
bu bize bi uyarı bakın kızlar 100 gr olsada kilo verin!!! :90:
Tamam canim hemen ,:)basimiza kalkma emi 500 gr mini:))
aaaaaaaaaaa kimsecikler ugramamisssssssss14:

Geldik ugradik ama cepten mesaj yazmayi sevmiyorum,oksam dun aksam girmistim.

Dun yine iftardaydim ama ekmek tatli yine yok,pardon tatliya catalimin ucuyla baktim.
yarim kase corba
1 kasik pilav
3 kasik kavurma
1 kasik taze fasulya
havuc dip
meyve suyu 1 bardak
cay
5 tane badem

SAHUR
1 bardak su
sabahta 30 dk spor yaptim
Aksam da metabolizmayi harekete gecirecek bir cay yapacagim ama yine disardayim.Belki donnuste evde icerim.Islerimin yogunlugu azaldi,dun aksam onemli bir kismi geride kaldi,ama iyi yoruldum kizlar.
Bugun benim dogum gunum.Ramazan da olmasi daha bir guzel benim icin.
cocuklarin ki Turkiye tatilimize denk geliyor,cok seviniyorlar.Ne yapmak lazim su kilo verme isini hizlandirmak icin acaba???Aralik ayi yaklasiyor,esim biletleri alacak ins.Bu arada tasinmak icin ev bakiyoruz..iste o zaman iyi kilo veririm herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…